Kakšne so oznake za "DTA" na rezervoarju?

Serija iger "DTA" je postala izjemno priljubljena in danes je ena najbolj znanih in najbolj vplivnih na svetu in v zgodovini agroindustrije. V vsaki od iger morate postati eden od likov izmišljenega mesta, izvršili boste naročila in se premaknili po parceli, ubili veliko nasprotnikov, vozili avtomobile, se skrili pred policijo, spodkopali in razbili vozila ter živahne ulice. Vsaka od serij igre ima svoje individualne značilnosti, vendar izstopa v ozadju drugega tretjega dela, saj se je začela s prehodom serije v tridimenzionalni prostor in oblikovanjem le-tega kot legendarnega projekta.


Vendar je to le uvod, bistvo tega člena je drugačno. Tukaj bodo upoštevane kode za "DTA" na rezervoarju. Poleg tega ne gre za eno samo igro serije, temveč za vse. Če ena od iger lahko dobi rezervoar, ga po branju dobite. Boste vedeli vse potrebne kode za "DTA" na rezervoarju.

"GTA 5"

Rezervoar je eden izmed najmočnejših vozil v vseh serijah iger, ima ogromno zalogo preživetja, ki lahko zdrobi cele avtomobile in prenaša neverjetno močan ogenj za vse namene. Zato morate poiskati kode za "DTA" na rezervoarju.


Dejstvo, da ga je mogoče pošteno pridobiti, toda za to ga morate ukrasti iz tajne baze ali tolikokrat kršiti zakon, da boste začeli loviti vojsko, ki vas bo pustila na rezervoar Ampak ne pozabite, da pred tem stebo potreboval več deset policijskih avtomobilov, helikopterjev, posebnih enot, agentov tajnih služb in tako naprej. Torej, tako, kode na "DTA" na rezervoar videti kot dobra rešitev. Torej, kaj morate storiti, da hitro dobite ta stroj smrti v zadnjem in najbolj priljubljenem delu igre? Ni nujno, da se prezgodaj veseli, saj igralci računalniških iger niso našli ustrezne kode. Vendar pa lahko svoj avto spremenite v rezervoar kot TURTLE cheat, ki vam omogoča, da popravite avto in obnovite življenje osebka, ko je notri.
Uporabite lahko tudi čip PAINKILLER, ki vas bo pet minut neranljiv. Seveda to ni koda za rezervoar GTA 5, ampak kaj lahko storimo, če razvijalci igralcem ne ponudijo te priložnosti?

"GTA 4"

Zdaj veste, da koda za rezervoar "GTA 5" ne bo vnesena. Toda ali je v drugih delih igre? Je bila ta velika goljufija? Na srečo lahko v četrtem delu igre že kadarkoli dostopate do tega avtomobila smrti. Če se ne zavedate, je treba v četrtem delu "DTA" vse klicne številke klicati prek telefona vašega znaka, tako da dobite mobilni telefon in vtipkajte kombinacijo 272-555-8265. Takoj po tem boste imeli dostop do polno opremljenega rezervoarja, s katerim boste dosegli cilje, ki jih potrebujete, in zabavali in sejali na mestnih ulicah.


Kot lahko vidite, to ni legenda in lahko dejansko uporabite kode za "DTA" na rezervoarju, oklepne osebne nosilce. Koda, seveda, ni edina v celotni seriji iger, tako davredno je posvetiti pozornost drugim projektom.

"GTA 3"

Naslednja tekma serije je "GTA 3", tista, ki je spremenila pristop k projektu in jo prenesla v tridimenzionalno virtualnost. In tukaj lahko dostopate tudi do rezervoarja brez kakršnih koli težav, če vnesete giveusatank goljufija. Če razumeš angleščino, potem se ta goljufija očitno govori. Ne pozabite, da ga morate vnesti brez klicanja konzole ali karkoli drugega. Preprosto napišite črke med igro, in če boste vse naredili prav, bo vaš tank padel z neba na najbližji avto, ki ga lahko prosto uporabljate.
Oznake za "DTA" na PSP na rezervoarju se ne razlikujejo od tistih, ki jih vnesete v računalnik ali na konzolo, tako da ne morete skrbeti.

GTA: Weiss City

Zdi se, da je Weiss City samo dodatek k tretjemu delu igre, vendar je bila ta aplikacija tako velika, da je skoraj zasenčila prvotno različico. In tu je zanimiva točka: celo kode tukaj so druge, vključno z izzivom rezervoarja. Da bi dobili to oklepno vozilo z velikim topom, morate vnesti besedo PANZER. Načelo vnosa je enako, kot je opisano zgoraj, rezultat pa vas zagotovo ne bo razočaral. Kot lahko vidite, je GTA: Vice City koda za rezervoar drugačna od tiste, ki ste jo uporabili v izvirni igri. Se bo razlikovala v drugi aplikaciji?

"GTA: San Andreas"

Boste presenečeni, v drugem dodatku pa je tudi koda za rezervoar drugačna. Da bi dobil drugo oklepno pošast, tipisati AIWPRTON. Rhino Tank, ki ga dobite, velja za enega najmočnejših v seriji in o tem ni nič impresivnega. Dejstvo je, da je pred zadnjim petim delom serije San Andreas veljal za najbolj ambiciozen in impresiven projekt. Četrti del je bil videti bolj privlačen, vendar igralcem ni mogel ponuditi tistega, ki jim je dodal tretji del z dodatki. Dodatek k GTA 4 ni mogel spremeniti situacije, tako da je le "GTA 5" uspelo premakniti "San Andreas" s prestola.

GTA 2 in GTA 1

No, zadnja stvar, ki jo je treba upoštevati, sta prvotna dva dela igre, ki še nista bila v tridimenzionalnem svetu. To so bile arkade s pogledom od zgoraj, njihovo bistvo pa je bilo povsem enako. Morate opravljati misije, medtem ko uporabljate veliko različnih orožja, kot tudi navigacijo najrazličnejših načinov prevoza, do vlaka (nobena od tridimenzionalnih delov igre). Žal vas z lahkoto rezervoar ne bo mogel dobiti. Ne, on je v prvem in drugem delu, vendar, tako kot v peti epizodi, ne morete vstopiti v goljufanje in takoj postati lastnik oklepnega velikana.

Sorodne publikacije