Kako obnoviti izbrisane datoteke na Androidu z računalnikom?

Skoraj vsi uporabniki katerega koli elektronskega pripomočka so naleteli na nenamerno brisanje potrebnih informacij na mobilni napravi. Če izbrisani podatki niso bili preveč pomembni, ga lahko sprejmete. Še vedno pa se zgodi, da se zgodi, da se izgubijo potrebne informacije, včasih se to zgodi tudi po ponastavitvi nastavitev na prvotno stanje pripomočka. Kaj storiti? Kako obnoviti izbrisane datoteke na Androidu? Vendar pa obstajajo načini za odpravo te neprijetne situacije.

Uporaba posebnega programa na PC-ju

Na ta način boste delno pomagali odgovoriti na vprašanja o tem, kako obnoviti izbrisane datoteke na Android. Za pridobivanje izgubljenih podatkov, bo Android Data Recovery 7 in 7 Android Data Recovery Suit deloval. Obnavlja vse vrste datotek: fotografije, slike, glasbo itd. Razvijalci zagotavljajo popolno zasebnost programa.

Vodnik po korakih za uporabo programa:

Kako obnoviti izbrisane datoteke v Android, bomo govorili spodaj:
 • Namestitev na osebni računalniški program. Najdete ga lahko v prostem dostopu. Primeren je za sisteme z "vetrovi" 8.1; 8.7 in "Vista". Zato bo večina lastnikov z lahkoto delala z njim.
 • Telefon povežite z računalnikom prek kabla USB.
 • V razdelku "Nastavitve" mobilne naprave je treba omogočiti način postavitve.
 • Odprite to aplikacijo na osebnem računalniku (7 Android Data Recovery) in kliknite "on" v oknu.
 • WillOd vas se zahteva, da izberete pogon (notranji pomnilnik ali pomnilniško kartico). Izbrati morate pogon, na katerem so bile izbrisane potrebne informacije.
 • Izberite mesto za shranjevanje datotek. Za zaščito vseh datotek v računalniku.
 • Tega programa ni težko uporabiti. Ne zajame velikega prostora na računalniku in vam omogoča hitro in učinkovito obravnavo vprašanja, kako obnoviti izbrisane datoteke v Androidu.

  Orodje za obnovitev podatkov za Android v računalniku

  Prav tako, da odgovorite na vprašanje, kako obnoviti izbrisane datoteke iz telefona (Android), še en poseben program, imenovan Dr. V ozadju Kakovost tega programa je visoka, saj je razvijalec Wondershare. Ta program je na voljo kot pripomoček. Razdeljen je na plačani osnovi, vendar ga je mogoče preskusiti v primeru na demo verziji.

  Navodilo za program:
 • Namestite na računalnik demo (običajno je njegov rok uporabe 30 dni).
 • Povežite telefon z računalnikom prek kabla USB in v "nastavitvah" vklopite način zaostajanja in ko je povezan z računalnikom prek USB-ja.
 • Nato kliknite gumb "začetek", da obdelate informacije v pripomočku za mobilne naprave.
 • Datoteke se pojavijo v odprtem oknu programa. Potrebno je zabeležiti podatke, ki jih je treba obnoviti, in klikniti na gumb "obnoviti".
 • Nazadnje izberite kraj za shranjevanje podatkov.
 • Ta aplikacija je odlična za uporabnike telefonov Android. Na ta način lahko z računalnikom obnovite izbrisane datoteke v "Android".

  Aplikacija za obnovitev informacij o telefonu

  Kako obnoviti izbrisane datoteke na telefone Android (Samsung, kot tudi številni drugi modeli). S to težavo se bo spoprijela z obstoječo aplikacijo za smeti. Narejen je na primeru "košarice" na računalniku. Kako to deluje?
  Podrobna navodila:
 • Prenesite aplikacijo Dumpster v telefon na Play Marketu.
 • Namestite to aplikacijo in jo prilagodite za osebno udobje. Če pomotoma izbrišete datoteko v Androidu, to ne pomeni nujno, da je shranjena. Samo pomnilnik telefona bo zasedel. Zato je zaželeno, da v nastavitvah programa izberete samo datoteke, ki jih bo program shranil pri brisanju.
 • Določite časovni interval za brisanje datotek.
 • Nato bo vključen postopek obdelave in skeniranja podatkov o telefonu.
 • Ni težko obnoviti in v celoti izbrisati podatkov v aplikaciji. To storite tako, da izberete datoteke in kliknete par zahtevanih gumbov.
 • Undeleter

  Kako obnoviti izbrisane datoteke v Androidu? Robustna aplikacija Undeleter nam bo pomagala odgovoriti na to vprašanje. Na voljo je za prenos v Googlu Play in je predstavljen v dveh izvodih: plačane in brezplačne različice. Brezplačna različica lahko obnovi samo sliko in plača vse vrste podatkov, tako s pomnilniškega pogona kot iz notranjega pomnilnika. Preprosto upravljate v tej aplikaciji:
 • Ko izberete želeno mapo, se začne pregled in prikaže se seznam datotek, ki jih je mogoče obnoviti.
 • Nato morate izbrati potrebne podatke s tega seznama,obnovljeni so na istem mestu, kjer so bili shranjeni do postopka odstranitve. Edina pomanjkljivost programa je potreba, da Deleter za koren deluje.

  Titanium Backup

  Če uporabnik pomotoma izbriše datoteke iz telefona (Android), bo to pomagalo obnoviti program Titanium Backup. Ta aplikacija pomaga pri obnovitvi ne le navadnih podatkov, ampak tudi sistemskih datotek.


  Ta program deluje v načinu »Trash«, vendar ima še širšo funkcionalnost in lahko obnovi fotografije, videe, programsko opremo, kontaktne številke in SMS. Če želite številke vrniti iz imenika, jih morate shraniti vnaprej na pomnilniško kartico. Podatki za obnovitev so shranjeni v mapi Titanium Backup na kartici flash.

  Obnavljanje datotek z uporabo obnovitve GT

  Ta program deluje na vseh vrstah telefonov, ki delujejo na platformi Android. Na voljo je brezplačno, prek spletne trgovine Google Play. Program obnavlja datoteke v poljubni obliki: fotografije, video posnetke itd. Pregledi programov so dobri in zagotavljajo hitro in kakovostno obnavljanje podatkov v kratkem času. Pomanjkljivost tega programa je, da uporabite pravice Root. To je enostavno storiti, če je na vašem mobilnem telefonu priročnik, vendar obstajajo različice programa, ki ne zahtevajo posebnih pravic (GT Recovery no Root).
  ​​

  Uporabna programska oprema Photorec Photo Recovery na mobilnem telefonu

  Iz Androida lahko uporabite uporabno aplikacijo Photoret.Deluje na svojem edinstvenem sistemu, ki deluje izključno s podrejenimi podatki in iz tega izhaja, da se učinkovito obnaša, tudi če so bile datoteke v poškodovanem stanju ali popolnoma formatirane. Če želite poiskati oblikovane slike iz elektronskega pripomočka, aplikacija najprej poišče informacijski blok in določi velikost grozdov. Če je bil sistem v redu, brez poškodb, se lahko preberejo različni glavni bloki ali zagonske datoteke. Lahko rečemo, da ta programska oprema skenira ali kako drugače bere medije v vseh sektorjih mobilne naprave tako, da išče prvih 10 datotek, na podlagi katerih se izračuna velikost bloka ali grozda v kraju njihovega prebivališča. To je, kjer so. Takoj ko določimo velikost zgornjih struktur, program naredi skeniranje vsakega bloka. Vsi bloki so vključeni v zbirko podatkov o "podpisih". Torej, Photorec določi, ali je mogoče iz mobilne naprave obnoviti izbrisane fotografije. Drugi razvijalec te aplikacije pravi, da je sposoben obnoviti približno štiristo datotek različnih tipov (to je ne le fotografije). Program lahko obnovite arhiv datotek (rar ali zip), različne video posnetke itd. Nekaterim uporabnikom morda ne bo všeč vmesnik, zasnova aplikacije. Ampak, kljub tako edinstvenemu dizajnu, opravlja svoje delo in kaže odlične rezultate. Kot lahko razumemo iz zgoraj navedenega, vprašanje, kako obnoviti izbrisane datoteke iz telefona (Android), ni tako težko. In tukaj ne gre samo za "Android", ampak tudi za drugo, nemanj znane platforme. Glavna stvar je, da ste prepričani v svoje sposobnosti in se strogo držite uveljavljenega pouka.
 • Sorodne publikacije