Meizu M532GB pametni telefon: pregledi, funkcije, prednosti in funkcije

Kitajska podjetja so resno usmerjena v zajemanje trga. Pametni telefoni pridejo ven vsako leto "svežnji". Serija za serijo zavzema svojo nišo v določenem segmentu, kjer lahko vsakdo zase izbere najprimernejšo možnost. Med modeli v letošnjem letu, Meizu M532Gb izgleda dobro. Recenzije, ki jih je zbral drugače. Poskusimo ugotoviti, kaj je v njem dobro, no, ne pozabimo omeniti slabih.

Podjetje

Vse več domačih kupcev je postalo zaupanje v kitajske naprave. Če še preden so bili skeptični, boste pogosto našli mimoidočega, ki drži napravo iz Meizuja v rokah.


To podjetje je postalo še posebej navdušeno in ljubljeno s strani mnogih ljudi. Stara je le 14 let, v tem času pa je lahko postala vodilni proizvajalec elektronike.
Najbolj priljubljeni so bili pametni telefoni, kot je Meizu M532Gb. Mnenja o njih so večinoma pozitivna. Kupci hvalijo tako kakovost materialov kot tudi tehnično komponento. Kot mnogi in lastna strategija podjetja. Poleg pametnih telefonov ponuja proizvajalec tudi prodajo igralcev. V času obstoja je obstajalo veliko število modelov. Ne tako dolgo nazaj začel pridobivati ​​popularnost in druge pripomočke. To vključuje prenosno polnjenje, "pametne" ure, fitnes sledilce in glasbeno opremo. Ni slabo z njimi in slušalkami. Na splošno je Meizu v tako kratkem času naredil velik korak v razvoju, pritegnil številne kupce in pridobil oboževalce.

O pametnem telefonu

Imamo mobilni telefon Meizu M532Gb. Mnenja o njemdobro, kot, pravzaprav, in o svojih "bratih", sproščenih prej. Vse zato, ker je postal najbolj dostopen v vrstici "M". Po mnenju proizvajalca je novost postala naslednik že znanega modela M3. O njej smo slišali malo, ker ni zapustila Kitajske.


Hkrati je Meizu M5 Note z izboljšanimi funkcijami in povečano ceno, ki je lani nadomestila najbolj priljubljen pametni telefon, postala priljubljena Meizu M3 Note.
Na splošno, kot vidimo, je družina z indeksom "M" dejansko postala priljubljena in pomembna. Kot ste že opazili, model s številko "4" ni bil. To je posledica dejstva, da so Kitajci glede tega previdni. Kljub praznoverju pa so bili občinstvu še vedno predstavljeni pametni telefoni MX4 in MX4 Pro. Presenečenje na novost je bilo, da je kljub najnovejšemu trendu kovinskih kovčkov za proračunski segment novost "preoblikovana" v plastiko. To je dobro ali slabo, odvisno je od uporabnikov in gremo še dlje.

Embalaža

Kar se tiče embalaže mobilnega telefona Meizu M532Gb, pregledi ostanejo dobri. Podjetje še naprej navdušuje oboževalce s svojim minimalizmom. Polje ne nalaga preveč informacij. Pametni telefon se nahaja v kompaktni beli embalaži. Narejen je iz gostega teksturiranega kartona. Izgleda vse drago in visoko kakovostno. V notranjosti je vse tesno zapakirano, kar zagotavlja varen transport. Ko odprete pokrov, lahko vidite zgornji del telefona. Pod njim je pladenj z vsem, kar potrebujete. Kitajci se ne razlikujejo posebej od velikodušnosti. V posebni ovojnicidokumentacijo. Na voljo je tudi sponka za odstranitev pladnja za sedem kartic. Opominja nas, da sistem deluje z logotipom Flyme.
Poleg tega je bila škatla opremljena z omrežnim adapterjem z 2 ojačevalnikom in kablom USB. Kljub temu, da ni funkcije hitrega polnjenja in ni dodal univerzalnega priključka tipa C, se naprava še vedno hitro polni.

Videz

Ugotovite, kaj je v roki Meizuja v roki, ni več problem. Pozna zaobljena oblika telesa, steklo 25 D, na hrbtni strani je velik očesni objektiv, mehanski ovalni gumb optičnega bralnika prstnih odtisov, izposojen spredaj. Kot smo že omenili, je posebnost tega modela plastična torba. Po eni strani se ne uporablja prvič v aparatu te družbe, po drugi strani pa so najnovejši modeli, ki so bili oblečeni v kovino. Ampak reči, da je plastika pomanjkljivost, je nemogoče. Vsakemu. Poleg tega, da bi zadovoljili kupca, je bilo izdanih več kul barvnih rešitev za Meizu M532Gb. Obstaja veliko mnenj o tem rezultatu. Kupcem je bila všeč mat črna in modra. Ne zamudite sijoče bele in turkizne. Toda zlato je bilo manj priljubljeno kot druge možnosti. Dimenzije telefona so standardne za podobne modele. Doseže višino 14 cm, širino 7 cm in debelino 8 mm. Zaradi dejstva, da je primer plastičen, je bilo lažje kot njegovi predhodniki - le 138 gramov.

Podroben opis

Glavno področje sprednje plošče je zaslon. Precej opazen okvir okoli njega je, da lahko nekateri esteti postanejo negativna značilnost.Zvočnik je nad prikazovalnikom. Na levi strani je sprednja kamera. Ne pozabite na avdio sporočila in senzorje. Po mnenju večine lastnikov naprave se je zvočnik izkazal za zelo dober. Proizvaja čisti zvok, je volumen. Lahko celo slišite nizke in visoke note. Zdi se, da je prišel iz drage naprave.

Pod zaslonom je preprost mehanski gumb. Ostala je enaka ovalna oblika. V tem modelu lahko deluje kot bralnik prstnih odtisov. Obstaja celo senzor srčnega utripa. Zadnja stran je jedrnata. Z vrha na sredini, kot ponavadi, je veliko "oko" kamere. Pod njo ima dvobarvno bliskavico. Proizvajalec ni pozabil zapustiti svojega logotipa.

Elementi

Elementarna osnova je dobro postavljena in za nekdanje lastnike ostaja običajno. To je verjetno zato, ker obstaja toliko dobrih ocen. Meizu M532Gb White je ostal zvest detajlom. Zato je na spodnjem robu slušalke, mikrofona, USB vhoda za polnilnik. Od samega roba je mreža zvočnikov. Zgornji obraz je brezplačen. Čeprav lahko starejši modeli najdejo dodatni mikrofon za odpravljanje hrupa. Na levi strani je komaj opazen kombiniran pladenj. Tradicionalno je lahko delal z dvema nano-SIM karticama, ali je mogoče zamenjati sedem kartic na pomnilniško kartico. Na splošno, na prvi taka zasnova pladenj povzročil lastniki pametnih telefonov nezadovoljstva. Zdaj se je navadila na to, celo je uspela naenkrat potisniti.
Desna stran ima gumb za glasnost in napajanje. Obaiz plastike. Imajo mehko gibanje. Neprijetno je, če jih uporabljate, ali če uporabljate pokrov brez odprtin.

Zaslon

Novi model je opremljen z diagonalo 52. Meizu M532Gb (modri) pametni telefon je zaradi svoje velikosti postal vsestranski, prejšnji modeli so bili ponujeni z diagonalo 55 palcev, kar se že šteje za mejo. na splošno, pojavil z zaslonom 57 palcev, vendar 5-palčni M3S mini, nasprotno, se zdi nekoliko neprijetno za majhen zaslon, na splošno, velikost zaslona je vedno polemika med podporniki kompaktnih modelov in "lopato." Ločljivost tega modela je 720x1280 slikovnih pik. To je možnost proračuna, ki bi bila mogoča povečati na Full HD, potem pa bi morali povečati svojo vrednost, tako da je ta resolucija jasna: znotraj matrice IPS je nameščen.Na splošno, zaslon ni najboljši.Ni je zelo visoka svetlost indeks, koti gledanja so ogabni.Normalne barve zaslona samo vprašanja v normalnem položaju \ t .Če je nagnjen naprej ali nazaj, opazno izgubi svojo svetlost in izkrivlja odtenke. Glavni modul deluje z ločljivostjo 13 MP. Na f2.2 ima fazni fokus in zaslonko. Sprednja kamera izdaja 5 MP.
To je proračunska različica fotoaparata. Od nje ni nič posebnega. Popoldne so dobre svetle slike. Fotografije so svetle in jasne. Toda v mraku slika ni zadovoljna. Obstajajo zvoki zaradi pomanjkanja osvetlitve, slika postane dolgočasna in "sladka". Videoposnetek se odstrani v dovoljenju za FullHD. Rezultati frekvence za dan 30okvirji na sekundo, ponoči se zmanjša hitrost obdelave - do 20 sličic na sekundo. Osredotočenost je nekoliko počasna. Toda zvok je dobro napisan: brez prask in hrupa. Sprednja kamera lahko posname video v FullHD. Bolje je ne eksperimentirati ponoči. Toda popoldne so dobri posnetki. Lahko se uporablja kot spletna kamera.

"Polnjenje"

Pregledi mobilnega telefona Meizu M532Gb so večinoma pozitivni. To je posledica dejstva, da se je kljub svojemu proračunu proizvajalec odločil, da bo model opremil z dobrim "železom". Procesor MediaTek MT6750 deluje v osem jeder. Vsebuje dve skupini štirih "kristalov". Prva polovica teče na 1 GHz, druga pa na 15 GHz. Tradicionalno Mali-T860 teče po načrtu. Podpira vse sodobne funkcije. Nemogoče je reči, da bodo najnovejše mobilne pripomočke povlekli na ultras. Vendar pa vam bo še vedno ponudila priložnost, da uživate v vsem, kar boste našli na "Tržni plošči". "Železo" mirno obvladuje vsakodnevne naloge. Telo se ne segreje veliko. Med polnjenjem se lahko pregreje, vendar niso kritični. Modeli so na voljo v več modifikacijah. Na voljo različica z 2 ali 3 GB RAM-a. Notranji je lahko 16 ali 32 GB.
Baterija je prejela količino 3070 megavatov. Za pametni telefon takšne diagonale bo dovolj. Zmerna uporaba stroja bo še naprej delovala 14 ur. Če igrate neprekinjeno, bo trajalo približno 4 ure brez ponovnega polnjenja. Brskanje bo odloženo za 7 ur, poslušanje glasbe pa lahko traja do 50 ur.

Komponenta programske opreme

Ta modelizdan na podlagi Android 6.0, ki ga pokriva blagovna znamka "shell" Flyme 52. Do jeseni leta 2017 so bili številni modeli že nadgrajeni na šesto različico. Uporabnikom je bilo všeč dejstvo, da je proizvajalec skrbel za "čistost" naprave. Ni veliko število nameščenih programov, ki jih nikdar ne bo nikoli uporabil. Vse, kar potrebujete za vsakodnevno uporabo, je. Vredno je omeniti blagovno znamko z glasbenim predvajalnikom z lakoničnim dizajnom in preprostim izenačevalnikom. Obstaja niz orodij, kot so kalkulator, povečevalnik, ogledalo, kompas itd.

"Sosedje"

Skupaj s tem modelom je na trg prišlo nekaj zanimivih možnosti proizvajalca. Eden od njih je mobilni telefon Meizu M5 Note 32Gb. Prejel je dobre ocene. Izkazalo se je, da je to logična razširitev opombe Meizu M3. Seveda, to je nemogoče reči, da lastniki slednjih rushed kupiti novost. Še vedno je postal dober za tiste, ki so se pravkar odločili kupiti kitajski pametni telefon. Kljub temu je dobil izboljšano zasnovo, ki je prejela več kovinskih elementov. Natančneje, rešil se je praktično vseh plastičnih delov. Izboljšana kamera, zaslon, zmogljivost baterije. Vse te manjše spremembe so vplivale tudi na vrednost.
Zato so ocene o Meizu M5 Note 32Gb Grey ostale le pozitivne. To je vsestranska možnost za vsakodnevno uporabo. Deluje z vsemi aplikacijami, popolnoma "povleče" igro in pokaže dobre rezultate. Njegova vrednost, odvisno od spremembe, je povsem sprejemljivo: od 10 tisoč rubljev. Meizu MX5 je našel tudi svojega kupca. Bil je nekaj tisoč rubljev dražjiprejšnji model. Toda stroški niso samo povečali. Prvič, sprednja plošča je bila prekrita z Gorilla Glass 3. Drugi, Samsung Super AMOLED zaslon samo vam daje izjemno intenzivno in živo sliko. Pod vplivom cen Meizu MX532 GB je izboljšana 207Mp kamera z veliko količino "buns". Lahko rečemo, da je proizvajalec poskušal narediti fotoaparat s fotoaparatom s tem modelom. V nasprotnem primeru, kako razložiti prisotnost Sonyjevega senzorja, natančno samodejno ostrenje in snemanje videa v 4K ločljivosti No, končno, Meizu MX5 je bil primeren. Procesor Helio X10 Turbo oddaja 22 GHz. Grafiko poganja PowerVR G6200. Različica ima 3 GB RAM-a.

Ocene

Tukaj je nekaj živahnih in različnih modelov iz Meizu. Seveda oboževalci niso razumeli vseh modelov. Rezultati nekaterih so sprožili veliko vprašanj. Na splošno pa podjetje poskuša izdelati sekvenčne pametne telefone z majhnimi, a pomembnimi spremembami. Razumeti, katere prednosti in slabosti v modelu Meizu M5 so lahko samo pregledi. Toda celoten vtis je dober. Lastniki so opozorili na glavno prednost: razmerje med ceno in kakovostjo. Všeč so mi mnogi in oblikovanje. Nekateri so ocenili kakovost fotoaparata, avtonomnost naprave, velikost zaslona. Še posebej zadovoljen s "čisto" Android.
Med pomanjkljivostmi so bile vse enake avtonomije. Kar je povezano z dejstvom, da lahko nekateri sklopi delajo cel dan v normalnem načinu brez polnjenja, medtem ko so drugi izpraznjeni na pol poti, je nejasno. Morda je težava s kalibracijo baterije. Veliko uporabnikov pozabi, da je prvih nekaj stroškovsledite navodilom. Ena glavnih težav je bila internetna povezava - po izklopu Wi-Fi je bilo potrebno večkrat vključiti mobilni internet. Čeprav je takšna pomanjkljivost opažena v številnih napravah. V drugi pa je to odlična možnost za tiste, ki iščejo kompaktno "polnilno" napravo za vsakodnevno uporabo z odmori v igri.

Sorodne publikacije