"Legende Eisenwalda": prehod, pregled, kode

V igri "Legendes of Eisenwald" je prehod fascinanten proces, saj vodi igralca skozi pustolovsko zgodbo srednjega veka. Na poti se uporabnik pogosto sooča z ovirami v obliki težkih nasprotnikov, ugank ali nepoznavanja določenih mehanizmov igre. Vse to vleče čas, ki je potreben za popolno dokončanje parcele, kar je vredno splošne pozornosti.

Opis igre

Da bi razumeli, kaj gre v igro "Legende Eisenwald", je vredno pogledati stilistiko in oblikovanje. Uporabniki morajo ponovno vzpostaviti pravičnost v svetu, v katerem so lastniki le plemiči in plemiči. Srednji vek - strog čas in takrat so vitezi opravljali velike podvige. Eden od njih mora uporabnik predvajati. Bitke se odvijajo v obliki postopnih ukrepov pripadnikov. Najemite bojevnike po celem svetu in se odpravite na zadetek z različnimi ugankami. To je čar igre, ki je v kratkem času zbrala več deset tisoč ljudi v skupnosti oboževalcev.

Začetek zgodovine

V "Legendi o Eisenwaldu" se odlomek začne z dejstvom, da protagonist zbere majhno ločitev in gre v nevarno pustolovščino zaradi slave, časti in pravice. Zberite začetni vod borcev in sledite modrecu. Star človek bo dal začetna navodila in zadolžitve. Na način izvajanja misije bodo igralci opravili kratek trening glede upravljanja in drugih značilnosti igranja. Plotvključuje dolge dialoge z različnimi osebnostmi in kdor se zanima, lahko prebere in izpusti napise. Naslednja pustolovska igra bo uporabnike pripeljala na staro pokopališče. Sledite tej lokaciji vse do gostilne, kjer boste obveščeni o stolpih. Tam je skriti amulet Samaela iz človeškega očesa. Nato poiščite Zaylitz NPR in se pogovorite z njim o nadaljnjih ukrepih. Usmerja pohod, kjer bo trdnjava prva tarča. Pri tem se lahko prva faza šteje za popolno.

Naslednje poglavje

Tu je glavna naloga najti dobro vzdrževano ribiško ladjo, od koder se bo začela pot do stolpa. Ključavnica je, da gostiteljica utrdbe ne sme prosto hoditi na svojem ozemlju in se mora zato skrivati. Na naslovnici igre Legends of Eisenwald se pregled odpre na ozemlje, uporabnik pa bo lahko videl, kdaj bo šel lastnik citadele. Po tem boste ujeli skoraj popolnoma prazen grad in od tam začeli napad na posest podrejenega lorda Otta Kiustenkatsa.

Po porazu bo moški posredoval tajni paket, ki ga bo dal v samostan svete Lucije. Za to morate jadrati na ladji, nato pa v ročnem načinu opraviti preostanek poti. Ne pozabite, da se ukvarjate z bando, ki skriva roparje. Povejte menihom o njihovem potovanju in poslali vas bodo na lov na lobanjo na enem starem pokopališču. Nato bosta dve preprosti nalogi - težave z delodajalcem in Zionovim očetom. Zmagajte vse nasprotnike in stopite v Lord Berrolet, ki pošlje junakanaslednje naloge. Iz zasede morate ubiti razbojnike in ujeti njihovega vodjo. V tem času Berolot pravi, da se je začel boj med baroni. Avanturistična igra vas bo rešila. Če je ta faza končana, se nato s Kurtom dogovorite o srečanju in popijte vino na poti v gostilni. Od tega junaka bo padel brez zavesti, in nova stopnja se bo začela.

Dokončanje ploskve

Izkazalo se je, da se je na tej stopnji igre prehod "Legendes of Eisenwald" pripravil na vse neprijetno presenečenje. Junak se zbudi in teče do gradu, toda tam že čaka Beloretha, ki je izdal njegovega prijatelja. Preskočite se skozi gore iz njegovega moštva, ker trenutno ni možnosti v boju. Na poti bo junak padel v različne minerale, ki jih je treba zbrati. Cesta se bo končala v vasi, kjer je rudnik na severu. Od tam sledi, da rešimo Kreto in gremo z njim v palačo Adama, kjer ubijemo vse viteze. Potem morate pomagati Honneju ob reki, da bi rešil nevesto. Trgovcem dajte dragocene minerale za dostavo v gozd Ertsglent, kjer se artefakt skriva v starih ruševinah. Po srečanju z menihi napadajo zle duhove in junak bo padel brez zavesti.

Triki

Igra "Legends of Eisenwald" je ustvarjena za poštene igralce, ker razvijalci v prvem delu niso predvideli niti goljufanja. Opozoriti je treba, da imajo nekatere od njih možnost neposrednega vnosa. Za poenostavitev igranja, lahko prenesete dodatnega trenerja. Ti pripomočki bodo heroju dali vrsto močnihsposobnosti, izkušnje in izkušnje za črpanje. Če uporabnik ne želi uporabljati aplikacij, da bi precej poenostavil prehod, potem je zlahka založiti svoj denar. Namestite pripomočke tako, da preprosto razpakirate datoteke v mapo korenskega odjemalca. Prav tako je vredno omeniti, da če naredite vse akcije, potem se ne bi smela pojaviti potreba po nepošteni igri.


Ekipe

V nekaterih različicah in prilogah igre "Legende Eisenwald" so kode še vedno prisotne. Da bi jih našli, je potrebno pritisniti tipko tilda "in poklicati ukazno mizo. Ukaz za pomoč pozove celoten seznam dovoljenih prilagoditev parametrov, najbolj priljubljen med uporabniki sta dva bralnika - addexp X in addgold X. Namesto križa bo igralec preprosto določil numerično karakteristiko. V drugem - zlato. Kode pogosto pokvarijo vtis mimo, zato je bolje, da se najprej poskušajo samostojno preizkusiti, če pa obstajajo nepremostljive težave, je vredno izkoristiti pomoč.

Sorodne publikacije