Kako preveriti ravnotežje minut na MTS na več načinov?

Lastniki telefonov se prej ali slej soočajo s situacijo, ko je treba pregledati ne samo stanje telefona, temveč tudi, kako preveriti ostanke zapisnikov o "MTS". Sodobne cene vozovnic so prijaznejše za uporabnike kot njihovi predhodniki. "MTS" omogoča ne samo izbiro števila minut, temveč tudi količino GB prometa, ki ustreza posameznemu odjemalcu.

Metode preverjanja

Včasih se morate zavedati ne samo stanja v bilanci stanja, temveč tudi število minut, porabljenih za pogovor. Na žalost se uporabniki MTS ne morejo vedno zanašati na brezplačne klice v omrežju, ki jih operater postavi kot nespremenjen satelit za skoraj vsako tarifo. Včasih ti klici povzročajo prekomerno ravnotežje stroškov, kar odraža potrebo po tem, da se na "MTS" preverijo ostanki zapisnikov.


Med uporabniki so priljubljene naslednje metode:
 • Preverite s storitvijo SMS.
 • Mobilna aplikacija.
 • Operater
 • Storitev SMS

  To je najverjetnejši način, da postane upravljavec.
 • Preverjanje prek osebne pisarne "na uradni strani operaterja. najbolj priročno, še posebej za stranke, ki iz nekega razloga ne morejo dostopati do storitve Internet.MMS je oštevilčena * 100 * 1 #, če je zahtevana za nekaj minut, bodo podatki obdelani in izdani v obliki SMS. Za nekatere telefone funkcija prikaže stanje salda desno na zaslonu, tako da ni problema, kako preveriti ravnotežje minut na tarifo "Smart" iz "MTS" ne obstaja, kar je najpomembnejše, lasje gopotrebno znanje.

  Osebni račun

  Veliko naročnikov operaterjev ne spreminja podrobnosti o uporabi vseh možnosti. Za neizkušene uporabnike, da vstopijo v osebno pisarno - to je že problem, in kako preveriti ravnotežje minut na "Smart" od "MTS", na splošno, ni treba govoriti. Internet je kljub vsem strahom najboljši pomočnik v tem težkem poslu. Če želite začeti, se morate prijaviti na uradni strani operaterja z uporabniškim imenom in geslom. Nato morate poiskati zavihek "Upravljanje številk" in pojdite na meni v vrstici "Stanje računa". V oknu, ki prikazuje trenutno stanje minut in prometa.


  Med drugim na strani ni prikazanih samo privzetih vrednosti v posamezni tarifi preostalih minut, temveč je povezano tudi stanje dodatnih paketov, če sploh obstajajo. Prav tako ima operater funkcijo SMS-obvestila, sporoča, da so plačane minute končane.

  Mobilna aplikacija

  Razmeroma nov projekt mobilne aplikacije, ki pripada operaterju, vam omogoča, da ne preverite ravnovesja kadar koli brez zahteve, temveč tudi rešite problem, kot je preverjanje bilanc zapisov v MTS. Aplikacija na prvi strani vsebuje informacije o številu minut, prometu, SMS in skupnem številu razpoložljivih številk. To je tudi najlažji način za povezovanje in onemogočanje storitev in dodatnih paketov v aplikaciji.

  Preverjanje s strani operaterja

  Če iz nekega razloga ne morete uporabljati storitve SMS, ne morete uporabljati brskalnika ali aplikacije.uporabite najpreprostejšo akcijo - da ugotovite, kakšna je malenkost, kako preveriti ostanke minut na "MTS" s klicem operaterja. Številka, po kateri lahko pokličete: 0890, ki je skrajšana različica. V glasovnem meniju morate izbrati ustrezen razdelek in klikniti na gumb s številkami. Po manipulacijah bo operater poklical, ki pa mora zahtevati številko in druge podrobnosti (npr. Serijo in številko potnega lista) in jih hraniti skupaj z njimi. Z upoštevanjem vseh priporočil lahko preprosto in hitro poiščete informacije, ki jih potrebujete, kjerkoli na svetu, če imate dostop do telefona in se zaračuna. Ne bojte se pogovoriti z operaterjem ali zahtevati glas za potni list - to je potreben postopek. Treba je omeniti, da mora zahtevani potni list pripadati moškemu, ki se šteje za lastnika dokumentirane kartice.
 • Sorodne publikacije