Navodila za Mi Band v ruščini

Aktivni življenjski slog v zadnjem času v modi - vse več ljudi je vključenih v proces fizičnega razvoja svojih teles, zanimajo se za šport. Da tega ne bi storili nepremišljeno, sodobni svet ponuja veliko pametnih pripomočkov za pomoč začetnikom in športnikom. Fitness tracker je taka naprava. Ti elektronski pripomočki lahko sledijo vašim športom, ne da bi obremenjevali vaše telo. Težo fitnes trackerja lahko primerjamo s težo konvencionalnih ur, včasih pa so celo lažje kot trak klasičnih nakitnih zapestnic. Xiaomi, ena izmed najbolj "priljubljenih" podjetij za elektroniko, ima tudi svoj lasten model fitnes trackerja. Imenovali smo to nosilno napravo Mi Band. Za številne navadne ljudi, ki ne sledijo trendom razvoja pametnih pripomočkov v industriji, je lahko v takšni napravi novost. Na tej strani vam ponujamo podrobno navodilo za Mi Band v ruščini. Ta priročnik vsebuje več korakov, ki jih je treba opraviti v pripravi za uporabo, kot tudi seznam funkcij, ki so na voljo za delo z napravo.

Navodila za Mi Band v ruskem jeziku: Getting Started

V polju Mi Band boste poleg sledilca našli še naslednje elemente:
 • Kabel polnilnika z vhodom po standardnem USB.
 • Trak, s katerim lahko na roki nosite sledilnik.
 • Navodila za Mi Band v ruskem jeziku.
 • Sledilnik in naprava za polnjenje baterije.
 • Za popolno polnjenjeXiaomi fitnes tracker, priključite en konec kabla v tracker polnilnika in drugi - USB-režo vašega PC ali prenosni polnilec adapter jakost ne presega enega amper. Naučili se boste okoli 100% baterije polnjenja državne Svetleče diode sledilnik - če preneha utripati, in se oddajajo enakomerno svetlobo. Za polnjenje baterije je potrebno prvo polnjenje opraviti v dveh urah. Naprava bo v prihodnje plačevala veliko hitreje. V nobenem primeru ne uporabite prekomerne polnilnik za napajanje ali katero koli napravo poprodajnih za polnjenje - to pomeni, navodila za ruski Mi Band. Sicer lahko sledilnik "zažge" prekomerni tok. Prav tako ne poskušajte začeti delati z napravo, ne da bi jo najprej napolnili.

  Ustvarite osebni profil na Xiaomi

  Preden začnete uporabljati aplikacije na telefonu bo imel poseben profil v tej vlogi, ali pa je z uporabo spletnega brskalnika. Če uporabljate Xiaomi Mi Band 2 in pouk v ruščini, bo navedeno, da morate za preverjanje pristnosti prek povezav brskalnika: account.xiaomi.com/pass/register. Nato boste morali izpolniti obrazec za registracijo pomoči s svojimi dejanskimi podatki. Prav tako lahko odstranite kljukico, ki pravi, da sporazum glasilo prikazov oglasov Xiaomi, saj trenutno ni na voljo v ruščini. Vaš ID sistemske aplikacije iz Xiaomi Mi Band 2 pouk v ruščini, lahko postane kot e-pošte in številko mobilnega telefonatelefon.
  Po postopku registracije boste imeli dostop do kabineta uporabnika. Registracija v prijavi sledi istemu postopku. Če nimate nekaj, je bolje, da ponovno pogledate priročnik Mi Band v ruščini.

  Namestitev programa

  Delo s sledilnikom vključuje uporabo aplikacije na pametnem telefonu, zato jo morate namestiti. Za naprave, ki uporabljajo operacijski sistem Android pod 4.3 in podpirajo tudi BT nad 4.0, namestite uradno aplikacijo iz trgovine Google Play. Imenuje se Mi Fit in deluje v angleščini. Če ste kupili Xiaomi Mi Band in iščete navodila za uporabo v ruskem jeziku z iPhone, lahko namestite Mi Fit na vašo iOS napravo pod različico 7.0. Imeti morate iPhone 4S ali novejši model. Naslednji korak je konfiguriranje programa.

  Prilagodite aplikacijo za pametni telefon

  Izpolnite pooblastilo za Mi Fit. Začetne nastavitve programa bodo naslednji parametri, kot so višina, teža, starost. Vnesti morate vzdevek (vzdevek) in povezati sledilnik s pametnim telefonom prek brezžične tehnologije Bluetooth. Prosimo, upoštevajte: vaš telefon mora podpirati bluetooth različico 4 ali višjo za povezavo z Xiaomi Mi Band. Ruski priročnik za iOS 8 tukaj ne bo nič drugega kot Android. Če želite povezati pametni telefon in sledilnik, vklopite obe napravi in ​​zaženite aplikacijo. Nato sledite navodilom na zaslonu in en pripomoček povežite z drugim. Če je vse šlo dobro, telefonsamodejno sproži posodobitve strojne programske opreme za sledilnik - lahko traja različno časovno obdobje, odvisno od hitrosti vaše internetne povezave in obsega posodobitve.

  Uporablja sledilnik po dogovoru

  Grafični vmesnik elementov aplikacije je bil ustvarjen tako, da so bile na vidnem mestu vse potrebne funkcije in zavihki. Glavni zaslon vsebuje naslednje zavihke:
 • opozorilo;
 • profil;
 • dejavnost.
 • Aplikacija vsebuje priročne statistične podatke, do katerih lahko pridete s klikom na krožni diagram. Prikazali se bodo podrobni podatki in histogram o številu vaših korakov, prevoženi razdalji in opečenih kalorij. Če povlečete levo, lahko preklopite na podatke preteklih dni ali pa lahko podatke razvrstite po posameznih dneh, tednih, poljubnih obdobjih.
  Na kartici "Sleep" se prikažejo informacije o vaših stanjih ponoči. Faze počasnega in hitrega spanja, trenutek prekinitve spanja - vse to je prikazano na zavihku. Malo pod to informacijo lahko vidite podrobnosti v času vseh teh faz. Potegnite "na levi, v skladu s tradicijo, prikaže podatke prejšnje noči. Gumb" Statistika "bo prikazal podatke za razvrščanje po tednih, mesecih ali drugih obdobjih.
  Zavihek "Teža" na vrhu zaslona prikazuje graf sprememb, ki so nastale z vašo težo. V ta razdelek lahko dodate drugega uporabnika in preklopite med profili. Snemanje indikatorjev teže poteka z enim samim klikom na poseben gumb. Zavihek "Teža" vam omogoča tudiizvedeti indeks telesne mase, analizirati dinamiko sprememb v masi telesa, določiti vrsto postavitve: težko, pretirano, normalno, srednje ali svetlo.

  Vaši dosežki

  Aplikacija ima elemente interaktivnosti: lahko postavite cilje in jih izvršite. To vas bo motiviralo, da se dan za dnem izpopolnite in izboljšate svojo telesno pripravljenost. Če želite videti število dni za izvedbo in datume, odprite vrstico napredka. Svoj športni uspeh lahko delite s prijatelji s pomočjo družabnih gumbov Twitter Twitter ali Facebook.

  Running

  Najprej morate omogočiti satelitsko navigacijsko funkcijo GPS in počakati, da program vzpostavi povezavo s potrebnim številom satelitskih sistemov. Takoj, ko zasveti zelena lučka, lahko kliknete gumb "Start". V tem načinu boste na zaslonu pametnega telefona prikazani osnovni podatki o stanju vašega telesa med vožnjo. Če želite preklopiti na pogled navigacije na zemljevidu, kliknite ustrezni gumb v zgornjem desnem kotu zaslona. To vam omogoča sledenje poti poti. Za premor je potrebno dolgo pritisniti na zaslon.

  Mi Band alert

  Možno je nastaviti način sporočila za obdobje, ko uporabljate fitnes tracker Xiaomi Mi Band. Ruski priročnik za iphone kaže, da lahko na primer za dohodne klice alarm nastavite po določenem času po klicu ali ga sploh izključite, če je bil klic opravljen iz nedoločenega števila.Budilka na sledilniku deluje, tudi če je pametni telefon v neredu. Sporočilo lahko prilagodite tudi za vsako vrsto besedilnega sporočila ali sporočil iz druge programske opreme v pametnem telefonu.

  Značilnosti uporabe sledilnika

  Za pravilno in dolgoročno delovanje in ohranitev naprave se morate držati nekaterih pomembnih zahtev. Fitnes zapestnica Xiaomi Mi Band Pulse v ruskem priročniku predstavljena s stopnjo zaščite po standardu IP67. To vključuje zaščito pred brizganjem vode in izpostavljenostjo prahu. Zapestnica je sposobna vzdržati potopitev pod eno metrsko globoko vodo, vendar ni prilagojena za redno uporabo v takšnih pogojih. Občasno lahko pride do prekinitev sinhronizacije med zapestnico in pametnim telefonom. To je posledica učinkov radijskih signalov, ki delujejo kot ovire za tehnologijo Bluetooth. Naprava se je sposobna spopasti s to težavo in samostojno vzpostavi povezavo z aplikacijo na telefonu.

  Sorodne publikacije