Kako strgati uro in zakaj jo potrebujejo?

V vsaki igri, kot je "Terrariya", morate upoštevati veliko odtenkov. Tudi v sami igri mora oseba imeti situacijo in vedeti, kako se lahko iz nje izvleči in kakšne koristi ima od tega. Pri akcionarjih z elementi RPG se veliko pozornosti posveča vsem, kar je povezano s črpanjem znaka. V takih igrah, odvisno od dneva in noči, so tesno povezane s časom dogodka. Ponoči so nevarnosti vedno večje kot popoldne. Zato je potreben čas za sledenje. Na srečo ima Terraria koristen pripomoček, ki prikazuje čas igre. Članek bo preučil, kako bi opraskali ure v Terraria.

Kdo in zakaj je potrebna ura

Zelo uporabna naprava, ki se lahko kombinira z drugimi predmeti in dobi izboljšano različico. Ta dodatna oprema bo še posebej uporabna, ko je igralec pod zemljo in se ne more premikati skozi sonce. V igri so igralci pogosto najdeni v rudnikih in spodaj, saj so v takih pogojih edinstvene pošasti in število sodov se poveča. Glavni razlog za spust v debelino zemlje je pridobivanje rude in koristnih kamnov. Ore je eden od glavnih materialov za obrt v Terraire.


Kako strgati uro

Eno ključnih vprašanj v tem članku. Preden pokopate uro, morate pripraviti delovno mesto in dobiti potrebne dele. Idealno bi bilo, da ima bodoči vladar hišo, v kateri je nakovalo, pa tudi stol in mizo. Obstaja 6 vrst ur. Kako čepitien izvod? Ugotovite, kako natančno morate poznati čas. Spodaj je seznam ur, ki prikazujejo čas z različno natančnostjo.
 • Baker in kositer - do ene ure.
 • Srebro in volfram - do pol ure.
 • Zlato in platina - do ene minute.
 • Višja kot je natančnost, težje je ura. Kot smo že omenili, se mora uporabnik sam odločiti, vendar kljub temu najpogosteje ustvarja najbolj točne ure iz zlata in platine, od takrat pa se uro lahko promovira na mobilni telefon.


  Za vsako uro je potrebna komponenta - veriga. Naredimo ga na nakovalu iz enega železnega /svinčenega ingota. Kot rezultat, dobimo verigo 10 kosov. Ker praskanje ure "Terrariya" ni tako težko, materiali potrebujejo malo. Deset palic izbrane rude se združi z verigo na mizi s stolom. Ko ste uničili uro, jih vstavite v režo za dodatno opremo. Zdaj se je vrednost časa pojavila v zgornjem levem kotu.

  Za kaj se uporablja ura?

  Z vprašanjem, kako se strgati ura, smo ugotovili. Ura ni potrebna samo za opazovanje časa. Po tem, ko ste opraskali uro in jih opremili, se ne mudi, da bi se jih znebili. Ta izdelek lahko uporabite za dobro in ga dodate kot sestavino za druge stvari.
 • Ura - glavna sestavina za druge uro. S štoparico in žicami lahko: aktivirate kipi, avtomatsko osvetlite prostor,odprite vrata, ustvarite pasti in druge trike igre.
 • Ura je del dolge verige obdelave mobilnega telefona. To je zelo uporaben element v vseh fazah igre - prikazuje podrobne in uporabne informacije. Še posebej pomembno v trdem prostoru, od nastanka novih pošasti, rude, mora igralec zbrati čim več informacij.
 • Sorodne publikacije