Trdnjava Baradin: Opis ječe

Župniška utrdba "Trdnjava Baradin" velja za najpomembnejšo za vse osvajalce vsebnosti PVP 85. ravni. Če igralec konča s črpanjem v fazi aplikacije Cataclysm, mora redno obiskovati ta kraj.

Opis napada

Ta napad je na voljo na ravni 85 in vključuje usmrtitev treh šefov. Najbolj pogosto igralci ne zberejo polnega napada za 25 ljudi, da bi bili podvrženi ječam. Utrdbo Baradin lahko v celoti očistimo s skupino 18 oseb, če njihova oprema ni nižja od 329. Večina igralcev gremo do zadnjega šefa, da bi dobili najboljše pokvarjene stvari, saj se stvari preprosto ne zanimajo za najbolj oblečene junake.
Glede na to dejstvo, ostaja samo preučevanje taktike boja na glavnem šefu Alizabelu in lahko varno greste v boj. V prvi fazi se vsi zberejo v krogu blizu rezervoarja. Obstaja etiketa, za katero je bolje, da ne gredo ven, sicer bo lik prejel ogromno škodo. Ko se šef začne vrteti po sobi, bi morali zdravniki čim več obnoviti zdravje, ki udari junake, in ki lahko preživijo ta napad - da obdržijo agresijo na sebi. Spodaj je standardna ponovitev faze. Vsi sovpadajo v skupini, poskušajo povzročiti največjo količino škode in pobegniti. Tako poteka napad "Utrdba Baradin".


Kako najti ječo?

Da bi opravili ta napad, morate najprej vedeti, kje točno je vhod na zemljevid sveta. V AzerothuV bližini celine je Orientalsko kraljestvo otok, imenovan Tol Barad. To je lokacija PVP, kjer so bitke dovoljene ob katerem koli času dneva.
Ozemlje je razdeljeno med Hordo in zavezništvo ter ga varujejo njegovi elitni bojevniki z obilico zdravja in napada. Če želite priti do otoka, morate najprej najti teleport v Orgrimmarju in Stormwindu. Po kliku na njega bo znak prenesen na kontrolno točko frakcije pri Tol Baraday. Po tem je vredno teči vzdolž mostu, mimo vseh sovražnih stražarjev, če je v tem trenutku pod nadzorom sovražne frakcije. V središču nove lokacije bo "Trdnjava Baradin". Kako do tja - vprašanje je lažje, kot se zdi na prvi pogled. Na desni strani trdnjave so velika vrata v ječo. Nenehno je odprta in pod tunelom, ki vodi v sobo pod gradom. Na sredini kleti je ogromen zeleni portal, in sicer vrata v napad "Trdnjava Baradin".Kaj lahko dobite v ječi?

Veliko igralcev zanima prva stvar, ki bo izločena pri prehodu določene vsebine. Treba je omeniti, da je težko prenesti napad na 85. stopnjo, ne da bi vedel vse razlik. Če upoštevate najnovejši dodatek "Legion", lahko znak ravni 110 to stori samostojno in brez težav. Glavni plen v deževnem gozdu WOW "Trdnjava Baradin" je oprema za vse razrede junakov. Za igralca z najvišjo stopnjo se zanima le za transmogrifikacijo (spreminjanje videza) ali dodajanje več dosežkov v skupnooceno

Sorodne publikacije