iTunes - kje so shranjene varnostne kopije? Nasveti in triki za iskanje informacij

iTunes je uporabna in večplastna aplikacija. Pomaga lastnikom Apple pri delu z informacijami o pametnih telefonih in tabličnih računalnikih. Na primer, obnovite podatke. V ta namen je na voljo funkcija, ki omogoča varnostno kopiranje. Brez napora lahko kadar koli vrnete to ali druge informacije na vaš iPhone ali iPad. Hitro, enostavno in priročno! Samo občasno morate najti poseben informacijski paket, s katerim iTunes sodeluje. Kje so vaše varnostne kopije? Kako so ustvarjeni? Kaj morajo vsi vedeti o podpori?


Windows Base

Veliko vlogo bo imel operacijski sistem, s katerim deluje uporabnik. Dejstvo je, da se podatki na različnih OS shranjujejo in shranjujejo na različnih naslovih.
Kaj ponuja iTunes? Kje so shranjene varnostne kopije uporabniških podatkov? V operacijskem sistemu Windows na primer. S tem operacijskim sistemom deluje večina lastnikov mobilnih naprav. Če se želite izogniti zapiranju, lahko uporabite naslednje nasvete za iskanje:
 • Windows XP. V praksi ni tako pogosta, ampak se dogaja. Pojdite v Moj računalnik. Nato pojdite na particijo trdega diska, kjer je nameščen operacijski sistem. Pojdite v Dokumenti in nastavitve /Uporabnik /Podatki o aplikaciji /Računalnik Apple. Odprite mapo MobileSync tukaj. Varnostne kopije podatkov iTunes bodo v BackUp.
 • Windows Vista. Doslej je delo v tem OS praktično izgubilo svoj pomen. Pojdite v Dokumente inNastavitve /AppData /Roaming /Apple Computer. Vsa druga iskanja bodo popolnoma enaka kot v prejšnjem primeru.
 • Windows 7-10. Najpogostejša varianta razvoja dogodkov. To je upravljanje teh različic najpogosteje začenja iTunes. Kje so shranjene varnostne kopije uporabnika? Tam, kje in v vseh prejšnjih primerih. Edina razlika je, da morate odpreti AppData, najprej po poti: From: /Users /username. Mapa BackUp v storitvi MobileSync je tisto, kar potrebujete.
 • Dejansko v procesu iskanja ni nič težkega. Samo nekateri uporabniki ugotavljajo, da včasih manjka "BACKUP". Kaj storiti v podobni situaciji?


  Pomanjkanje varnostne kopije

  Glavna stvar je, da se ne paničite. Dejstvo, da se preučevani problem srečujejo s številnimi uporabniki. Ni vam treba skrbeti, vse je mogoče popraviti z nekaj kliki z miško. Težava je v nastavitvah sistema Windows. Pravzaprav je mapa BackUp skrita pred očmi uporabnika. Da ga najdete na zgoraj navedenih naslovih, potrebujete:
 • Pojdite na "Start" - "Nadzorna plošča".
 • Izberite "Možnosti mape" - "Pogled".
 • Prilagodite prikaz skritih datotek in map. To naredite tako, da podate ustrezne elemente in shranite spremembe.
 • Ko bodo dokončani, bodo vsi skriti dokumenti na računalniku na voljo uporabniku. In potem bo tudi "Backup" lahko našel.

  Za Mac

  Nekateri uporabniki ne delajo z operacijskim sistemom Windows, temveč z MacOS-om. iTunes je popolnoma primeren za podoben operacijski sistem. Toda v njem je tudi potrebno vedeti, kje je treba uporabiti za odkrivanjevarnostne kopije človeških podatkov.
  Na splošno se proces ne razlikuje veliko od algoritmov, ki so bili predhodno predlagani. Potrebna mapa od AyTyuns se nahaja v MobileSync. Najdete ga v: podpora za uporabnika /knjižnico /aplikacijo.
  Zato se iTunes tukaj spremeni. Kje so varnostne kopije programa? Za več ne bo problem. Lahko dobesedno nekaj klikov, da bi našli želeni dokument.

  Združljivost

  Priporočamo, da vsi lastniki iPhone-a upoštevajo, da iTunes kopira podatke, ki so združljivi z vsemi napravami. Pred obnovitvijo boste morali ugotoviti, kateri pametni telefon ali tablični računalnik je veljaven dokument. Ustrezne informacije so shranjene v mapi z eno ali drugo kopijo. Če želite preveriti različico naprave, ki je združljiva s podatki, potrebujete:
 • Odprite BackUp in pojdite v mapo z zahtevanim podatkovnim paketom.
 • Poiščite datoteko Info.Plist. Odpre se z urejevalnikom besedila. Na primer, prek beležnice v sistemu Windows.
 • Previdno preučite vsebino dokumenta. Po imenu izdelka boste morali omeniti različico pametnega telefona, na kateri se bo začela kopija podatkov.
 • Vse te dejavnosti lahko obvlada tudi novinec. Ali je bil iTunes podprt? Kraj shranjevanja zadevnega dokumenta je zdaj znan. In tudi kako preveriti združljivost.

  Načini ustvarjanja kopije

  Preden lahko iščete podatke o varnostnih kopijah, jih morate ustvariti. O tem postopku, tudi, je znano, da ni vse. Kako varnostno kopirati iTunes? Izvajanje načrta v življenju ne bo trajalo veliko časa. Dovolj sleditimalo navodil Varnostno kopiranje prek iTunes je približno takole:
 • Prenesite in namestite najnovejšo različico programa AyTunes.
 • Povežite mobilno napravo z računalnikom z žico.
 • Zaženite predhodno nameščeno aplikacijo.
 • Kako podpreti iTunes? V meniju izberite povezano napravo, pojdite na razdelek »Pregled«.
 • V meniju izberite "Naredi kopijo zdaj".
 • Po končanem postopku kliknite "OK".
 • To je najpreprostejša rešitev. Lahko delate tudi z iCloud ali s programi drugih ponudnikov. Vendar to ni najboljša rešitev. Konec koncev, varnostna kopija iPhone prek iTunes je ustvarjena v samo nekaj kliki!

  Povzetek in sklepi

  Zdaj je jasno, kako delati z varnostnimi kopijami na vašem iPodu ali iPhoneu. Iskanje na računalniku ni več opravilo. Vsak uporabnik lahko uresniči načrt v življenju. Varnostno kopiranje iPhonea prek aplikacije iTunes se obnovi, ko je to potrebno. Takšnih dokumentov ni priporočljivo shranjevati v računalnik. To je nekakšen način varstva podatkov. Priporočljivo je, da vse kopije iPhonea prepišete na izmenljiv medij.

  Sorodne publikacije