Radio Walker QR X350 Quad Coder. Pregled in pregledi modelov

Izbira dobrega in poceni drona za začetnike je lahko težavna. Z uvedbo quadcopterja Walkera QR X350 se je proizvajalec boril za osvojitev tega trga. Ni pomembno, ali obstaja dolgoletna izkušnja vodenja ali ne, ta kvadrokopter je primeren za vsakogar. V osnovnem modelu za $ 390 uporabnik prejme GPS, možnost namestitve akcijske kamere, dostojnega časa letenja in oddajnika DEVO7.

Prednosti modela

Walkera Quadcopter QR X350 je precej majhen, 290 x 290 x 205 mm in tehta 281 kg, prav tako pa ima funkcijo vrnitve domov. Ko je vklopljen, drone z vgrajenim GPS-om samodejno pristanejo na dano lokacijo. Ta funkcija je zelo priročna, še posebej za začetnike. Prav tako lahko preklopite nadzor na ročni način, ki vam bo omogočil, da obnovite popoln nadzor nad napravo.


Kakovost gradnje je normalna. Plastika se zdi poceni, tako da ni najbolj trpežna quad-copter, ampak za takšno ceno je normalno. Antivibracijski nosilec kamere vam omogoča boljšo kakovost slik v neugodnih razmerah. Quadcopter Walkera QR X350 je enostaven za letenje, hitro pridobivanje višine in zmerno uravnotežen. Enostavna konstrukcija je enostavna za razstavljanje in nastavljivi propelerji so nagnjeni k okvaram. Če pride do težav, je možna zamenjava rezil. Sistem osvetlitve ozadja s svetlečo diodo vam pove, ali je Walker QR X350 GPS quadcopter pravilno umerjen in koliko satelitov je pripravljenih pomagati med letom.

Konstruktivne napake

Quadcopter Walkera QR X350 RC je zelo občutljiv in zahteva več kot splošno razumevanje delovanja modela. Zdi se, da imajo izkušeni operaterji tradicijo, da spremenijo običajne radijske oddajnike v veliko bolj napredne sisteme. Toda pravilna določitev satelitov je odvisna od tega, ali bodo številne funkcije delovale dobro ali morda z manj zmogljivostjo. Uporabniki ne marajo potrebe po ponovnem umerjanju quadcopterja za natančno delovanje funkcije GoHome, kot tudi za redno posodabljanje programske opreme.


Spremembe

Naprava je izdelana v različnih možnostih, kot so Quadcopter Walkera QR X350 PRO in X350 Premium. Ker proizvajalec oglašuje drona kot idealno rešitev za snemanje iz zraka, obstajajo spremembe, povezane z izbiro videokamere. Na primer, Walker QR X350 PRO FPV quadcopter vam omogoča, da dobite slike iz prve osebe. Na voljo so tudi možnosti Wi-Fi. Tipičen nadzor R /C je sestavljen iz integriranega zaslona za gledanje pretočnega videa. Model je bil ustvarjen za tekmovanje s Phantomom in ponavlja veliko njegovih funkcionalnosti. Quadcopter Walkera QR X350 GPS ima nastavitve, ki so primerne za uporabnike vseh ravni usposabljanja. Izkušen pilot, ki se pripravlja za snemanje videa z alternativno kamero GoPro, ali morda začetnik, ki potrebuje pomoč pri vrtanju vrtalnika na začetno točko, je dovolj, da pritisnete en gumb. Quadcopter Walkera QR X350 PRO FPV podpira uravnoteženje, GPS,vrnitev domov, razumen let, brezhibna vrnitev, ima tudi senzor višine in varnostni sistem za napetost.
Poleg tega obstajajo spremembe z različnimi oddajniki. Na primer, Quaker Walker QR X350 PRO DEVO 10 je opremljen z oddajnikom z desetimi kanali, DEVO 7 s sedmimi in DEVO F12E z 32 in izmenljivimi antenami.

Pro-modifikacija

Quadcopter Walkera QR X350 PRO je opremljen tudi s senzorjem višine. V povezavi z GPS-om, to omogoča, da vrtanje na določeni razdalji od tal. Tam bo ostal, dokler se pilot ne bo odločil, kam ga premakniti. To bo zelo koristno pri fotografiranju ali snemanju. Poleg tega je za model značilna trpežna plastika, višje podvozje, dvakratna zmogljivost baterije (5200 mAh) in prisotnost krmilnika letenja APM ArduCopter. Quadcopter Walkera QR X350 Pro DEVO 10 ima daljinski upravljalnik z 10 radijskimi kanali. Daljinski upravljalnik ima lahko vzvod G-2D ali G-3D. Prvi od teh omogoča vrtenje kvadrokopterja v dveh oseh, zadnji pa v treh. Možnost 3D ne priporoča nakupom uporabnikov, razen če obstaja ločen operater za nadzor kamere ali če je kakovost videoposnetka zelo pomembna.

Premium modifikacija

Ta boben ima izredno robustno zasnovo z vgrajeno prednjo FPV kamero. Uporabniki, ki se ukvarjajo z odgovornimi fotografskimi posnetki iz zraka, bodo lahko računali na to napravo. Lahko namestite GoPro kamero in 3D nadzor. Po drugi strani pa inovativni in edini tak sistem dvojnega GPS-a daje quadrocopterju priložnost za premagovanje napakgeo pozicioniranje Poleg tega model ponuja veliko redundanco in natančnost. Ker se drone napajajo z Li-Ro baterijo 3 Ah, lahko v zraku zadrži do 25 minut letenja. Uporabnikom je ta model všeč za OSD, ki prikazuje različne informacije o letu ali ga posodablja na televizorju, monitorju ali LCD zaslonu. Meni na zaslonu na dronu vam pove o trenutnem stanju, prikaže opozorila, satelitske signale in celo izračunavanje napolnjenosti baterije. Poleg tega je na voljo tudi opomnik za quadcopter v načinu letenja - brez napak ali na avtopilotu.

Konstrukcijske značilnosti

Quadcopter ima veliko dobrih lastnosti: vrnitev domov s pritiskom gumba, senzor višine, integriran GoPro nosilec, ki ima Walkera QR X350 FPV Quadcopter, litij-polimerno baterijo za popolne motorje tudi brez težav 24-GHz sprejemnik, ki izgleda kot vesoljski raketni lanser iz zgodnjih fantastičnih filmov. Ročni način letenja ponuja 100% svobodo gibanja, ki ga bodo izkušeni piloti le sprejeli. Način klicanja vam omogoča stabilizacijo drona v trenutnem položaju in vzdrževanje določenega položaja GPS. Satelitski sistem sledenja vodi več od njih hkrati, kar zagotavlja natančno in zanesljivo pozicioniranje. Obstaja sistem opozarjanja nizke napetosti. Drono je pripravljeno, da se odpravi ven iz škatle, tako da vam ni treba zmešati z orodji, da ga zberete.

Kamera

Prednost QR X350 je njegova pripravljenostfotografirate ali posnamete videoposnetek od trenutka, ko je naprava razpakirana. Dovolj, da nosijo propelerje in podvozje, polnite LiPo baterijo ali jo zamenjajte z že napolnjenim. Quadcopter dobro leti, zato je potrebno sliko dovolj hitro dobiti. Ko je uporabnik navajen na upravljanje, bo lahko uporabljal vajo za kakršnokoli fotografiranje v zraku, fotografiranje in gledanje prve osebe, od ogledov in opazovanja športnih aktivnosti do posesti zemljišč. Dovolj je, da uporabnik prilagodi svoj urnik, da opravi vse vrste nalog, takoj ko se nauči prosto krmiliti quad-squad v različnih scenarijih.

Sklep

Vsaka oseba ima svoje razloge za pilotiranje brezpilotnih letal. Pomemben dejavnik pri določanju pravilnosti izbire bodo lastne potrebe končnega uporabnika. Za mnoge pomembni dejavniki bodo cena in razpoložljivost. Eden najpomembnejših pogojev je tudi sposobnost vodenja fotografij iz zraka.

Sorodne publikacije