Kakšne so oznake v "Utube" (navadnem jeziku)?

Za uspešno promocijo svojega kanala na YouTubu, so imeli nekaj napolnjena video tudi v odlični kakovosti in strokovno vgradnjo. Imaš za vaše video trendov in pogosto zasvetil v iskanju, morate pravilno ga izbrali oznako. In kaj so oznake v Uttube, boste izvedeli iz tega članka. Oznake - posebne ključne besede, ki omogočajo storitev aktualna poplavljena video in odloči, v katero kategorijo bi ga dal. Njihov namen je olajšati iskanje potrebnih informacij. Če ni oznake v videu, bo iskalnik ugotoviti, katere teme, povezane video, ki temelji na njegovo ime.

besede pomočniki

Kaj je najbolje, da napišete oznake "Yutubi"? Biti morajo:
 • Bright.
 • Priljubljeno.
 • Privlačen.
 • To je samo skozi priljubljena oznaka v svojem področju, lahko prikažete video v številnih drugih. To vam bo dala več prometa in pritegnili svoje nove poglede video, ampak zato, ker - in naročniki. Skrivnost skoraj vse popularne video ni samo dobro premišljena skript, vendar pravilno pisne oznake.

  Kako pravilno registrirati oznake YouTube?

  odgovor na vprašanje, kaj so oznake "Yutubi" je treba naučiti, kako jih predpiše. Ko v storitvi odprete videoposnetek, si lahko ogledate njegov seznam oznak. Tags mora predpisati vejico, sicer bo sistem sprejema različne tipke kot eno veliko predloga.


  Za pravilno izbiro oznak za vašovideo mora uporabiti eno od več priljubljenih storitev. V realnem času lahko analizirajo pogostost določenih iskanj v YouTubu in vam dajo najboljše oznake na temo. Ob razumevanju, kako napisati oznake na "Uttube", je treba definirati s storitvijo, ki jo bomo uporabili.

  Orodje za ključne besede

  Če želite začeti delati s to stranjo, na vrhu okna izberite iskalnik, ki vas zanima Google ali YouTube. Odvisno od vaše izbire, kateri sistem se bo vodil s skritimi oznakami. Yutub, kot tudi Google, lahko imenujemo iskalnik, toda v teh storitvah bodo priljubljeni ključi različni. Ko izberete kartico, morate v videoposnetek vnesti želeno ključno besedo in klikniti gumb »Iskanje«. Sistem bo analiziral najbolj priljubljena vprašanja o tej temi in vam dal seznam priljubljenih oznak youtube. Če jih kopirate, jih lahko uporabite kot oznake za videoposnetek.

  Storitev Google Ključne besede

  Naslednja spletna storitev je Google Ključne besede. Kot lahko razumete, temelji na imenu, je bolj osredotočen na iskalnik Google, toda kaj take oznake so v Uttube, on tudi ve. Za dostop do te storitve morate najprej registrirati svoj račun AdWords, da bi začeli. Če se odpravite na glavno stran spletnega mesta, morate najti gumb "Poišči nove ključne besede" in ga klikniti. Nato v polju, ki se prikaže, morate podati eno ali več ključnih besed in klikniti »Pridobi možnosti«. Po tem postopku se boste pojavili pred vamiskupine oglasov Kliknite ustrezno skupino. Videli boste seznam ključnih besed, ki jih lahko uporabite kot oznake za videoposnetek.

  Storitev Yandex Wordstat

  Na podlagi imena je jasno, da je ta storitev osredotočena na ruski iskalnik Yandex. Če želite uporabljati to storitev, morate iti na glavno stran. Plus to spletno mesto - njegov izjemno preprost in uporabniku prijazen vmesnik. Glavna stran je iskalni niz, ki je zapisal, katere tipke in pritisne gumb za iskanje, in prejel boste seznam najbolj priljubljenih poizvedb, ki so jih vnesli uporabniki v Yandexu. Uporabite jih lahko kot oznake za videoposnetke.

  Splošna priporočila

  Ne glede na to, kateri iskalnik so oznake za "Uttuba", bo vprašanje njihove pristojne izbire le na vas. Uporabljate lahko ključe iz različnih iskalnikov. Navsezadnje iskalniki objavljajo ne le povezave do spletnih strani, ampak tudi povezave do videoposnetkov v YouTubu. Kot oznak ni treba izbrati najbolj priljubljenih poizvedb. Zaželeno je, da je razpon od 500 do 1000 izvodov na mesec. S takimi nizkofrekvenčnimi tipkami povečate možnosti za dvig na položaje v iskanju prvega mesta. Navsezadnje so takšne zahteve minimalne konkurence. Prav tako je dobra rešitev za kombiniranje ključev iz različnih iskalnikov in spletnih storitev. V tem primeru bodo vaši videoposnetki ciljani na več iskalnikov. To vam lahko prinese dober promet v prihodnosti. Sevedapod pogojem, da boste lahko dostopali do vrhov iskalnih poizvedb.

  Kako ugotoviti, katere oznake so v videu nekoga drugega na YouTubu?

  Včasih oznake, ki ste jih izbrali, ne prinašajo ustreznega rezultata. V tem primeru je vse potrebno upravljati, da bi bolje promovirali svoj kanal. Ko ste se naučili skritih oznak tekmovalcev "Yutub", jih lahko analizirate in si izposodite nekaj najbolj priljubljenih. Najenostavnejši način za ogled oznak v videoposnetkih nekoga drugega na spletnem mestu YouTube je:
 • V kontekstnem meniju izberite "Ogled izvorne kode".
 • Z bližnjico na tipkovnici Ctrl + F prikličete iskalni niz.
 • Vstavite njene ključne besede.
 • Po tem boste videli predpisane oznake, ki bodo šli skozi vejico. Lahko kopirate vse, kar sledi atributu vsebine, in ga prilepite v videoposnetek. Bolje je, da izvedemo podoben postopek z najbolj konkurenčnimi videoposnetki. Če jih želite najti, morate v iskalno polje vnesti le ključe, ki jih potrebujete, in izbrati enega od petih videoposnetkov.

  Zaključek

  Iz tega članka je postalo jasno, da so takšne oznake v Utubeu in da za uspešno promocijo vašega kanala na YouTube ni dovolj, da imamo le nekaj lepih polnjenih videov. Skrivnost hitrega razvoja kanala je pravilna optimizacija vseh videoposnetkov za iskalne poizvedbe. In tudi kompetentna analiza tega, kar je zdaj priljubljeno in bo ustrelilo, in da bodo ljudje obšli stranko.

  Sorodne publikacije