"GTA: San Andreas", FBI avtomobili: kje vzeti, kako spremeniti, zanimiva dejstva

V delu IV DTA FBI preganja Buffalo, na Kitajskem Town Wars pa na Rancherju lahko sodelujejo tudi tovornjaki in druga vozila. Policijski avtomobili so dobri zaradi dejstva, da so ponavadi hitri, obstajajo tudi tisti, ki jih odlično prenaša neprehodnost in tekaški tek. Ponavadi ima vsak poln pogon.

Rancher

Pojavi se v različnih igrah, vključno v San Andreasu in Weiss Cityju, v zadnjem delu pa se lahko prebarva, v drugih pa je nemogoče. Avto je precej obsežen in okoren, kljub temu pa je zelo hiter SUV, opremljen z utripajočimi lučmi in sireno ter pripadajo policijskemu avtomobilu. V Weiss City strojih uporabljamo drugo vrsto sirene, je edinstvena, lahko jo najdete samo na stroju FBI. Če igrate v San Andreasu, lahko spremenite barvo, vendar boste za to potrebovali mod. Lahko pa uporabite trenerja, kjer obstaja možnost barvanja avtomobilov.
dobimo samo pri kraji. V "GTA: San Andreas" je avto FBI v garažah: v Las Venturas ali San Fierro.

"Buffalo"

Civilna oseba je bila vzeta za analogno, vendar je bila preoblikovana za policijo. Prototip je Dodge Charger SRT-8. Lahko izvaja policijske misije. Vendar pa je to državni prevoz, ki ga ni mogoče prebarvati, ampak poslušati tudi postajo. Če vtipkate 4 zvezdice iskanja, jo boste našli. Avto je zelo močan motor, je zelo hiter in ga lahko dobite tudi, če opravite nekaj misij.


Buffalo se nahajaposebni rdeči in modri signali. Buffalo ne boste našli na mostovih ali ograjah, saj tam ponavadi delajo patrulje. Če Buffalo lovi igralca, potem ga Enforcerja ni mogoče najti, saj so ti stroji zamenljivi. Zanimivo dejstvo je, da če igralec pokliče na telefon 227-555-0100 potem ta goljufija vam bo omogočilo, da bi dobili ta avto. Če prispete na mednarodno letališče in vstopite na vzletno-pristajalno stezo, se lahko pojavi Buffalo ali Enforcer. V "GTA 5" se FBI avtomobil pojavi v zaporu "Bulynbrook". Priporočljivo je ugrabiti na letališču, tam je najboljši kraj za manevre.

Tovornjak

Tovornjak FBI praktično ne uniči. Ima zadnji pogon, motor je zelo močan. Uporablja se kot SUV, ki se giblje po grobem terenu in ima veliko hitrost. Prototip je Dodge Peacekeeper.
Čeprav se zdi, da je to oklepno vozilo, je v resnici njegova zaščita za telo povprečna. Da bi ga uničili, {blockId: "R-A-70350-39", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350-39", async:! 0};
if (document.cookie.indexOf ("abmatch =") & gt; = 0) blockSettings2.statId = 70350;
Funkcija (a, b, c, d, e) {a [c] = a [c] || [], a [c] .push (funkcija () {Ya.Context.AdvManager.render (blockSettings2)}), e = b.getElementsByTagName ("script") , d = b.createElement ("script"), d.type = "text /javascript", d.src = "//an.yandex .ru /system /context.js ", d.async =! 0e.parentNode.insertBefore (d, e)} (ta, ta.dokument," yandexContextAsyncCallbacks ");

"Washington"

Ta avto je bil prvič uveden v podružnici GTA - vzeli so reciklirani civilni avtomobil. Edina stvar, ki jo loči od analognega, je barva. Ponavadi je temno siv ali bel. Zelo hitro in dobro upravljano. Uporablja se lahko za izvajanje različnih policijskih misij. Na Weiss City Storis, ko prejmete 5 zvezdic iskanja"Washington" bo lovil za igralcem.
Domnevalo se je, da bo uporabljen v San Andreasu, potem pa je bil odstranjen iz beta verzije. Lahko se prebarva z uporabo Pay 'Spray. Čeprav je mogoče dobiti v Weiss City Storis, vendar je težko, ga ni mogoče popraviti ali prebarvati. V San Andreasu potrebuje Mike Toreno civilno vozilo Washington. V Weiss City Stores, na parkirišču ni avtomobila, lahko ga ukradete.

Kurume

Postavljanje vprašanj o tem, kateri avtomobili FBI gre na "DTA", lahko pri iskanju vidiš ta avto. Visoka hitrost, je limuzina, lahko pridobi hitrost 200 km /h, ki se uporablja tudi v policijskih misijah.
Izboljšana hitrost, polni pogon, pospešek. Avto ima dve barvi: črno in belo. Slednji se uporablja v avtomobilih, ki blokirajo pot, prvi v agentih FBI, ki vas zasledujejo. Lahko jo dobite le, če vnesete 5 zvezdic iskanja. Prototip je Dodge Stratus.

Enforcer

Če imate v iskanju 4 zvezdice, boste najverjetneje videli ta avto. Vendar se običajno uporablja za prevoz različnih enot SWAB. Ta avto je oklepen, zato je slab in težko obnovljiv. V zvezi s tem okoliščine, da je ukradel praktično ne zdi mogoče, ker, takoj, ko so začeli ukrasti, posebne sile odpira ogenj, in avto lahko ogenj. Izkušenim igralcem svetujemo, da tega ne dajo, ampak samo, da ga uporabijo za odstranitev neprebojnega jopiča. Najpogosteje se uporablja v GTA: San Andreas.

Tank

V obliki SanAndreas boste videli rezervoar samo enkrat. V tem primeru bo naloga zadnji račun. Potrebujete misijo Konec črte, po kateri lahko ukradete rezervoar in ga odnesete v garažo.
Toda če želite, da bo rezervoar ostal v vaši garaži, se morate odpovedati ali nekje "ubiti". Plus avto je, da ima dokaj močan oklep, precej redkost. Poleg tega je na strehi vodni top. Najpogosteje se uporablja v bitkah za nekatera nezasedena mesta.

Rhino

Ta rezervoar lahko FBI uporablja tudi za nadzor orožja, ki zahteva miško (namenjeno za opazovanje).
Ta model je najboljši v GTA. Snemanje dobro, lahko ustreli helikopter. Najbolje je, da greste okrog katerega koli odprtega ognja, kot je pihan avto.

Kako zamenjati avto?

Zamenjavo FBI stroja lahko naredite tako, da dobite mods. Vključuje Chevrolet Tahoe, Volkswagen Amaroka, Honda in mnoge druge. Najbolj priljubljeni modeli so Range Rover SV, kot tudi BMW X5 Cadillac Escalade. Če želite v igri zamenjati FBI-jev stroj, morate vnesti vrstico za poizvedbo in določiti različico GTA. Dobili boste fotografijo avtomobila, njegove značilnosti, informacije in zahteve. To bo pokazalo, kateri model se zamenja. Običajno so modovi samodejni namestitveni program. Nato morate prenesti mod in ga namestiti, nato pa uživajte v potovanju z avtomobilom. Drug način, da sprejme vsak avto, vključno s FBI - program Car Spawner, velja za "GTA IV".

Sorodne publikacije