League of Legends: Vodnik po Sivirju z vsemi podrobnostmi

Hyde's Civir v igri League Legend o dolgoročnem konceptu vpliva na vse njegove prednosti in slabosti, runlevels, igro na liniji, kot tudi na trenutek pozne faze tekme. Te informacije bodo koristne za začetnike in napredne uporabnike, ki imajo težave pri igranju za ta znak. Teorija bo pomagala odpraviti morebitne napake, bolj subtilno razumevanje junaka v vlogi puščice.

Slabosti

Hyde na Civirju, kot vsak drug prvak, naj najprej premisli o slabostih. Ta lik je osredotočen na škodo, zato preprosto nima nadzornih veščin. Precej majhna škoda v zgodnji fazi igre tudi s potrebnimi predmeti. Hkrati se mora prvak vedno osredotočiti na lekarno, sicer pa pomanjkanje potrebnega zbiranja ogroža jalovost prihodnjih bojev. V zameno se lahko izguba izgubi zaradi majhnega obsega samodejnega napada. Zadnji problem je težava pri izbiri položaja v bitki, saj bo Civir prva tarča avantgarde sovražne ekipe.


Prednosti junaka

Skupaj z minusi mora vodnik Civir pokazati prednosti puščice, ki jo je treba nujno uporabiti v tekmi. Najprej je treba opozoriti na hiter premik valov minijancev, zahvaljujoč preobratu skozi drugo spretnost. To vam omogoča, da v pravem trenutku izpraznite črto z postavljenimi totemi. V bitki se lahko vedno zanašate na ščit, ki lahko blokira pomembne nadzorne sposobnosti ali veščine čarovnika z veliko izgubo. Reakcija vV takšnih primerih bo Sivir večkrat rešil življenja. Če prvak ne seje v zgodnji fazi in zbere potrebne predmete, potem v ukaznih bojih hkrati vsi sovražniki lahko naredijo veliko škode. Nič manj pomemben vidik se lahko šteje ultimaten značaj, ki je namenjen ekipi. Boste lahko hitro doseči želeno mesto, odmakniti od bojišča ali dohiteti sovražnika. Sposobnost ne blokira nadzora, zato je Sybir prej ranljiv, vendar je za mobilnost skupine pomembna točka, zato jo je treba uporabiti pri izračunu.


Spretnost

V Gaidu na Civirju je obvezen pregled znakovnih sposobnosti, saj je osnova vsake bitke. Pravilno razumevanje vaših sil je že tretji del zmage. Ta junak ne trpi zaradi mobilnosti na račun pasivnih veščin, ki se imenuje "Bystronogaya", in povečuje hitrost gibanja v napadu sovražnika. Prva aktivna sposobnost (Q) Blind-bumerang se v izbrani smeri zažene v bumerang, ki poškoduje let nazaj in nazaj. Second Skill (W) "Ricochet", ko je vklopljen, naredi samodejne napade, ki jih Sybir odbija, sovražniki pa se umaknejo na krajši razdalji. Pomembno je vedeti, da je v tem primeru možna kritična škoda za vse namene. Tretja spretnost (E) "Shield of Magic" vam omogoča, da popolnoma blokirate en vhod, zadeva nadzor in izgubo. Ultimat (R) poveča hitrost gibanja, ko je aktiviran. V bitki ga je treba uporabiti tudi za pasivno povečevanje stopnje škode, vendar nujno z aktivno sposobnostjo "Ricochet".

Črke nabiralca in vrstni red črpanja

Tudi pomemben vidik v Gaidu na Sivirju v sedmi sezoni in po njegovem zaključku je vrstni red črpanja. Napačna ocena sposobnosti lahko brez izgube in posledično izgubi bitko. Prva stvar, ki jo je treba storiti Sivirju, je, da se znova poveča napad iz Klinka-bumeranga. Zaradi te spretnosti se je mogoče dotakniti sovražnikov črte, odvrniti od farm, in brez zdravja se ne bodo borili. Drugi je "Ricochet", ki ga priporočamo za prenos, dovolj je, da ščit vzamemo na tretji stopnji in ga prenesemo le na zadnjo. Bodite izjemen standard ob dostopnem trenutku. Med spretnostmi morilca je nujno sposobnost »skočiti«, ki bo več kot enkrat rešila življenje puščice. Veščine so še bolj pomembne, če imate minimalne spretnosti za pobeg. Druga sposobnost v samotnih igrah mora biti "zdravljenje" ali "pregrada". Če ste na liniji v prvak podpore je prva spretnost, potem je vredno vzeti drugo, saj je okrevanje zdravja z dvojno uporabo močno zmanjšano.

Novi runi

V tem pogledu na Siever v "Legend of the Legend" je treba razmisliti o novih runah, ki so nadomestile stare in so bile združene s talenti v enoten sistem. Glavna veja za to puščico je "Natančnost", kjer lahko znatno povečate škodo in hitrost napada. S prvo roko izberite "Odločilno ofenzivo", ki obesi slabitev sovražnika in bo po treh napadih bolj krhka. Potem je vredno vzeti "Overcurriculum", ki bo pretirano obnavljanje zdravja spremenil v ščit. Legenda: Taktika "vam omogoča, da povečate hitrost napada za sovražnika, rezultat se ohrani ves čas tekme. Zadnja veja je, da izberejo "Vpliv Mercy", ki bo znatno povečala napad na cilje nizkega zdravja. V drugi smeri izberite "Domination", ki takoj poveča hitrost udarcev za 18%. Tukaj je vredno vzeti "Flavour of Blood" kot dodatni vampirizem v bitki s prvaki in "Zombie Totemom". Zadnja runa nadomešča uničene sovražnike.

Zgodnja faza igre

Hyde, po junak Sivir v League of Legends, mora nujno upoštevati obnašanje na progi. Začetek nakupa je standard - Dora Blade in napitki za zdravje. Osredotočite se na farmacijo in se trudite, da vas sovražnik ne prizadene, tako da v pravem trenutku ne morete biti brez sposobnosti uporabe sposobnosti. Ocenite zmožnosti sovražnega gozdarskega prvaka in podpore. Spretnost bo vedno proti kontroli (E), vendar v neugodnem boju ne bo rešil. Ob prvi vrnitvi v bazo morate takoj vzeti "najboljši meč" in nujno toteme. Zagotovite maksimalno vidljivost v grmovju in na reki. Prizadevajte si, da bi se hitreje kopičili na "The Hijacker of Essence", ker je to idealna tema za Sivir. Hyde v kakršni koli obliki bi moral poročati, ker tukaj v parametre škode, možnost kritičnega udarca in okrevanje manije. Naslednja tema bi morala biti "Ghostly Dancer".

Polna zbirka in bitka

V priročniku "LOL" o Sivirju (Sivir) se je treba vedno osredotočiti na najbolj pravilno sestavljanje. V trenutni realnosti igremora uporabiti veščine, kolikor je mogoče, in povzročiti kritično škodo. Zato morajo biti škornji "jonske škornje razsvetljenja", četrti subjekt pa je nujno "meja neskončnosti". Te štiri stvari veljajo za jedro, tako da je Sybir imel dovolj škode. Nadaljnje zbiranje je situacijsko, v večini primerov bo potrebno vzeti "Lordov Dominikov rob" za razbijanje oklepa. Ne bo postala odvečna "Bleed" z obnovo zdravja, ščit in dobil napad. V ekipnih bitkah, ko igrate te puščice, bi morali ostati in biti pripravljeni blokirati spretnosti z uporabo ščita. Če avantgarda sovražnika že uporablja najstrašnejše sposobnosti, potem uporabite Ultimat + Ricochet, nato pa začnite s kritično hitrostjo, da izdate kritične napade. Kot poudarjajo igralci, ima Sivir pluse in minuse. Med prvimi so odlična sposobnost obrambe, lahkotnost kmetov, povzroča ogromno škodo v bitki, če ekipa igra, hitro ubije in dvigne stolpe. Za druge je dejstvo, da je Sivir odvisen od farmacije, kontrolnih veščin, spretnosti teka ni, razdalja avtoataka zmanjšana.

Zaveznice in sovražniki

Zadnji vidik v Sivirjevem vodniku bo identifikacija koristnih kolegov in nevarnih sovražnikov. To velja za igro na liniji, saj je v ekipnih bitkah vsak čarovnik, morilec, borec in celo cisterna potencialna nevarnost. Sibirju je zelo težko stati proti Dreyenu s svojo visoko izgubo. Hkrati povzroči, da okrepijo sekiro in da bo ščit tukaj neuporaben. Kog'Mao samo pretiravajo lik na računNeverjetna hitrost napada je vredna tudi strahu pred Keithlinom zaradi dolgega obsega sposobnosti in avtomatskega strela. Tariq in Leon bosta zaveznici Sivirja z najvišjimi cenami. Sposobni bodo zaščititi puščico in obdržati sovražnika v nadzoru, dokler prvak ne ubije. Tresh in Blitzkrunk z možnostmi privabljanja sovražnikov k sebi sta precej koristna, vendar pa mora biti trenutek slabosti nasprotnikov kompetenten. Drugi rezervoarji bodo manj koristni, pri drugih prikolicah pa je igra bolj osredotočena na kmetijo kot na bitko.

Sorodne publikacije