"Goblin Fall" - neprijeten ali koristen vir?

Razvoj rusko govorečega segmenta interneta ob koncu XX. Stoletja je dal veliko zanimivih likov. Eden od njih je postal Dmitry "Goblin" Punch. Ta oseba - nenavaden pojav za igralniško industrijo, kot tudi avtor precej natančnih prevodov in nepozabnih prilagoditev tujih izdelkov za domači trg. Njegovo bogastvo je bilo "Goblin Desperation" - osebno spletno mesto, ustvarjeno na podlagi istoimenskega foruma. Kaj je obiskovalcem na voljo v pisanem viru?

Zasebni blog

Polnilci ne skrivajo skeptičnega odnosa do mnenja gostov. Na začetku postavlja "Goblin Failure" kot platformo za enega govornika, in mnenje zunanjih je le ozadje. Zaradi dotoka nezaželenih je forum šel v zaprti del vira. Še vedno so ostre razprave, ki so nedostopne za internetne deskarje. Vendar pa so v odprtem dostopu zelo zanimivi oddelki:


 • opombe - osebni zapisi Dmitrija Jurijoviča, povezave do knjig z bolj podrobnimi razmišljanji;
 • slike - s potovalnimi skicami in fotografijami smešnih epizod;
 • prevodi - navedba najbolj pravilnega domačega prevoda iger in serijskih publikacij.
 • Videocontent ima posebno mesto v "Goblin Desperation". YouTube video posnetki in posebni projekti pomagajo gledalcem, da se potopijo v sodobno umetnost. Kaj so vznemirljivi zavihki? Sami projekti vam omogočajo, da se seznanite z izvirnikom in žeodstrani z dodatnimi posnetki, kot tudi sponzorira eno ali drugo Goblin pobudo. Na primer, lahko pospešite še en prevod klasičnih filmov v duhovitem ključu.


  Vir znanja

  "Goblin Failure" - večnamenska knjižnica, kjer se lahko pridružite trendom igre in filmske industrije, poslušate polnopravna predavanja o točnih, naravoslovnih in humanističnih vedah. Pogosto se posodabljajo štiri enote:
 • "Blue Phil" - vse o kinu;
 • "Operemayer" - za trdo delo;
 • Goblin News - svetli informacijski pogoni;
 • "Raziskovanje" - pogovori s strokovnjaki.
 • Želite vedeti, kaj morate gledati v kinu ali se želite seznaniti s podrobno analizo modne uspešnice? Potem si oglejte "Blue Phil". Kritična ocena in izjemen videz vam bosta pomagala pri izbiri filma za družinski ogled. Ali raje preživljate čas z igralno palico v rokah? Najboljši svetovalec za "The Goblin Desperation" je Operemayer. Tukaj bodo poudarili prednosti in slabosti igre, podali certifikat tako v seriji v celoti, kot v ključu dogodkov studio-razvijalec.

  Individualni pristop

  Najboljši koncept spletnega mesta odraža mešanico novic in razprav z zgodovinarji in politologi pri "Izvydoprose". Želite deliti svoje misli ali se spopasti z nasprotniki? Peljite mimo Želite vedeti mnenje Dmitry Puchkov sam, so zainteresirani za mnenje posameznikov, strokovnjakov na svojih področjih? Prosto uporabite "Goblin Dump" nadopolnitev znanja iz različnih disciplin. To ni odprta platforma, temveč blog avtorja, in če ste pripravljeni sprejeti specifičen pogled lastnika, se boste naučili veliko novih stvari.

  Sorodne publikacije