Prehod Skyrim Quest Igra "Beli cvet"

Iskanje Skyrim za "belo vialo" se aktivira takoj, ko se pogovorite z alkimistom Windhelm Nurelion. Ta lik bo povedal o svoji neozdravljivi bolezni, ki lahko le ozdravi čarobne napitke. Ampak farmacevt je že star in ne more samostojno priti do napitka. Zato bo prevedel nalogo vašega junaka. Sedaj moraš iti za skrivnostni artefakt. In v pomoči bo lik dal nekakšen napoj, ki odpira vrata čarobnemu predmetu.

Iskanje artefakta

Junakova pot je v pozabljeni jami. Ta lokacija se nahaja zahodno od Windhelma, blizu nočnih vrat "Night Gate". Jama predstavlja starodavne severne ruševine, ki so veliko raztresene na zemljevidu igre Skyrim. Bela viala je shranjena na koncu ječe. Na poti do njega se bo moral boriti z draggrami in ledenimi troli. Ne pozabite pogledati okrog sebe, saj je v njem skritih 6 debelnikov.


Na koncu lokacije bo Dragonfly padel v pozabljeno kripto. Tu se ne smete sprostiti, ker je ta soba grob starodavnega alkimista Kuralmile. Če želite iti dlje, ubijte gospodarja grobnice. Ampak bodite previdni, da bi pomagali Kuranymul prihajajo 3 Dragobr-warlord. Po zmagi preučite krik "Smrtni stavek" in pojdite na prehod, skrit pod Vino besed. Tukaj boste videli čudno skodelico, ki stoji na podstavku. Prav tako mora izliti zdravilo, ki ga izda Nurelion. Odprl se bo skrit prehod in končno boste vzeli artefakt. Na žalost,izkaže se, da je razpokan. Vrnite se v lekarno v Windhelmu, vendar ne čakajte na toplo dobrodošlico. Nurelion se vam ne zahvaljuje, ker iščete artefakt, ker je zdrobljen in neprimeren za zdravljenje. V nagradi bo lik predal 5 zlata. Ampak Quint Nawal, pomočnik apotekarja, bo plačal junaku 500 kovancev. Če želite, lahko uporabite vedro "White Vial" v Skyrim-u. Če želite to narediti, se pogovorite s Quintonom, preden pride do vas. Potem vam bo lik dvakrat plačal.


Usklajevanje bele viale

Ko junak odpre lokacijo "Grlo sveta", bo dobil sporočilo Quintus Nawal. Vrnite se v Windhelm in se pogovorite s pomočnikom farmacevta. Znak bo povedal, da je treba najti tri stvari za popravilo bele viale. Prvi je: - Na vrhu žarnice sveta boste našli sneg brez drsenja. Drugi - tihi odtenek mamuta, skrit v taborišču velikanov Rock Rock Hill. Last - Veresovy srce lahko kupite od farmacevtov ali vzeti iz telesa mrtve Hagia.

Konec naloge

Po zbiranju predmetov se vrnite v Naval. Obnovil bo subjekt, toda do tega trenutka bo Nurelion umrl. Zato vam bo pomočnik dal artefakt. Znak izbere, da napolni steklenico napitka z enim od 6 možnih učinkov. Vsak dan bo steklenica znova napolnjena z magično tekočino. In to je dobra nagrada za prehod Skyrim "White Flacon" iskanja. Kaj izbrati od učinkov je odvisno od vaših želja:
  • Če ni dovolj zdravilnih zelišč, bo najboljša izbira "Zdravilna moč". Ta tekočina obnavlja 100 enotzdravje.
  • Ljubezen do uporabe urokov, izbira "Razvij magične spretnosti". Zaradi tega se zaloga magije poveča za 20 enot. Učinek traja 300 sekund.
  • Če prenesete veščine tatu ali morilcu, potem boste koristni napoj »Skrivanje v senci«. Tekočina bo za 60 sekund nezaznavna.
  • Raje meče, macesje in bodala, da izberejo "Sukobi v boju proti blizu". S sejalko homogeno orožje za 60 sekund povzroči 50% več škode.
  • Povečanje zaloge sil za 20 enot bo pripomoglo k učinku "Biti močnejši v bitki".
  • Zahvaljujoč "konfliktu čarovnije" je junak 20% boljši uporniki nasprotnikov.
  • S tem je zaključen prehod Skyrimovega "belega cvetja". Toda pred junakom je še veliko dogodivščin.

    Sorodne publikacije