Dinamična knjižnica msvcp110 dll. Napaka: kaj storiti?

Verjetno so ljubitelji najsodobnejših iger ali uporabniki profesionalnih aplikacij, ki se prepogosto obračajo k uporabi pomnilnika in procesorskih sredstev, srečali s sporočilom, ki vključuje opis domnevne "msvcp110.dll: error." Kaj storiti v tem primeru je mogoče razumeti preprosteje kot preprosto. Ampak tukaj morate jasno razumeti naravo problema.

Sistem izda napako msvcp110.dll: kaj storiti najprej?

Najprej morate jasno razumeti, zakaj se to dogaja. Ta datoteka spada v kategorijo potrebnih knjižnic sistemov Windows, brez katerih so, na splošno, in lahko delujejo, vendar z napakami. V dinamični knjižnici msvcp110.dll ni izjeme. Napaka: kaj storiti v tem primeru? Zato ga preprosto obnovite v prvotno stanje.


To naredite iz ustreznega odseka "Nadzorna plošča". Uporabite lahko tudi preprostejšo metodo, ki pomeni, da med nalaganjem sistema pritisnete tipko F8 in izberete najuspešnejšo konfiguracijo sistema. Nastavitve bodo določene in obnovljene samodejno.

Vzroki za napako

Toda problem, kot se je izkazalo, je v večini primerov, da želena datoteka knjižnice pri zagonu iste igre na računalniku preprosto ni. Dejstvo je, da nima nobenega vpliva na sistem, ampak na začetku težkih programov, je dejal, začne delovati. Izkazalo se je, da pride do nesreče, ko poskusite dostopati do knjižnicemsvcp110.dll (napaka). Kaj naj storim, če obnovitev sistema ne pomaga? Tukaj moraš malo napeti možgane.

msvcp110.dll sistemska napaka: kaj storiti z namestitvijo potrebnih paketov?

Eden od najpreprostejših načinov za odpravo te vrste napak je namestitev uradnega paketa posodobitev, ki je na voljo v centru Windows Update.


Enostavno je ročno preveriti posodobitve, če pa jih najdete (še posebej kritične posodobitve), jih morate namestiti.

Posodobitve in drugi s tem povezani ukrepi

Vendar zgornji predlogi morda ne bodo uspešni. Dejstvo je, da sistem morda misli, da je želena datoteka na računalniku. Posodobitve se nameščajo in po tem ne delujejo.
Težava je, da ni knjižnice msvcp110.dll (napaka). Kaj storiti je, kako popraviti situacijo - vprašanja, ki jih večina uporabnikov jasno postavi. Za najpreprostejšo rešitev lahko seveda svetujete, da poiščete datoteko, ki ustreza nameščenemu uporabniškemu sistemu v smislu bitov, jo prenesete in premaknete v želeni imenik (za 64-bitno različico sistema je to imenik SysWOW64 za 32-bitno arhitekturo - mapa System32) v sistemski particiji sistema Windows. Seveda lahko preneseno datoteko postavite tam in tam, vendar je to preprostejši način za obnovitev manjkajočih komponent sistema. V ta namen se seveda uporablja ukazna vrstica s pravicami skrbnika, v katerem je podan ustrezen ukaz. V našem primeru, če imate preneseno knjižnico, jo potrebujeteregister (regsvr32 msvcp110.dll v ukazni konzoli).
Če to ne pomaga, morate storiti drugače. Najboljši način je, da v ukazno vrstico vnesete sfc /scannow. Prav ta ukaz obnavlja tudi tiste komponente, ki jih ni mogoče obnoviti na standardni način.
Po drugi strani pa v odsotnosti želene datoteke v želenem odseku napačno naložena različica učinka ne bo (sistem preprosto ne prepozna predmeta). Bolje je, da uporabite pripomočke, kot je Microsoft Fix It, ki so posebej zasnovani za odpravljanje težav z internetno povezljivostjo. Po tem morate namestiti in zagnati DLL Suite na svojem mestu. Tukaj prenaša manjkajoče knjižnice v formatu DLL, glede na nameščeno različico sistema.

Namesto rezultata

To je načeloma napaka msvcp110.dll. Kaj storiti je že jasno. Toda! Ni smiselno obnoviti želene datoteke s kopiranjem ali prenosom iz neznanih virov, saj so DLL-ji v večini primerov izpostavljeni škodljivi kodi in virusom. In tukaj je treba sprejeti odločitev. Seveda se lahko povzpnete v sistemski register in onemogočite vse, kar je tam potrebno. Vendar pa ima tudi posledice, ker lahko te ključe pomotoma odstranite, ne da bi naredili prejšnjo kopijo registra ali obnovitvene točke sistema, kar bo nato negativno vplivalo na delovanje računalnika ali prenosnika. Na splošno tveganje ni vredno. Razumeti je treba, da tukaj niso bili upoštevani vsi vidiki, povezani s knjižnico. Na primer, pri delovanjuviruse, je ona in njena knjižnica napadena. Ni treba posebej poudarjati, da mora vsak uporabnik sprejeti preventivne ukrepe, vendar to velja le za njegovo usposobljenost, nič več. Na drug način, kot je že jasno, ni težav. In kako uporabiti metodo za rešitev problema, se odločite za uporabnika.

Sorodne publikacije