Kumho KW22 avto gume: pregledi

Kaj naredi oseba, da se zavaruje na cesti? Izbere dober avto, izbere kolo, išče sedežne prevleke? Ne, izbral je kakovostno popravilo avtomobila, zlasti za zimo. Zelo priljubljen je zdaj korejski Kumho KW22. Misli voznikov, vse značilnosti teh pnevmatik bodo skrbno razstavljene spodaj.

Nekateri ustvarjalci
Verjetno so vsi precej skrbno primerni za izbiro pnevmatik za svoj avto, saj današnji razpon naredi voznikove oči pobegnejo iz različnih sort. In tam so že voditelji proizvodnje, in povsem novinci. Kaj izbrati? Če je denarnico je dejal, da je pritisk žep, potem je bolje dati prednost proizvodnje proizvodnje v Nemčiji in na Finskem, če iščete možnost cenejši - Koreja bo ustrezala. Kumho proizvaja ekonomično gume, vendar s precej dobro kakovostjo. Podjetje sodi med dvajset najboljših proizvajalcev pnevmatik. Skrb za Korejo je precej mlada, star je samo 60 let. Korejci so zaradi dobre vrednosti za denar lahko prodrli na svetovni trg. Tako je v samo 6 letih podjetje "Kumho" postalo znano tudi v Združenih državah Amerike.


Danes so korejski proizvajalci ustanovili svoje raziskovalne in tehnološke centre v Ameriki, Evropi, na Kitajskem in v drugih velikih državah. Tudi pnevmatike so "rojene", da zadovoljijo svoje stranke, v prostranstvih Koreje, Vietnama in seveda Kitajske.

In kaj je Kumho i'zen KW22?

Predstavnik elite pri izdelavi pnevmatik z zmogljivostjo visoke hitrosti, korejsko podjetje Kumho, ustvarjeno zaavtomobili s težo do 35 ton avtomobilskih pnevmatik za zimski i'zen KW22. Popolnoma se pokaže v smislu upravljanja snega in celo ledu, kljub visoki hitrosti. Potisk je preprosto odličen, še posebej, če menite, da je označen s T (do 190 km /h).

Več o delovni površini

Na presenečenje bralca ugotavljamo, da so bili v dezen tekalne plasti vključeni inženirji velikega podjetja Sumitomo, ki je še bolj znano kot Kumho. Posledica je bila, da je bila slika sproščena na tak način, da je skupaj z vsemi lamelami postalo vozilo zelo stabilno med manevriranjem in pokazalo odlične kazalnike nadzora.

rebro središča tekalne plasti je en sam integral, ki ni deljivo. Voznikom je omogočila stabilnost tečaja na kateri koli površini. Zaradi velikega števila lamel je mokra cesta, led in sneg varno. Te inovacije so zmanjšale pospešek in zavorno pot. Na straneh pnevmatik so bili narejeni bloki v obliki črke "P", ki so se zaradi zajemanja s cesto znatno povečali zaradi večjega števila kontaktnih točk s cesto.
Pregledi avtoplaščev Kumho KW22 lastnikov avtomobilov pravijo, da je guma primerna za vse vrste cestnih razmer in ravnanje ostaja na dobrem nivoju v vsakem trenutku. Vendar pa so Korejci zožili lopatice, da bi povečali količino snega, ki je bil iztisnjen pod kolesi. Vendar pa se je obvladljivost hkrati rahlo zmanjšala. Kanali, izdelani vzdolž pnevmatik, popolnoma oddajajo vso vodo, ki pride tja, in dajejo zaupanje pri vožnji v deževnem vremenu.

O gumi

Kumho KW22 je na voljo v dveh različicah: različici trenja in gumi s konicami. Spines samiprecej nenavadne (imajo obliko semiguna). Število vogalov je povečalo število obešalnikov s snegom in ledom, zato se je stabilnost izboljšala. Bodice so narejene iz posebnega legiranega jekla, zaradi česar služijo dolgo in zanesljivo. Večinoma se nahajajo na vsaki strani.
Trnje se nahajajo na razdalji približno 9 cm, kar pomeni, da je sklopka boljša tudi pri ostrih manevrih in slabem vremenu.

Kaj je posebno?

Kakšna je razlika med priljubljenim Kumho KW22 in drugimi modeli? Samo dve besedi: triplastni tek. Mehki sloj odlično absorbira in zmanjša obrabo s hrupom. Srednji sloj je sestavljen iz termoreaktivne polimerne smole, ki ima številne majhne luknje, ki povečajo oprijem na cesti in povečajo vodljivost. Zunanji sloj je najtežji in trši, a bolj elastičen. Olje iz oljne repice s cryosilico izboljša oprijem na cesti. Treba je omeniti, da so vsi materiali varni za okolje.
Ta inovacija se ne konča. Korejci so uporabili 3D lamele, ki ločujejo bloke tekalne plasti, kar omogoča boljši oprijem z voziščem. V Kumho i'zen KW22 so v središču lamele povečane širine, ki so na straneh zožene. Široka ozka zavorna pot, ozka - omogočajo varno vrnitev.

In kaj strokovnjaki mislijo o tej gumi?

Nizka cena pnevmatik Kumho KW22 je korejcem omogočila vstop na svetovni trg in osvojitev srca lastnikov avtomobilov, saj je kakovost hkrati precej dobra. Za poceni avtomobile je to najboljša možnost. O tem se strinjajo strokovna mnenjada v odsotnosti sredstev za dražje predstavnike družinskih pnevmatik bo korejska guma odličen analog.

Kaj je bolje?

Kot je bilo omenjeno zgoraj, so strokovnjaki dobro ocenili gumo. Ugotovili so naslednje pluse:
 • odlično ravnanje;
 • temperaturna razlika ni problem;
 • dobra prehodnost;
 • Zavorne značilnosti so zelo dobre;
 • varnost;
 • visoka odpornost proti obrabi;
 • preprečuje akvaplaning;
 • nizka raven hrupa.
 • Negativne strani teh pnevmatik

  Kot je bilo že omenjeno, so Korejci zaradi kakovosti dosegli več znanih proizvajalcev. Ne boste mogli storiti ničesar, za nižje stroške boste morali plačati nižjo uspešnost. Strokovnjaki ne strogo svetujejo voznikom na tej gumi, da gredo na potovanje z zametov, in tudi ne priporočajo, da pospešijo na ledu in valjani sneg - varnost predvsem. Kakovost zaviranja je dovolj dobra, čeprav ni dovolj za popolno zaupanje. Na suhi cesti takih težav praktično ni. Trnje so Ahilova peta Kumho i'zen KW22. Strokovnjaki pravijo, da z agresivno in pogosto vožnjo približno četrtino konice zapustijo vašo gumo za prvo sezono. Naprej je še slabše.

  In kaj slišite od samih voznikov?

  Povpraševanje po "korejcih" je resnično veliko, zlasti v Rusiji. Zaradi nizkih stroškov je ta guma dostopna, testni časi pa so pokazali dobre rezultate. Za kraje, kjer zimsko vreme spremlja majhna količina snega, bo Kumho i'zen KW22 autogum odlična izbira.
  Obstaja tudi izboljšana različica pnevmatik. To vplivaoznaka XL, je primerna za ceste z veliko luknjami in ovirami. Glavna prednost voznikov v pregledih Kumho i'zen KW22 je odlična tek na smučeh in odlična vodljivost. Oblika tekalne plasti in edinstvena oblika se odlično ukvarjata z drenažo in spuščanjem snega pod kontaktne lise. Usmerjanje je tudi parameter za izbiro te gume. Zalepi se v snegu samo z zelo ostrim overclockom, so poročali v pregledih Kumho KW22. Prav tako ni priporočljivo pozabiti na vrv, da bo trnje bolj udobno.
  Stroški Kumho i'zen KW22 se gibljejo od 2314 do 9137 rubljev. Služi 3-4 sezone na urejeni vožnji, ki je po taki ceni velik plus te gume.

  Zaključek

  V vsakem izdelku obstajajo pozitivne in negativne strani, na koncu tega članka pa lahko povzamemo naslednje: guma je dobra, čeprav prinaša dobro znane znamke. Cena omogoča izbiro pnevmatik Kumho i'zen KW22 bolj privlačne. Na urejeni vožnji bodo pnevmatike trajale precej dolgo. Ustvarjeni so za ljudi, ki imajo raje zmerni tempo življenja. Sodeč po pregledih pnevmatik Kumho KW22, so postali naklonjeni lastnikom avtomobilov za dobro obrabo in nizko ceno. Zaradi teh dveh lastnosti so te pnevmatike v povpraševanju. Upamo, da smo odgovorili na vsa vprašanja, ki vas zanimajo za te pnevmatike.

  Sorodne publikacije