Kaj je izbira goljufij na Spore?

Spore je zelo nenavadna igra, ki je mešanica različnih žanrov. Tu boste našli arkadno igro, igro vlog in strategijo v realnem času ter globalno vesoljsko strategijo. Posebnost tega projekta je, da vsak žanr predstavlja eno od stopenj razvoja vašega bitja, ki ga dobite na samem začetku. Morate ga preoblikovati iz enoceličnega ustvarjanja v polnopravno bitje, ki mora potem pridobiti družino, ustvariti svoje pleme, nato pa iti na novo raven razvoja. Postopek ni vedno lahek, zato lahko včasih uporabite goljufijo na Spore. Kaj je to? Chitos je ekipa, ki jo uporabljajo razvijalci v fazi testiranja igre, vendar ni bila odstranjena iz končne različice, tako da se tisti, ki si želijo, lahko počutijo kot bogovi. Kateri goljuf na Spore lahko uporabiš? Zdaj boste vedeli za to.

Osnovne kode

Na Spore je veliko več goljufij, zato morate biti pozorni na tiste, ki vas najbolj privlačijo. Na primer, lahko uporabite ukaz SetTime, da nastavite določen čas dneva na območju, kjer se nahaja vaš znak. Če uporabljate kodo evoadvantage, lahko izberete katero koli bitje od tistih v igri, namesto da ustvarite svojo lastno žival za dolgo časa, da se razvije. Seveda, ubije polovico zabave igre, vendar je lahko koristna za nekoga. Koda ravni vam omogoča, da se takoj premaknete na novo raven, in če ste v urejevalniku svojega bitja, lahko vnesete addDNA,ki vam bo dala majhno količino DNK točk za razvoj vašega lika. Kot smo že omenili, na Spore ni nobenega goljufanja, zato se spomnite ukaza za pomoč, ki vam bo pokazal vse goljufije, ki jih lahko uporabite.

Filtri za slike

Te ekipe niso učinkovite in vam ne dajejo nobenih koristnih virov. Spore goljufija za hrano, DNK ali nova raven lahko da zelo koristen učinek, v večini primerov pa se lahko ljudje popolnoma ukvarjajo sami s seboj. Zato bodite pozorni na ukaze, ki spreminjajo videz igre. Niso učinkoviti, vplivajo le na pokrajino. Goljufija izgleda takole: styleFilter.

Če pa uporabite samo ta ukaz, se nič ne bo zgodilo. Če želite narediti določen učinek, morate skozi vezaj dodati drug del. Če na primer dodate -oilPaint, bo igra videti, kot da je bila naslikana na platno. Cheat -filmNoir naredi igro črno-belo, v slogu filmskega žanra nuar. Na splošno lahko poskusite iskati, kar vam je najbolj všeč. Obstajajo vizualne spore na plemenu, eden od zadnjih načinov, pa tudi pustolovski način, ki se loči od razvoja vašega lika.

Kode za faze

Kot že omenjeno, v igri obstaja več stopenj, skozi katere mora biti vaše bitje mimo. Prva je arkadna "Cage", kjer ste bakterija, ki jo hranijo druge bakterije in pobegnila iz večjih organizmov. Drugi je "bitje", ko se razvijate v popolno stvarstvo. Nato sledite strateškim režimom"Plemena", "Civilizacija" in "Vesolje".
Za vsak način delovanja obstajajo edinstvene kode. Na primer, v fazi "Cycle" lahko vnesete kodo setConsequenceTrait, ki vam omogoča, da dobite eno od razvojnih kartic: plenilca, rastlinojede ali vsejed. Kaj so Spore Goljufije v Kozmosu? Uporabite lahko na enak način kot v načinu "Tribe", vendar spremenite filozofijo vaše rase. Vnesete lahko več kodo denarja, da dobite celotno milijonino valute. Varažniki refilMotivi in ​​spaceCreate so edinstveni za ta način. Prva obnovi moč vašega vesoljskega plovila, druga pa vam daje vrsto prostorskih orodij.

Nesreča

Obstajajo tudi goljufije, ki jih morate predpisati ne v sami igri, temveč v datotekah z igrami. Če ne razumete, potem je bolje, da ne tvegate, in če želite tvegati, potem morate poiskati datoteko igre preferences.prop, ki jo morate urediti. Kaj potrebujete tam? Morate najti nekaj vrstic, ki se začnejo z universeSimulatorjem. Skupaj jih bo pet, vsaka od njih pa je odgovorna za verjetnost naravne nesreče ene ali druge narave na odru "Vesolje". Lahko znatno zmanjšate verjetnost nastanka vsake od nesreč ali pa jih popolnoma izključite tako, da nastavite vse vrednosti na nič.


ArtMoney

Drug način vplivanja na igro brez uporabe linearne prevare je poseben program, ki je namenjen branju določenih podatkov z igro, ki se izvaja, dostop do njih in jih lahko spremenite. To pomeni, da lahko spremenite številskevrednost v igri, na primer denar. Vse kar morate storiti je, da odprete igro, se prepričajte, da vaše denarne vrednosti niso najpogostejše, vnesite vrednost v program ArtMoney, počakajte, da program zazna to vrednost v igri, in jo spremenite na višjo raven.

Sorodne publikacije