Kako narediti "Prime Account" v "COP: GO" in zakaj ga potrebujete?

Približno pred letom dni se je v igri "Counter Strike: Global Offsenser" pojavila popolnoma nova funkcija "Prime Account" za ljudi, ki so želeli sodelovati v nekakšnem "eksperimentu". Kako narediti "Prime Account" v "KS: GO" in za kaj je potrebno, bomo izvedeli v članku.

Pomen "prve računovodske evidence" v "COP: GO"

V vsakem primeru, ko je bil uveden "Prime Accounts", so razvijalci te igre želeli izvedeti, ali želijo igralci, da uporabljajo ta način iskanja igre. , ki se ga bodo udeležili samo tisti, ki so potrdili mobilni telefon. Vendar, ko vnesete to funkcijo, mnogi igralci niso ugotovili, kako narediti "Prime Account" v "COP: GO". Toda zakaj je namenjen? Pravzaprav je preprosta, a dobro premišljena metoda, ki ščiti pred lažnimi računi. To pomeni, da lahko tisti ljudje, ki so se registrirali za takšen račun, začnejo z iskanjem, in samo tisti, ki so potrdili številko mobilnega telefona, so dobili na izbiro. Ta metoda je močno delovala in uporabniki so se začeli srečevati z igralci z lažnimi računi in, kot v "Counter Strike", ki se imenujejo smurfi. Torej, zakaj "Prime Account" v "KS: GO", kar je potrebno aktivirati, smo ugotovili. Vendar, kot je bilo zapisano zgoraj, mnogi igralci niso mogli razumeti načina ustvarjanja. Ni uspelo ugotoviti, kako aktivirati "Prime Account" v "COP: GO".


Aktiviranje računa

Ob registraciji takega zapisa je treba upoštevati nekatere dejavnike. Kako narediti primeRačun "v" COP: GO "bo podrobno opisan, vendar pred tem morate upoštevati nekatera pravila 1. Ni potrebe, da ustvarite več kot 1-2 računov, čeprav je dovoljeno, da ustvarite drugi tak profil bo potreboval drugačno številko, in v tretjem krat - to je precej drugače, to pomeni, da ista mobilna številka ne bo delovala! 2. Če še vedno ne igrate dobro, potem ne smete aktivirati takega računa, ker ga aktivirajo predvsem dobri in izkušeni igralci, in vedno boste v ekipi močnih igralcev , toda nasprotniki bodo tudi dobri in zato je treba dvakrat premisliti, preden to storite.


Zdaj je čas, da razumete, kako narediti "Prime Account" v "COP: GO": 1. Morate iti v samo igro, samo Potrebno je kupiti licenčno verzijo "KS: GO" na igralni platformi "St", po kateri je že mogoče aktivirati, prav tako pa je potrebno potrditi e-pošto v "Steam." 2. Naslednji korak je odprtje konkurenčnih iger, to je, najprej morate odpreti konkurenčni način. dosežete določeno raven, nato pa jo že aktivirate. In zadnji korak je, kako narediti "Prime Account" v "COP: GO". 3. Po odprtju v sami igri, nad vzdevkom igralca, bo angleški napis Prime Account Beta in naslednji, če ni aktiviran podoben račun, bo aktiviran gumb. Potem morate sprejeti vsa pravila, potrditi telefonsko številko (na voljo bo brezplačno sporočilo s pravilno kodo, ki ga morate vnesti v zahtevano polje), po vsem tem pa bo to pismo v e-pošti ali telefonu, da je aktivirani beta račun za profil.
Kaj storiti po aktivaciji
Po aktivaciji vam ni treba storiti ničesar več, samo morate začeti iskati tekmovalno igro in sistem bo samodejno prevzel 10 ljudi, ki imajo aktiviran Beta Prime Account in ne morete skrbeti. o zamejstvu v tej igri.

Sorodne publikacije