Pametni telefon Nokia Lumia 625: funkcije, funkcije in pregledi

Komaj kakšna oseba, ki ne bi poznala telefonov Nokia. Pravilno jih lahko imenujemo legenda. Finski proizvajalec je že dolgo vodilni na trgu mobilne telefonije. Vendar napredek ni dosežen. V nekem trenutku so vsa podjetja začela postopoma preiti na pripomočke z velikimi zasloni na dotik. Toda Nokia je malo zaostala pri tem vprašanju. To je povzročilo jezo poznavalcev finske znamke. Pripombe so prišli ne le od kupcev, ampak tudi od strokovnjakov. Po tem, ko so jih poslušali, so razvijalci odpravili težavo s trženjem pametnega telefona Nokia Lumia 625. Cena, pregled, specifikacije in mnenja bodo opisani v tem članku.

Pozicioniranje

Proizvodnja tega modela je potekala leta 2013. Do takrat je pripomoček prevzel samozavestni položaj v srednjem cenovnem segmentu. Razvijalci so uporabili tehnično opremo, ki izpolnjuje vse potrebne zahteve. Pri večini nalog je naprava popolnoma uspela. Uporabniki lahko poslušajo skladbe, gledajo filme, igrajo preproste igre in celo delajo z besedilnimi dokumenti.

Seveda so štiri leta kasneje nekoliko zastarele tehnične značilnosti. Mnenja o napravi Nokia Lumia 625 kažejo, da ima gadget zdaj napravo za vstopno raven. Vendar pa ne bi smeli dvomiti v aktualnost "polnjenja" strojne opreme. Vse njegove dnevne naloge so mu na voljo v celoti.

Zaključek

Izbiraza ta model proizvajalec ni opustil svojih prvotnih zamisli. Škatla je izdelana v modri barvi. Na njem je prikazan pametni telefon Nokia Lumia 625. Značilnosti in parametri so podani na kratko. Na sprednji plošči je polno ime naprave. Škatla je izdelana iz gostega kartona. Notranji prostor je razdeljen na dva oddelka. Komplet vključuje slušalke z vhodnim mikrofonom in klicno tipko, kabel USB, polnjenje. Obstaja tudi vsa potrebna dokumentacija, v kateri so kombinirani vodniki, garancijska kartica in certifikat.

Oblikovanje

Pred pregledovanjem funkcij naprave Nokia Lumia 625 LTE morate biti pozorni na oblikovanje modela. Prva stvar, ki so jo opazili kupci, je v primerjavi s predhodniki po velikosti. Telefon je zelo velik in težek. Tehta skoraj 160 g, dimenzije ohišja pa so 133x72x92 mm. V dimenzijah, ta model presega le Nokia Lumia 920. To je 25 funtov težji in nekoliko debelejši.

Odlikujejo ga tudi videz. Oblikovalci so uporabili nekakšno fuzijo. Navzven naprava izgleda precej pogumno in strogo. Ta zasnova je več kot moško občinstvo, kar pomeni jasne oblike in zadržanost. Vendar pa razvijalci niso opustili svoje tradicionalne rešitve. Ta model je izdan v več barvnih različicah. Tudi zaigrane zaobljene oblike so se igrale na roki, kar je dalo nekakšen mehak videz. Zaradi teh odtenkov se ženska publika posveča tudi pozornosti napravi. Lahko varno poveš, kako izgledaje izviren in nenavaden. Ali niste spremenili kakovosti izdelave v pametnem telefonu Nokia Lumia 625? Opis, ki ga najdemo v pregledih, kaže, da Microsoft ni kršil svojih tradicij. Enako velja za glavne elemente. Za zadevo smo izbrali matirano plastiko. To je omogočilo povečanje stopnje marž. Zahvaljujoč optimalno izbrani ergonomiji je slušalko enostavno držati. Res je, da jih bo treba upravljati z dvema rokama.
Zadnji pokrov odstranljivega tipa. Pod njo je skrita baterija, režo za pomnilniško kartico in zunanja vrata za shranjevanje. Na sprednji strani je velik del območja velik zaslon na dotik. Treba je omeniti, da ga je proizvajalec zaščitil s posebnim steklom Corning Gorilla. Pokriva celotno površino, vključno z nadzorno ploščo, ki je opremljena s tipkami na dotik.

Nokia Lumia 625: značilnosti in pregledi zaslona

Inovativna rešitev za podjetje je bila uporaba dokaj velikega zaslona. Pametni telefon ima 47-palčni zaslon. Število slikovnih pik 201 ppi vam omogoča, da se prepričate o kakovosti slike. Uporabnik ne bo opazil pikselacije s prostim očesom. Razvijalci so namestili tudi senzor za samodejni nadzor svetlosti. Z njegovo pomočjo se bo naprava prilagodila svetlobi okolja. Za sodobnega uporabnika bi bila resolucija zagotovo večja, vendar pa 800x480 px omogoča, da naredite vse potrebne ukrepe, na primer gledanje filmov ali brskanje po priljubljenih internetnih virih brez omejitev. VMeni, ki je odgovoren za nastavitev zaslona, ​​je element, v katerem lahko prilagodite stopnjo odtenka. Uporabnik sam izbere barvno temperaturo in nasičenost prenosa.

Senzor v tem modelu odlične kakovosti. Ko povečate občutljivost dela s telefonom, je lahko celo v rokavicah. V hladni sezoni lastniki ne bodo imeli težav. Za slabosti je mogoče pripisati le nezadostno raven barvnega prenosa. To je še posebej opazno pri izbiri temnega ozadja: črna je bolj podobna temno sivi.

Kamera

Čas je, da preučite funkcije fotoaparata v Nokia Lumia 625. Razvijalci so uporabili dva modula. Prvi je bil nameščen na sprednji plošči, drugi na zadnji strani. Na žalost je ločljivost sprednje kamere kritično nizka. To je samo 03 MP. Za Skype lahko uporabljate samo klepet s Skypeom in drugimi podobnimi aplikacijami. Glavni modul kamere je veliko boljši. Njegovo dovoljenje je 5 MP. Poleg slik lahko snemate videoposnetke v polni visoki ločljivosti.
Program vsebuje vse potrebne nastavitve. Uporabnik lahko neodvisno prilagodi belino, spremeni format slike, izbere ustrezen način fotografiranja in še več. Na ohišju je prikazan mehanski ključ, ki ga lahko uporabite za izostritev (nepopolno stiskanje) in za aktiviranje zaklopa. Po mnenju večine uporabnikov je samostojen gumb pomemben plus. Kot pri večini modelov vstopne ravni, so kakovostne slike objavljene le v sončnem vremenu. V slabi svetlobi, podrobno inresolucija slike bo za red velikosti nižja. Telefon ima namenski urejevalnik, ki ima veliko število različnih nastavitev. Ima 9 filtrov. Uporabnik lahko prilagodi in ustvari potrebne učinke. Na primer, ko izberete filter, je lahko zamegljenost na samem predmetu ali s premikom. Nastavitve omogočajo prilagajanje nasičenosti, svetlost, barvno ravnotežje in ostrino slike.

Strojna oprema Strojna oprema

Nokia Lumia 625 ima procesor popolnoma skladen z zahtevami iz leta 2013. \ t Naprava temelji na čipu Qualcomm Snapdragon S4. Deluje na dveh Krait računalniških modulih. Model procesorja MSM8930 lahko deluje na 1200 MHz. Par z njim namestili grafično kartico Adreno 305. Mnogi uporabniki so bili presenečeni, da ni najmočnejši čipov zagotavlja dokaj hitro in gladko delo devaysa. Na žalost bo pozitiven vtis razvajal dejstvo, da se na tem pametnem telefonu ne predvajajo vse video datoteke. Tudi namestitev tretje osebe ne more popraviti situacije. Poslušanje glasbe bo mogoče brez omejitev. Tudi delo z besedilnimi datotekami ne bo povzročalo težav.

Pomnilnik

Kot smo že pojasnili, lastnosti procesorja Nokia Lumia 625 niso dovolj visoke. O omejeni zmogljivosti prav tako pravi količino RAM, ki je le 512 MB. Seveda so zdaj tudi kitajski proračunski modeli opremljeni z vsaj enim gigabajtom. Kar zadeva količino integriranega pomnilnika, je 8 GB.Windows Phone 8 ima nekaj prostora v skladišču, vendar ga lahko s pomanjkanjem pomnilnika vedno razširite s pomočjo zunanjega micro-SD pogona. S posebno oblikovano režo za pomnilniške kartice lahko uporabnik računa na 64 GB za prenos različnih aplikacij.

Platforma

Opisuje značilnosti telefona Nokia Lumia 625 3G, vendar ne moremo reči o operacijskem sistemu. V vseh napravah, ki jih izdeluje Microsoft, Windows Phone. V tem modelu je nameščena osem različic. Treba je opozoriti, da ima operacija tako prednosti kot slabosti. Zaradi ostre konkurence z drugimi sistemi so razvijalci morali vložiti veliko truda, da bi uporabniku zagotovili spodoben seznam programov. Vključuje navigacijske programe, glasbene urejevalnike, igre in še več. Vmesnik ima standardno zasnovo. Na glavnem zaslonu so nameščene ploščice različnih velikosti, prilagojene po širini. V zaklenjenem stanju ima uporabnik dostop do informacij o trenutnem dnevu v tednu, datumu in času. Na zaslonu se prikažejo tudi neodgovorjena sporočila. Kot ohranjevalnik ozadja lahko izberete katero koli sliko iz galerije. Če želite videti celoten seznam aplikacij, nameščenih v pripomočku, morate premakniti zaslon na levo stran. Če se ne prilegajo vsem, se prikaže črka abecede, kar olajša navigacijo po seznamu. Na začetnem zaslonu lahko uporabnik doda programe po lastni presoji. Da se prikaže pojavni meni, se morate dotakniti ikone in jo zadržatinekaj sekund. Seveda je v ta model nameščen Office. Word in Excel lahko uporabljate za delo z besedilnimi datotekami. Slednje je predlagano za uporabo matematičnih formul.

Baterija

Nokia Lumia 625 ne bo padla in funkcije avtonomije. Rezultati ni mogoče pripisati uglednim, a tudi niso šibki. Po mnenju večine lastnikov lahko baterija na 2000 milliampov na uro zagotovi do 2 dni dela brez ponovnega polnjenja. V aktivni uporabi se ta izraz lahko zmanjša za polovico. Ljudje, ki uporabljajo pametni telefon samo kot mobilni telefon, bodo morali baterijo polniti enkrat na tri ali štiri dni.

Komunikacijske zmogljivosti

Ni vse specifikacije Nokia Lumia 625 navdušile kupca, vendar je treba omeniti, da je ključna značilnost podpora omrežjem LTE. Nedvomno je bil ta razvoj v letu 2013 inovativen. Nekateri strokovnjaki menijo, da je to vplivalo na trim funkcionalnost pripomočka. Pri delu z omrežji 4 in 3 se generacije zamude in zamrzovanja ne pojavijo. Naprava se zelo hitro preklopi, ne da bi izgubila signal. Kot pri večini sodobnih naprav, pripomoček ponuja možnost Wi-Fi. Zahvaljujoč temu se lahko lastniki povežejo z internetom popolnoma brezplačno. Hitrost prenosa podatkov - na najvišji ravni. Odličen v napravi, ki izvaja funkcijo satelitov GPS. Ko so povezani z internetom, so dobesedno v nekaj sekundah.

Mnenja

Kakšne so prednosti, po mnenju lastnikovNokia Lumia 625? Značilnosti, cena (približno $ 130), oblikovanje - vse to je očitno prednost tega pripomočka. Uporabniki upoštevajo tudi prisotnost zaščitnega stekla za zaslon. Kakovost materialov in montaže, kot vedno, na višini. Naprava, tudi z dejstvom, da je opremljena z ne najmočnejšim procesorjem, ki deluje precej pametno. Obilje barvnih možnosti je pripeljalo do zajetja mlade publike kupcev.
Ampak na slabosti lahko varno pripišete nezadostno število aplikacij, ki se izvajajo na operacijskem sistemu Windows Phone 8. Na žalost se vsi lastniki serije Lumia soočajo s takšnimi omejitvami. Zaradi odsotnosti oleofobne prevleke na zaslonu se prstni odtisi kopičijo zelo hitro, kar povzroča nekaj neprijetnosti med delovanjem. Vendar pa je v vsakem primeru ta telefon v svojem segmentu svetel predstavnik. Nedvomno je zadovoljil poznavalce blagovne znamke z velikim zaslonom na dotik, čeprav ne z najvišjo ločljivostjo.

Sorodne publikacije