Medijska knjižnica ICloud. Kaj je to? Kako uporabljati?

Do danes je Apple zelo uspešna in priljubljena blagovna znamka. Izdelki podjetja so zelo zahtevni na trgu, neprestano izboljšujejo in navdušujejo uporabnike z novimi napravami, slušalkami in elegantnim dizajnom. Paleta izdelkov Apple vključuje ure, tablične računalnike, mobilne telefone, monobloke, računalnike in še veliko več. Vsaka vrsta opreme se razlikuje od konkurence z visoko kakovostjo in enostavnostjo uporabe. Vendar pa nobena tehnologija, ki jo ta družba pozna, njeni oddelki intenzivno razvijajo in programsko opremo, ki lahko uporablja samo uporabnika svoje opreme.

iCloud Media

Eden od Appleovih programov je knjižnica iCloud. Lahko rečemo, da je iCloud glavna sestavina celotnega asortimana strojne opreme, ki jo je kdaj ustvaril Apple. Program je virtualni repozitorij, ki lahko sinhronizira vse obstoječe naprave te blagovne znamke. Poleg tega programska oprema ponuja podroben diagram uporabe, ki hitro usmerja uporabnika in prikazuje vse funkcije in prednosti knjižnice ICloud.

Glavne značilnosti knjižnice

Kaj lahko ponudi ponudba programa? Ta knjižnica bo močno poenostavila in olajšala uporabo več naprav Apple. Kot smo že omenili, gre za oblak, v katerem so shranjene vse datoteke določenega uporabnika. Dokumenti, fotografije, zvok, video in vse ostalo je v knjižnici. V realnosti sodobnega življenja je zelopogosto manjka telefon ali prenosni računalnik. Verjetno je vsak uporabnik seznanjen s situacijo, ko je polovica podatkov shranjena na prenosnem računalniku, četrtina na telefonu in malo več na tabličnem računalniku. In zelo neprijetno je trajno prenesti vse od ene naprave na drugo. To je funkcija, ki jo je iCloud prevzel. Zdaj so vse datoteke shranjene v oblaku in srečni lastnik Appleovih izdelkov lahko brez težav dostopa do njih iz vseh naprav brez nepotrebne manipulacije.

Medijska knjižnica iCloud sproži minimalni prenos vseh digitalnih informacij in po nekaj sekundah se bo obdelala na drugi napravi. Prednost je ponavadi večpredstavnostna datoteka, lahko pa tudi pošiljate predstavitve, besedilne dokumente in druge informacije. Glavna stvar je, da spremljate preostali pomnilnik na napravi.

Kako začeti z oblakom v ICloud?

Kako ustvariti iCloud? Kje lahko najdete navodila za delo s knjižnico? Kako dostopati do knjižnice iCloud? Če želite začeti uporabljati oblak, se morate prijaviti in ustvariti en račun za vse razpoložljive naprave Apple. Kako vklopim knjižnico iCloud? Začetek skladišča Icloud je preprost. Če želite to narediti, pojdite na nastavitve pripomočka, poiščite aplikacijo ICloud in aktivirajte program.
Dostop do podatkov v oblaku je zdaj odprt in lahko sinhronizirate datoteke med napravami. Strežnik skladišča ima omejeno velikost pomnilnika, vendar je to samo začetni korak uporabe skladišča, ki se kasneje lahko poveča. Poleg tega lahko nastavite iClouddoločite, katere naprave želi uporabnik prepoznati in kdo bo sinhroniziral razpoložljive informacije v oblaku.

Kako uporabljati knjižnico iCloud?

Ta programska oprema je zasnovana tako, da omogoča čim večjo uporabo informacij in sinhronizacijo med napravami. Torej, zakaj ne bi dobili najbolj koristne in potrebne iz programa? Za večino uporabnikov je odsev okoliškega sveta in samega sebe v njem postal sestavni del dneva. V skladu s tem trendom ima storitev funkcijo za oddajanje fotografij v oblaku. Če je iCloud v aktivnem stanju, bo vsaka fotografija, ki jo bo uporabnik naredil čez dan, imela varnostno kopijo storitve v oblaku. Shranjeno fotografijo boste hranili še nekaj časa, kar bo uporabniku preprečilo nenamerno brisanje podatkov. Tudi če izbrišete fotografije iz naprave, slika ne izgine in ostane v shrambi v oblaku. Dovolj udobno, še posebej, kadar pogosto morate fotografirati. Vendar pa to niso vse funkcije - s storitvijo iCloud je na voljo kot urejevalnik fotografij. Seveda se program ne more ujemati z naprednim urejevalnikom, na primer s Photoshopom, vendar je enostaven za uporabo in vsebuje osnovni komplet za popravljanje slik: urejanje ostrine in kontrasta slike, uporaba različnih učinkov, prilagajanje barve slike in obrezovanje nepotrebnega dela fotografije. . Za kakovosten posnetek je dovolj. Ta urejevalnik je na voljo na kateri koli napravi, sinhronizirani s knjižnico iCloud.

Medijska knjižnica hrani videe

Knjižnica iCloud je priporočljiva za vsakogar, od običajnih uporabnikov do profesionalnih programerjev. Zaradi katere uporabe se je to razširilo? Vse je precej preprosto: iCloud vam poleg glavne funkcije shranjevanja in optimizacije informacij omogoča uporabo različnih urejevalnikov za večpredstavnostne datoteke. Na primer, poleg shranjevanja videoposnetkov v oblaku, jih je še vedno mogoče urejati in pretvoriti v presojo uporabnika. Zdaj pa uporabnik, ki je bil priča nenavadnemu pojavu, ne samo da lahko hitro odstrani dogodek, temveč tudi ureja videoposnetke v aplikaciji iCloud, shrani datoteko in prenese od tam v katerokoli video storitev. Učinkovitost, produktivnost in enostavnost upravljanja - to so glavne prednosti te storitve. Knjižnica je primerna za uporabo lastnega video dnevnika in aktivne zaposlitve na področju video snemanja. Kot je za video urejevalnik, je njegova prihodnost, v nasprotju s fotonialno, še vedno pred nami.

Kako si ogledate fotografije v knjižnici?

Kako si lahko ogledate iCloud knjižnico na iPhone ali PC? Fotografije, posnete na kateri koli napravi, si lahko ogledate s katere koli druge naprave kjerkoli. Kako si z računalnika ogledam fotografije, posnete z računalnikom iPhone? In kako videti posnetke zaslona, ​​ki so bili shranjeni na prenosnem računalniku prek pametnega telefona? Pojdite v »Galerijo«, odprite razdelek »Dejansko« in prikaže najnovejše fotografije, ki so bile dodane v knjižnico.
Ustvarite lahko skupni album za določen dogodek. Če želite povabiti prijatelja, ga morate le izbrati s seznamastikov Do sto prijateljev lahko doda v splošni album. Dodajte fotografijo z lahkoto - samo izberite »Photo Sharing« in označite želene slike.

Brisanje fotografskih in video dokumentov iz skladišča iCloud

Da bi stabilizirali skladišče, morate seveda občasno očistiti knjižnico. Odstranjevanje fotografij ali videov v iCloud je enostavno, postopek traja le nekaj minut:
 • Najprej morate izbrisati fotografije na eni (kateri koli) napravi. Datoteke bodo premaknjene v mapo »Nedavno izbrisane in po 20 dneh bodo slike samodejno izginile.
 • Poleg tega lahko posnetek izbrišete neposredno iz oblaka v albumu "Nedavno izbrisani".
 • Najboljša glasba je vedno pri roki v iCloudu.

  Funkcije knjižnice vam omogočajo ustvarjanje zvočnih albumov in shranjevanje vseh podatkov v "oblak", v urejevalniku pa lahko obdelujete avdio posnetke brez posebnega znanja, ustvarite lastne skladbe in preprosto uredite zapise. Praviloma so uporabniki naprav "jabolko" zainteresirani le za poslušanje skladb. Ampak to je vredno le enkrat poskuša zgraditi skladbe, kot storitev ne bo pustil nikogar ravnodušen. To so praktično vse funkcije, ki jih ima iCloud. Možno je, da obstaja nekaj možnosti, vendar bodo vedno pri roki, podrobne in uporabne.

  Tarifni načrti iCloud

  Kot je bilo že omenjeno, ima oblak omejen obseg. Free 5 GB na voljo vsem uporabnikom za razširitev knjižnice, morate kupiti dodatne gigabajte. Na voljo so naslednji tarifni načrti:
 • 50 GB. Dodatni stroškivolumen 59 rubljev na mesec.
 • 200 GB. 149 rubljev na mesec.
 • 2 TB. 599 rubljev na mesec.
 • Ni prostora za razširitev prostora za shranjevanje fotografij, videoposnetkov in drugih predstavnostnih datotek. Na voljo samo za plačane tarife. S pametnim telefonom ali računalnikom lahko povečate prostor za shranjevanje. Za plačilo tarifnega načrta potrebujete le nekaj klikov in podatke o bančni kartici. Podaljšanje cene je enako - prek pametnega telefona ali računalnika.

  Težave z dostopom do skladišča iCloud

  Mnogi uporabniki verjamejo, da knjižnica ICloud ni vključena kot posledica napake ali okvare programa. V resnici pa sploh ni vse. Dostop do knjižnice iCloud je na voljo samo tistim, ki so registrirani v sistemu Apple. Danes pa obstaja neomejeno število ponaredkov Appleovih izdelkov, ki so videti kot pristni, vendar se dejansko izkaže, da je pod plastjo nepravilnosti kitajski izdelek nepredstavljiv. Seveda, možnost uporabe uradnih storitev izgine.
  Da bi razumeli, ali izvirnik ponuja prodajalec ali ne, si morate zapomniti eno osnovno pravilo: nakup je treba opraviti samo v specializiranih centrih družbe Apple. Tudi veliki trgovci lahko prodajajo ponaredke. Kar se tiče nezmožnosti povezovanja, je ta težava v odsotnosti spletne povezave ali registracije kraja v shrambi v oblaku.

  Glavni namen programa

  Knjižnica iCloud je namenjena shranjevanju podatkov iz vseh naprav Apple v enem virtualnem oblaku. Po drugi strani pa lahko ta služba še posebejpomaga rešiti glavni problem v zvezi s položajem zaklepanja strojne opreme zaradi vnosa napačnega gesla. Kdo ni imel takšne situacije? Ker so vse informacije o napravi shranjene v navideznem skladišču, lahko vedno ponastavite vse nastavitve in nastavitve naprave, s čimer obnovite zmogljivost pripomočka. Zato knjižnica preprečuje blokiranje naprav in nadaljevanje uporabe pripomočka v določeni meri. In druge možnosti za brezplačen prenos podatkov, urejanje in objavljanje v socialnih omrežjih - vse to je le prijeten dodatek k glavnemu namenu.

  Sistemske zahteve knjižnice

  Pogoji za normalno delovanje programa so: prisotnost licencirane naprave in internetna povezava. Še vedno obstaja zahteva, da se registrira profil. Glede spleta: povezavo mora zagotoviti operater mobilne telefonije, ki lahko pove več o možnostih tarif in prometa na spletu. O registraciji profila je bilo že povedano, da registracijo podpira le licencirana naprava.

  Odstranjevanje knjižnice iCloud

  Onemogočanje programa ne bo posebno opravilo. Poskrbite, da bo tako enostavno kot aktiviranje aplikacije. Pojdite na meni pametnega telefona, poiščite nastavitev iCloud in preusmerite drsnik na stran zaustavitve. Po tem se naprava ne bo sinhronizirala z oblakom, kar bo shranilo podatke na svojem pametnem telefonu.
  Kako izklopiti knjižnico iCloud je jasno, vendar ni zaželeno vaditi priročnika.Knjižnica ima veliko potrebnih funkcij, ki jih bo vsak uporabnik zagotovo potreboval.

  Ali obstaja prihodnost v programu iCloud?

  Apple je napovedal, da bo intenzivno razvijal svoje potomce, dopolnil urednike za fotografije in video, razširil razpoložljivi prostor in preprosto organiziral najbolj priročno uporabo te možnosti. V zvezi z velikostjo skladišča je Apple že uresničil svoje načrte, vendar razširitev ni brezplačna. Rešitev je vedno uporabnik. Če razvijalci vidijo, da se aktivno izvajajo, bodo seveda zainteresirani za nadaljnji razvoj in promocijo. In da postanete uporabnik knjižnice ICloud ali ne - odločite se uporabnik.

  Sorodne publikacije