Neomejen internet na MTS: opis, tarife in pregledi

Internet je potreben vsem. Ni človeka, ki bi si lahko predstavljal svoje življenje brez Mreže, v katerem bi lahko imel vse: od prejemanja informacij in obiska svojih najljubših lokacij do popolnega plačila za komunalne storitve in naročanje hrane domov. Svet ne stoji mirno, napredek se izjemno premika. Z naraščajočimi potrebami ljudi je vedno večja potreba po uporabi omrežja z neomejenim prometom, saj kdo gleda na internetne filme, televizijske kanale, prenaša ogromne torrent datoteke itd.


Mobilni operaterji poskušajo čim bolj izboljšati kakovost interneta, cena pa je čim bolj dostopna. Poglejmo si, katere tarife za neomejeno internetno ponudbo nam ponujajo "MTS".

Kako izbrati tarifo?

Za svoje stranke upravljavec ponuja ne samo tarife, temveč tudi možnosti, ki omogočajo, ne da bi spremenili ali izostrili tarifo posebej za določen internetni promet, za majhno pristojbino za izbiro neomejenega interneta na MTS, ki je potreben naročniku za mesec, dan itd.


Možnost BIT

Za uporabnike omrežja, ki potrebujejo dnevni dostop do interneta, vendar količina porabljenega prometa ni zelo velika, je ta možnost odlična.
Ta MTS neomejen internet po telefonu omogoča naročniku, da prejme 75 megabajtov na dan za 130 rubljev na mesec. Takšen promet je lahko dovolj za obisk spletnih mest in uporabo socialnih omrežij, na primer. To je zelo udobno za telefon inUgodna možnost uporabe interneta med dnevom, recimo povratne informacije.


Možnost "SuperBIT"

Neomejen internet na MTS v okviru te možnosti je na voljo v višini 3 GB na mesec. V tem primeru je za razliko od prejšnje možnosti poraba določena z mesečno stopnjo prometa.
Zato ni omejitev na dan, v tem primeru si lahko privoščite več obiskov na različnih spletnih mestih, aktivno socialno mreženje s pametnim telefonom, če pa delite 3 gb za 30 dni, dobimo približno 100 MB na dan, kar ni veliko več možnosti. "BIT". V skladu s pregledi, ta tarifa vam omogoča, da uporabite omrežje v prostem načinu, z dobro hitrostjo.

MTS Tablet Option

Z imenom postane jasno, da bo neomejen internet na MTS za tablice ustrezal tej možnosti. Tablični računalnik vam ponuja več možnosti za obisk spletnih mest, bolj je primeren za delo, večina spletnih mest je optimiziranih za delo na tabličnih napravah. Zato morate tukaj porabiti več prometa, ki presega dve drugi možnosti. Neomejeno Internet od MTS tukaj - to je 5 gigabajtov prometa na mesec, ampak za samo 300 rubljev. V bistvu je donosna in priročna. Kot del možnosti je zagotovljena neomejena mobilna TV od MTS, ki lahko bistveno prihrani glavni promet. Ker nekateri uporabniki raje gledajo ali gledajo svoje najljubše programe iz tabličnega računalnika, je zaradi te možnosti možnost gledanja televizijskih programov v živo brez omejitev.
Promet, predviden za uporaboInternet, precej obsežen, je dovolj, da obiščete družabna omrežja in si ogledate video posnetke tam, kot tudi uporabo omrežja v prostem načinu, kar dokazujejo pregledi. Če potrebujete tablični računalnik za delo, ki vključuje pogosto dostop do interneta ali potrebujete stalno povezavo, je ta možnost idealna za to vrsto uporabnika.

Možnost Internet Mini

Mi smo zelo primerni za možnosti, ki lahko zagotovijo več prometa z MTS. Neomejen internet za modem, na primer, lahko vzamete z možnostjo "Internet Mini". Omogoča 8 gigabajtov prometa na mesec. V različnih regijah, cena za to možnost je lahko nekoliko drugačna, vendar na splošno bo približno 350-400 rubljev na mesec. Poceni, glede na to, da dobite neomejeno 4G Internet MTS.
Za to tablico ta možnost odpira široko paleto priložnosti, saj lahko s tem obsegom prometa aktivno uporabljate internet, socialna omrežja, gledate videoposnetke s spletnega mesta YouTube in se ne skrbi, kateri promet manjka. Če pa to možnost uporabite na modemu, bo veliko interneta, vendar ne za aktivno uporabo.

Poraba prometa iz računalnika bo večja kot pri telefonu ali tabličnem računalniku, megabajti pa bodo hitreje leteli, pravijo povratne informacije. Če po potrebi greste v omrežje, je ta možnost primerna za vse naprave. S funkcijo »Enotni internet« lahko povežete možnost za distribucijo interneta iz pametnega telefona na več naprav hkrati, nato pa izginitemorate kupiti modem.

"Internet-Maxi"

Zdaj pa si oglejte MTS neomejen internet za modem. Tarife so različne, mnoge imajo neomejen internet z določenim prometom, vendar je tarifa namenjena predvsem komunikaciji s klici in sporočili. Tarifa "Internet-Maxi" omogoča uporabo omrežja v velikih količinah, predvsem za modeme in tablice. Klicanje bo nedonosno, vendar obseg prometa omogoča popolno uporabo interneta. 15 gigabajtov - ta količina zagotavlja MTS za svoje naročnike v okviru te tarife. Za tablico je ta tarifa popolna, lahko celo rečemo, da je uporaba interneta v tem prometu bolj primerna za modem. Ker tableta ni mogoče izčrpati niti z aktivno uporabo.
Druga stvar je uporaba modema ali usmerjevalnika, ki bo internet distribuiral drugim napravam. To število gigabajtov, glede na preglede, ne bo dovolj samo za ogled spletnih mest in videoposnetkov na YouTubu, ampak tudi za nekatere spletne oddaje. Vendar pa za modem, da pokličete tako tarifno optimalno težko, morate analizirati, koliko ste porabili internetnega prometa. Ta tarifa je pomembna značilnost, ki vam omogoča uporabo interneta ponoči, neomejeno. Izkazalo se je, da lahko, če je potrebno, prenesete filme in velike datoteke iz torrent virov. Ponoči jih postavite na prtljažnik in ne skrbite, kakšen promet lahko stane. Na podlagi prejetegapodatkov, za izbiro neomejenega interneta na MTS-u bo lahko.

"Internet VIP"

Zadnja tarifa za modeme in tablice je neomejen internet v MTS, ki vam omogoča, da iz omrežja vzamete največ. Omejitev interneta ponoči in 30 gigabajtov prometa v popoldanskih urah - ta znesek zagotavlja neomejen internet od MTS za modem. Zgoraj opisane stopnje se razlikujejo od tega obsega prometa in cene, v drugi pa so zelo podobne, zlasti s tarifo "Internet Maxi". Ta tarifa je edinstveno primerna za modem, saj je obseg prometa precej velik. V skladu s pregledi, če ne preživite cel dan na vašem računalniku s prenosom filmov, iger in gledanjem televizijskih kanalov na spletu, kot na televiziji, potem je dnevni promet dovolj za en mesec, in glede na to, da je omejitev podana ponoči, lahko razdelite promet tako da je dovolj podnevi v mesecu in ponoči, da ostane neomejen promet za druge potrebe.


Razne storitve in možnosti

Neomejen internet MTS na telefonu vam ponuja številne priložnosti. Letno pokritost hitrega interneta se vsako leto distribuira v omrežju MTS. 4G-tarife, neomejen internet, pod različnimi možnostmi, ki vam omogoča nalaganje videa za sekundo, ogled novic itd.
Poleg vseh zgoraj navedenih možnosti in tarif so poleg tarife, ki je povezana s telefonom, na voljo še druge storitve. Na primer, za pametni telefon lahko povežete storitev "Socialna omrežja", ki vam omogoča neomejeno uporabo priljubljenih VKontakte, "sošolcev" in "Facebooka". Z možnostjo"Turboponka" naročnik ima možnost, da nadaljuje visoke hitrosti interneta na pametni telefon, odvisno od želene količine prometa, cena se bo razlikovala. Možnost "MiniBit" vam omogoča, da dejansko plačate za internet. Če naročniku ni treba pogosto sedeti na spletu in se pojavlja le občasno, bo ta možnost omogočila plačilo majhnega prometa za določen znesek. Pomembno je omeniti, da se lahko v vsaki regiji cene vozovnic in možnosti razlikujejo, celotno paleto storitev, ki jih ponuja podjetje, lahko najdete na uradni spletni strani podjetja, samo morate izbrati svojo regijo.

Sorodne publikacije