Ali lahko spremenim prijavo v »Poziv«?

Ob registraciji v promociji uporabniki ustvarijo svoje edinstveno prijavo in geslo ter vnesejo vse potrebne informacije o sebi. Vendar pa so v primeru napake ali drugih razlogov igralci zainteresirani za spremembo prijave v "Steam"?

Kaj lahko spremenite

Uporabniki streama imajo obsežne nastavitve za svoj profil. Lahko spremenijo geslo, e-pošto in vzdevek. Prijava je ustvarjena samo enkrat in ni na voljo za spremembo, saj je vsa varnost vezana nanj, kot tudi informacije o uporabniku. Če v vašem računu ni nobenih iger ali sredstev, lahko v tem primeru ustvarite novo. Potem je pomembno, da ponovno preverite pravilnost pisanja želene prijave, pa tudi pomislite, če bo ustrezala vsem zahtevam.


Če ustvarite napačen račun, morate izbrisati vse podatke o uporabniku, bančne kartice itd. In delno blokirati račun. Pomembno je vedeti, da ga ni mogoče popolnoma odstraniti, zato morate še enkrat poskrbeti za spremembo delovnega poštnega naslova v nepotrebno, sicer lahko postanete žrtev prevarantov.

Vzdevek

Prijava je potrebna za prijavne in plačilne transakcije, znana je samo tistim, ki uporabljajo naročnino. Zato je bolje, da namesto ustvarjanja računa izberete nov vzdevek. Lahko ga spremenite, kolikor je le mogoče. Vzdevek lahko spremenite na več načinov. Najprej morate iti na profil in klikniti na gumb»Uredi«. V tem oknu lahko spremenite osebno ime, regijo in avatar. Enako se zgodi, če prijatelji kliknejo zavihek »Spremeni ime ali avatar« na kartici »Prijatelji«.


Če še vedno morate spremeniti prijavo in shraniti vse podatke

V tem primeru boste morali ustvariti nov račun z želeno prijavo. Po tem lahko družinsko skupno rabo povežete z vsemi napravami, ki jih potrebujete za delo (kar je zelo priročno v primeru, ko vsa družina in bližnji prijatelji igrajo isto igro). To naredite tako, da odprete zavihek Nastavitve in izberete »Družina«. Nato označite potrditveno polje poleg možnosti »Skupna raba knjižnice« in znova zaženite odjemalca. Po ponovnem odpiranju okna z nastavitvami in označevanju zahtevanih računov.
Toda ta metoda ima svoje pomanjkljivosti. Neaktivni profil z velikim številom iger lahko povzroči nepotrebno zanimanje za goljufe, zato je vredno poskrbeti za avtentikacijo v dveh korakih. Prav tako ni mogoče premakniti vseh postavk inventarja in vse igre ne bodo na voljo tukaj, obstaja nekaj omejitev, ki jih lahko preverite na strani za podporo). V ostalem je to edina delovna različica.
Kako lahko spremenim prijavo v "Steam"? Definitivno, nikakor ne. Najbolje je, da natančno preverite vse podatke, ki ste jih vnesli med registracijo, saj so vse prijavne informacije povezane z uporabniško prijavo. To je potrebno le za vstopanje in izvajanje določenih operacij, zato ni smiselno niti skrbeti.

Sorodne publikacije