Batman: Arkham Origins: Pregled igre

Pregled Batman: Arkham Origins bo zanimiv za mnoge ljubitelje franšize vsaj zaradi dejstva, da je serija od prvega dela postala model najvišje kakovosti. Ljudje so čakali na nadaljevanje nestrpnosti, vendar so lahko izpolnili vsa pričakovanja, lahko se naučite iz tega članka. Material obravnava vsak posamezen vidik z opisom prednosti in slabosti.

Strah pred fazo razvoja

Pri Batmanovem pregledu: Arkham Origins, najprej je treba opozoriti, da je projekt predkupel glavne serije. Če sta prva dva dela naredili ljudje iz studia Rocksteady, je drugi delal na drugi osebnosti. Tako je založnik želel, da se franšiza preda svoji hčerinski družbi Warner Bros. Igre v Montrealu. Prvi dve igri sta bili narejeni na desetih od desetih možnih, kot je bilo omenjeno. Oboževalci so pozorno spremljali razvoj razširitve zaradi sprememb v razvijalcih. Skeptiki so trdili, da bi bila igra v vsakem primeru neuspešna, na drugi strani pa so ljudje še naprej upali na nov videz. Resnica je bila nekje na sredini.


Batman Pregled: Arkham Origins in vsaka pustolovska igra se morajo zagotovo osredotočiti na zgodbo. Tukaj se uporabnikom ponudi predkvalifikacija, v kateri se dogodki pojavijo nekaj let po pojavu moškega v kostumu. Bogati milijonar Bruce Wayne se je lahko silno razglasil za novega rešitelja Gothama, čeprav je Batmanova identiteta še vedno skrivnost. Uspelo mu je posegati v zadeve kazenskih oblasti mesta in toni ostalo neopaženo. Antagonist, poimenovan Črna maska, imenuje nagrado za glavo neznanega superheroja. Pridobite petsto milijonov dolarjev za vse znane kriminalce in tako Batman začne pravi lov. Tu je ena od glavnih slabosti igre. Uporabnik takoj vidi svoje sovražnike v obrazu, ki takoj zmanjša duh detektivske avanture na nič. Prejšnje igre so na to močno poudarile, in tukaj se situacija z njihovimi antiki shrani le z norim Jokerjem. Prikazan je na začetku njegove kriminalne dejavnosti in povzroča nekaj zanimanja.


Igranje

Batmanov pregled: Arkham Origins mora nujno predstaviti opis igranja. Izgleda tako. Preden uporabniki odprejo kriminalni svet Gotham, ki spet pripada, da ga shranite. Ko se igralec giblje po svetu, lahko igralec pomaga pri načrtovanju in kljuki, ki se drži skoraj vse konveksnosti zgradb, panojev ali bolečine znanih gargojlov. Uporabniki se lahko borijo s svojimi sovražniki bodisi s svojimi pestmi z izvirnimi tehnikami ali z uporabo pripomočkov. Razvijalci so poskrbeli za razpoložljivost posebne opreme po vrsti bomba-velcro, električni stresalnik in celo kavelj lahko uporabite. V misijah bo imel pomoč pri odkrivanju radijskih frekvenc, detektivskega vida in dokazov o skenerju. Zdi se, da je veliko možnosti in vse izgleda odlično, vendar samo za začetnike. Izkušeni igralci bodo takoj videli v vse to podlago, ki so jo pripravili novi razvijalcipod pritiskom založnika.

Sekundarna v vseh

Že iz zgoraj opisane igralne komponente Batmanovega pregleda: Arkham Origins lahko sklepamo - razvijalci niso izpolnili naloge. Vsak oboževalec serije bo razumel, da razširitev ne dodaja nobenih novih elementov. Veliko ljudi ga bo želelo odstraniti po prvih dveh urah, saj skoraj vsak element celo v uvodu ponavlja prejšnji domiselni del. Junak je spet pobegnil od sovražnikov, da bi prišel do mesta, kjer bo dobil opremo in vstopil v bitko. Če se bojujete s šefi, bodo igralci ostali le z rokami. V Arkham Cityju so vsi mehaniki izgledali sveži, ni bilo monotonije. Tukaj bi bila ista situacija, če bi pozabili na zaporedje serije. Vsak boj z mogočnim nasprotnikom ponovi znana mehanika, kar je razlog za žalost. To je mogoče najti v pripomočkih, preiskavah in celo gibanju po svetu iger. Ta sekundarnost je tako presenetljiva, da je nobeden od oboževalcev v izjavah o nadaljevanju tega ni omenil. Zato so podcenjene ocene kritikov in igralcev.

Nekaj ​​zanimivih idej

Batmanova sekundarna igra: Arkham Origins se kaže na vsakem koraku, a tudi tukaj je bilo najdenih nekaj zanimivih idej. To ne velja za nov način Jokerja, saj je ta lik preveč izkoriščen, da so mnogi že dobili dolgčas. Najprej je treba opozoriti na svet iger, kjer se čuti zgodnja starost Batmanove pustolovščine. Zdaj ima superheroj svojo brlog, v kateri vedno čaka na Alfreda butlerja. V primerjavi z Batmanom: ArkhamMesto, še vedno ni navaden na podobo pomočnika superheroja, zato pogosto govori o počitku Bruce, njegovem prostem času in drugih predmetih. Ti dialogi ustvarjajo nekaj raznolikosti v skupnem življenju. Grafika je bila nekoliko izboljšana brez spreminjanja celotne stilistike. Razvijalci so dodali v detektiv način priložnost, da preživijo čas naprej in nazaj, ustvarjanje rekonstrukcije dogodkov. Mini-igra je najprej prijetna, čeprav ostane na eni ravni do konca igre. Obstaja nekaj novih idej, vendar jih je treba opozoriti na splošno ozadje.

Ločen projekt

Če na kratko pogledate Batman: Arkham Origins Blackgate, je treba opozoriti, da preden uporabniki odprejo novo igro. To je projekt v žanru platformerja, kjer bo superheroj z istim imenom moral zapreti v zaporu. Črna maska ​​ima izgrede, Batman pa lahko ravna le z valom nasilja. Premik v dvodimenzionalni prostor ne vpliva zelo dobro na igro. Isti razvijalci so poskušali prenesti vse pripomočke, vključno z detektivskim vidom, v svoj novi projekt. Dobro se je izkazalo, vendar je raznolikost za obravnavanje situacij premajhna. Grafični slog je privlačen, vendar je možnost s prenosom na velike igralne platforme presenečenje. V Batman Pregled: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition, je treba opozoriti, da je bil projekt namenjen za prenosne naprave. Na njih izgleda dostojno, ponuja interakcijo s ploščami na dotik. Za pc in konzole se ta zabava lahko odloži za uro ali dve. Potem se bo zaseg upošteval za bolj zanimivo zabavo.

Dodatek

Razvijalci, ki niso pozorni na povprečne ocene igralnih založniških hiš in enake povratne informacije od igralcev, so se odločili, da bodo svoj projekt opremili s svežnjem dodatkov. Večina se jih je nanašala le na povečanje števila testov in dodajanje novih kostumov za več igralcev. V tem primeru je videz predmetov povzročil povečanje parametrov igre. Uporabniki so hitro pozabili na to, tako kot multiplayer v projektu. Posebno pozornost je mogoče nameniti samo Batmanovi aplikaciji: Arkham Origins Initiation. Pregled te vsebine je treba narediti vsaj zato, ker je tukaj napisan en zanimiv test. Igralec prevzame vlogo Brucea Wayna in se bori z najboljšimi nindžami samostana Kiriy. To je del posvečenja posvetitvi v vrstni red, ki ga mora preiti milijarder, da bi pridobil moč. Bruce Wayne na začetku svojega potovanja nima tako velikega števila tehnik, zato bo ta test precej bolj zanimiv. Poleg tega ni nekaj fenomenalnega, za kar lahko spremenite pogled na celoten projekt.

Sistemski parametri

Treba je opozoriti, da minimalne sistemske zahteve za PC Batman: Arkham Origins niso več impresivne. Tudi za leto 2013 niso bili preveč napihnjeni s kakovostnim motorjem razvijalcev prvih dveh delov. Če želite začeti z najnižjimi nastavitvami, potrebujete 2 gigabajta pomnilnika, operacijski sistem Windows 7 in procesor Intel Core 2 Duo z minimalno hitrostjo 24 GHz. Video kartica bi morala posebno pozornost nameniti. Minimalni model GeForce 8800 GTS in podobni podatki podjetja AMD. Započutili udobno z začetkom igre bo zahtevalo dvakrat toliko RAM-a in novejši model procesorja Intel Core i5-750. Ura je priporočena na 267 GHz, kot tudi na grafični kartici GeForce GTX 560. Kot pri minimalnih parametrih lahko tukaj uporabljate AMD analoge. V sedanjem stanju projekt vzame dvajset gigabajtov pomnilnika na trdi disk. Obvezno je imeti na voljo vsaj deseto različico programske opreme DirectX.

Povzetek

V vseh zgoraj navedenih slabostih lahko sklepamo, da je projekt Arkham Origins vredno omeniti, vendar je to napaka. Ljubitelji serije se bodo z veseljem ponovno potopili v dogodivščine Batmana in tokrat raziskali novo lokacijo Gothem. Znana mehanika, bojni sistem, pripomočki in stilistika lahko celo povzročijo občutek udobja. Igra zasluži približno sedem točk od desetih, če je omejena s strogimi omejitvami. Težava je v tem, da ta zasluga niso razvijalci, in sicer tisti mehaniki, ki so jih predlagali prejšnji deli. So tako idealne in zanimive, da lahko celo sekundarni projekt z enakimi elementi v nekoliko drugačni lupini imenujemo dober. Če se še vedno lahko pridružite igri, morajo razvijalci z založniki Arkham Origins vreči pismo o jezi. Sprva je studio Rocksteady načrtoval ustvarjanje trilogije, vendar so se njeni načrti odločili, da bodo kršili togo plagiatorsko ustvarjalnost. Sekundarna je s skoraj popolno odsotnostjo, ki je v primerjavi s prejšnjimi deli povzročila močno zmanjšanje ocen. Na koncu lahko dodate samo, da ni vredno niti vzetiza dodatne naloge. Ne bodo ponudili ničesar zanimivega, razen v nekaj primerih.

Sorodne publikacije