Podrobnosti o vilinih lokih v Skyrimu

V Skyrimu, kot v Oblivionu, Elvenski loki predstavljajo majhno orožje, ki sovražniku povzroča povprečno škodo. Lahko jih najdemo ali ustvarimo v kovačnici še v zgodnjih fazah igre. O tem, kako to storiti, bomo razpravljali v tem gradivu.

Kje poiskati Elven Bows

Ta vrsta orožja se bo pojavila v igri takoj, ko junak doseže 19 stopenj razvoja. Toda na tej stopnji je mogoče najti le običajne elvenske loke. In šele po stopnji 20 boste našli že začarano orožje. Kje iskati artikel:
 • Čebulo lahko najdete v ležišču, zabojniku ali deblu različnih lokacij "Nominacije".
 • Orožje se odstrani iz trupel umorjenega Talmorjevih Justikov in naključnih nasprotnikov.
 • Ena kopija je v oknu Jørvåskrá (na nivoju gradu "Strokovnjak").
 • Iskanje edinstvenega elvenskega loka "Smrt Firinela" se lahko izvede z iskanjem "Dokler nas ne loči smrt". To nalogo boste prejeli od Temnega Bratstva. Predmet ima vse običajne lastnosti, poleg tega pa vpliva na izgubo mraza. Orožje je skrito na balkonu, kamor vodijo vrata, levo od vhoda v tempelj bogov. Upoštevajte, da pred iskanjem ne boste našli elementa v tem mestu.


  Elvenski loki prodajajo kovače in trgovce. Za nakup takega artikla boste porabili 470 kovancev, s preneseno spretnostjo "Starejši", cena se bo znižala. Ampak, če ne želite deliti z zlatom, potem ustvarite orožjesami. To bo obravnavano v naslednjem poglavju.

  Ustvarite stvar z lastnimi rokami

  Da bi sami naredili čebulo, najprej prenesite spretnost "Smithov posel" na raven 30. Poleg tega morate v veji te veščine odkriti sposobnost "elvenskih sposobnosti".
 • 2 očiščeni lunarni kamni;
 • 1 ingota žive rude.
 • Te materiale lahko kupite pri trgovcih ali "izkopljate" s polj. Po prejemu artikla iz kovačnice ga ne pozabite izboljšati na brusnem kamnu. Za to boste potrebovali še en očiščen moonstone. Če želite, da bo prejeta čebula močnejša, jo vzemite v pentagram duš. In to očarajte po vaši presoji.


  Kako v trenutku pridobiti elvenskega loka v Skyrimu

  Če ne želite sami pogledati ali ustvariti tega orožja, ga lahko dobite s pomočjo goljufij. Če želite to narediti, odprite igralno konzolo s tipko "~". V pogovornem oknu vnesite naslednji korak: predvajalnik. additem 0001399d (število kosov). Ne usmerjajte oklepajev. Po tem se v vašem inventarju prikažejo vsi "urejeni" loki.

  Orožje v pozabo

  V tem delu igre je nemogoče ustvariti elvenske loke v Kuznyi. Zato moraš voditi veliko lokacij, da bi našel orožje. Najdete ga v naključnih skritih ali v skrivnih igrah. Toda za to mora vaš junak doseči vsaj deveto stopnjo razvoja. Lahko kupite elven fižol od 360 trgovcev z denarjem. To bo mogoče po temKako se vaš junak spakira do nivoja 12. Če ne želite porabiti zlata ali raziskovati lokacij, boste z uporabo konzolnega tima dobili orožje. Če želite to narediti, zaženite igro in pritisnite tipko "~". V meniju vnesite naslednji ukaz: player. additem 000229BF 1. Po tem bo Elven bean dodan v vaš inventar.

  Sorodne publikacije