Cole Phelps: Zgodovina, citati

L. A. Noir je zelo zanimiv projekt. Igra iz podjetja Rockstar uporabniku omogoča, da se preizkusi kot detektiv v Los Angelesu. Ne samo, da boste morali iskati dokaze, zasliševati osumljence in sodelovati v zasledovanju, temveč tudi izredno pomembno in težko izbrati, kateri priporniki so krivi za to kaznivo dejanje. Značilnost izdelka je uporaba tehnologije Motion Scan, ki omogoča natančen izraz obraza. V zvezi s tem so bili v razvoj vključeni različni akterji. Cole Phelps (protagonist) je igral Aarona Steitona. Pomembno je omeniti, da je uporaba sistema za zajemanje sestavni del igranja. Igralec mora od vedenja in sprememb razpoloženja ugotoviti, ali se giblje v pravo smer. Toda včasih lahko ta sistem ustvari precej nesmiselno situacijo.


Kje morate začeti?

Dejanje igre se odvija v Los Angelesu leta 1947. Vi ste nekdanji vojaški človek, ki je služil v ameriških marinskih korpusih na Okinawi. Po vrnitvi iz vojne postanete patrulja na policijski postaji. In zdaj mora Cole Phelps iti skozi težko pot od spodaj do ponosnega detektivskega naslova, na katerem se bo soočil s pokvarjenim sistemom, srečal stare prijatelje in videl, kaj življenje počne z ljudmi. Vendar je vse v redu.

Znak znakov

Cole Phelps lahko na splošno označimo kot poslušnega in pravilnega. Navajen je, da natančno izvršuje naročila in vse stvari opravlja previdno indo konca Ta ista funkcija je večkrat igrala z njim slabo šalo.


O mladini

Detektiv prihodnosti Cole Phelps je bil rojen leta 1920 v San Franciscu. Po šoli sem vstopil na univerzo Stanford. Ko se je končal z njim, sta se rodili dve hčerki. Da bi prišel v vojsko, se je Phelps pridružil častniški šoli.

V vojni

so to morda najtemnejše strani njegove zgodovine. Cole Phelps se je kljub velikemu številu nagrad za pogum in spoštovanje nekaterih tajnosti štel za neuspešnega. Eden od teh razlogov je bil umik v bitki za "sladkorno glavo". Odločitev je bila sprejeta zaradi popolnega poraza bataljona protagonista. Skupaj s Phelpsom se je umaknil njegov prijatelj Henk Merrill, ki je bil s to odločitvijo zelo nezadovoljen. Oba spremljevalca sta pobegnila pred ognjem v lisici. Naslednji dan je na tem mestu našel Colea, prekritega z sajami in ostanki njegovega prijatelja, ki je umrl zaradi poplave v lupino izstrelka. Za status edinega preživelega v bitki je Phelps dobil povišanje za prvega poročnika in "Silver Star" - tretjo najbolj častno nagrado v ameriški vojski. Vendar se je junak dobro zavedal, da ta nagrada ni zasluga, temveč strahopetnost, ki jo je pokazal v kritični situaciji. Ob koncu službe v vojski so Colea poslali, da skupaj z drugimi enotami očisti območja v območju "sladkorne glave". Zaradi svoje želje, da bi se strogo držal ukazov, se je skupaj s svojo nenavadnostjo lotil gostega pregleda jam in vasi. Zato zaostaja za drugimi.
V prizadevanju, da dohitijonadaljujte, protagonist se je začel prilagajati podrejenim. Vendar se mu je zdelo, da je padel v zasedo. Ne da bi porabil čas, je dal enemu od vojakov, oborožen s gasilskim ukazom, da vstopi v jamo in spali vse tiste, ki so tam. Vendar se je izkazalo, da so jamo zasedale ženske in otroci, ki so se skrivali pred bojem. Najhujša stvar je bila, da mnogi od njih niso takoj umrli od požara, ampak so zaradi opeklin ostali v agoniji. Praktično nora od zagrešenega boja, so pogledali poveljnika, ki v paniki ni mislil ničesar bolj humanega kot ubiti vse ranjene. Zaradi te odločitve je eden od njegovih podrejenih končno opustil živce. Posledično je vojak z imenom Courtney Sheldon povlekel Phelpsovo kroglo v hrbet. Razmere je moralo rešiti Jack Kelso. Ko je zapovedal sam, je vsem naročil, naj zapustijo jamo in molčijo o tem, kaj se je tu zgodilo.

Na ukaz za stražo

Cole Phelps se je po zdravljenju v vojaški bolnišnici vrnil v Los Angeles in odšel služiti v policijo. Tukaj je končno razkritje znaka pred igralcem, saj je to že glavna zgodba dogodkov. Kot patrulja je pokazal svoje briljantne sposobnosti in intuicijo. Na tej stopnji je Cole Phelps opravil naslednje naloge:
 • je odkril umor;
 • je preprečila pobeg roparjev bank;
 • so aretirali in podrli priznanje morilca.
 • Vse to ne bo ostalo neopaženo. Rezultat je povečanje igralca.

  Detektiv Phelps

  Novi prostor dela junaka se izkaže za transportin partner - rojen v družini poljskih izseljencev, Stefan Bekowski. Na prvem srečanju z novim partnerjem je izjavil naslednje: Phelps je slišal za vas. Če me ne stisneš in se ne zamašiš s svojo slavo, se bomo sprijaznili z vami. Kot rezultat temeljitega dela, Phelps zasluži svoj oddelek precej dober ugled za medije. In seveda, vse to ni brez pozornosti. Igralec ponovno dobi povišico. V igri je to obdobje 6 mesecev.

  Umor ni novica

  Zdaj se mora naš junak manifestirati v oddelku za umor. Tukaj je njegov novi partner Finnbarr Galloway, imenovan Rosty. Mimogrede, na temo njenega pravega imena tega značaja obstaja precej velika točka. V enem od primerov, skupaj z glavnim likom, je dejal naslednje: Saj veš, Phelps, pljunil sem, da si pravkar prišel v glavo. Ne kliči me Finbarr! V novem položaju s partnerjem-alkoholikom in lenobnim junakom je treba odkriti vrsto brutalnih umorov, ki so povezani s primerom "črne orhideje". Nekaj ​​časa je manijak začel zapuščati verigo dokazov in s tem izzvati protagonista.
  Posledica tega je, da se Phelps skupaj s partnerjem uspešno izogne ​​pastem in pride do templja Kristusove trnaste krone, kjer se srečajo z morilcem. Po njegovi ukinitvi Phelps poroča, da je ta človek starejši brat pomembne politike, zato mora njegova osebnost ostati skrivnost. Po tem ponovno povečanje, ki je novopoljski prijatelj Stefan Beckowski, ki nam je že znan, je prav tako napredoval na to mesto.

  Oddelek za moralo

  To je za protagonista najtežja faza. Roy Ehrle je nov spremljevalec - zelo pokvarjen detektiv. Med skupnim delom se izkaže, da v Los Angelesu obstaja podzemna bitka med preprodajalci drog. Ena od strank v konfliktu so tovariši protagonista 6. bataljona mornarice.

  Zaradi dela v zadevi se Phelps sreča z nemško izseljenko Ello Lichtmann, ki dela kot pevka v baru. Po nekaj mesecih začnejo roman, ki heroja zapusti. Vse se je zgodilo, ko je Cole skoraj zrušil priznanje prodajalca nezakonitega morfija. V najpomembnejšem trenutku ga pokličejo oblasti in poroča, da ga je Phelpsova žena uradno obtožila izdaje. Posledično je junak izločen iz primera. Mary pa mu noče dati domov. Ta zgodba je na sprednjih straneh časopisov, zaradi česar se junak spusti v pisarno.

  Žaljiv policist v primeru požara

  Zdaj mora glavni junak delati v oddelku za požig. Neupoštevajoč ga vse, ga imenuje partner Herschel Biggs, ki v določenem smislu brani novega tovariša, čeprav kljub osebni sovražnosti. To je dobro prikazano v prvem primeru. Ko junaki pridejo na prizorišče, eden od patruljnih policistov dvomi, da je vredno pretresti raztegnjeno roko škandaloznega policista. V tem trenutku Biggs pravi naslednje:
  Toda odvrzi vasBranigan Naj se pomeša z umazanijo, vendar so njegove roke čiste. Med preiskavo je Phelps zaključil, da so požari v stanovanjskih stavbah zelo koristni za eno podjetje. Vendar pa je takoj poročal, da za vzpon v tem "močvirje" ni vredno preiskave v slepi ulici. Toda čez nekaj časa dogodki zavijejo na novo. Pevka, s katero je Phelps živel po razkritju izdaje, se izkaže, da jo je ukradel psihopat. S svojim iskanjem Cole dobi nove dokaze za njen primer, kot tudi dodaten razlog za aretacijo ugrabitelja Else. In s partnerjem gre na smeh manijaka. Tam čakajo, da bodo povezani z delom pred Jackom Kelsojem. Vendar pa jih je napadla policijska patrulja, ki jo pošiljajo pokvarjeni vrhovi. Kljub temu pa Jack in Phelps uspeta najti ugrabitelja, ki se izkaže, da sta ga ubila nekdanja podrejena protagonista, ki je v tej zlonamerni jami spalil civiliste. Kot rezultat, detektivi rešijo pevko in ubijejo dim.

  Neizogibnost

  Konec igre je precej tragičen. Heroji poskušajo priti iz kanalizacijskih tunelov, ki hitro premikajo zid iz vode. Srečanja na Biggsovem izhodu pomagajo Elzyju in Kelsoju ven. Toda v zadnjem trenutku ogromen val prevzame junaka. Zavedajoč se, da ni možnosti za odrešitev, Cole Phelps vzame svojo usodo in izkaže se, da ima samo čas, da bi se poslovil. Ni bilo mogoče najti njegovega telesa. Slednji je ustvaril veliko govoric, da je v resnici Cole Phelps živ.

  Citati

 • Ralph, če se želite prepiratičlovek, se pogovorite z njim o veri ali politiki, ampak v mojem primeru in o vojni.
 • Branimo pravo. Ampak ljudje ne moremo spremeniti. Vsakdo si želi, čeprav včasih greha. Naša dejavnost - zagotoviti, da to ni slab konec.
 • Toda to ti njegova žena takim zahtevam zvertaysya.
 • Drugo truplo in obroč Daydrы Moller - morda kralj bo kmalu morali soočiti z dejstvom, da je bil nag.
 • Am kaj?

  Kljub tako tragičnega konca, veliko drvi v ozračje razmer, razvijalci so storila veliko napako, da je skoraj uničil vse, kar je tako dolgo in skrbno sledi. Po pogrebni sceni igralca junak vabljeni, da se vrnete v raziskovalnem svetu. Zaslon in konča z Herschel Biggs sedi v avtu protagonist L. A. Noir Cole Phelps! Morate le eno vprašanje, ki je preprečevala razvijalci obdržati igranja Jackie Kelso?

  Sorodne publikacije