Glavni načini za hitro vožnjo v Minecraftu

Če želite zagnati Minecraft, morate dvakrat dvakrat pritisniti gumb W, nato pa bo vaš lik 13-krat hitrejši od običajnega hoje! Poleg tega pa obstajajo tudi drugi načini za hitrejše delovanje. Hitra vožnja v igri je lahko potrebna v različnih situacijah, od poskusov pobega iz sovražnih mobov do hitrega iskanja predmeta. In zgodi se, da v pravem trenutku te informacije preprosto odletijo z glave. Ta članek opisuje vse osnovne načine hitrega zagona v Minecraftu.

Metoda ena: napoj

Strup je najosnovnejši in zakonit način za hitro delovanje. Naredijo se zelo preprosto. Za to je potreben prtljažnik, pekel, sladkor. Vse te sestavine so samo za pridobitev.


In s pomočjo smodnika lahko naredite eksplozivni napoj, ki bo omogočil njegovo takojšnjo uporabo. Prednost te metode je, da jo lahko uporabljate tako v načinu preživetja kot v igri za več igralcev.

Metoda 2: Ekipa

V Minecraftu je ekipa, ki hitro teče. Ampak kako to storiti? Vse je zelo preprosto, samo da bi uporabili to metodo, potrebujete ukazni blok, ki ga lahko pridobite le v kreativnem načinu. Torej postavite ukazni blok na katerokoli površino in predpišite naslednje:

/učinek @p 1000000255

Toda najprej ne bo delovalo, za to mora biti aktivirano za Pomagajte z rdečim prahom, dobro ali katero koli drugo energijo. Lahko tudi vklopite ročico ali gumbUkaz enota in njihovo uporabo. Potem učinek pospeševanja ravni napitkov 255! Načeloma, še posebej nima smisla, da uporabljajo to metodo, ker deluje le na ustvarjalen način, in tam že možnost poleta.


Tretji način: goljufa

V naslednji način, da hitro teče v "Maynkrafte" - goljufija. Vendar pa ni priporočljivo za uporabo, saj je to potrebno za prenos programske opreme iz neznanih virov, in to lahko vpliva na delovanje vašega računalnika, tako da je večina od njih morali onemogočiti protivirusno zaščito. Seveda, v teh pogojih, lahko program stori, kar hoče. Vendar pa se je izkazalo goljufa z veliko igralci uživajo in to je zadeva, ki jih uporabljajo ali ne. Poleg tega, če uporabljate goljufa v multiplayer igre, se visoka verjetnost prepovedana. Zgoraj navedene glavne načine za hitro vožnjo v Minecraft. Lahko zaključimo, da je najboljša možnost za kakovost imenom napoj, saj se je njihova uporaba pri igranju v večigralskem načinu ni nikakršnih sankcij.

Sorodne publikacije