Kako narediti rusko v "Minecraft". Navodila po korakih

Obstajajo skupine ljudi, ki se znajdejo v neprijetni situaciji. Igra, ki jo namestijo, ne podpira maternega jezika. Na prvem mestu so zmedeni, ko iščejo funkcijo "Nastavitve", v kateri lahko spremenite jezik. Ko pa najdejo seznam jezikov, je včasih mogoče, da ruski jezik ni vključen v igro. Podobne situacije se pojavijo pri številnih igrah, "Maincraft" pa ni izjema. Nekateri preprosto ne razumejo, kako spremeniti jezik "Minecraft" v ruski jezik. Vendar pa je rešitev vedno na voljo in nikoli.

Načini, kako narediti rusko v "Minecraft"

Originalna različica igre je na voljo v angleščini. Predpostavimo, da oseba ne pozna dobro angleščine, zato komaj najde funkcijo vključitve ruskega jezika. To je problem ne samo za Minecraft, ampak tudi za večino iger, saj so izdane v izvirnem jeziku. Medtem pa uporabnik ne bo mogel ustrezno zaznati igralnega okolja, kjer je vse napisano v neznanem jeziku.


Uporabite lahko dva načina za spreminjanje jezika v ruski jezik. Prva metoda je, da je ruski jezik uradno vključen v igro in ga je mogoče najti v nastavitvah /možnostih. Drugi je, da prenesete Russifier, ki je ustvaril skupnost.

Skozi "Nastavitve" v igri

Najprej morate preveriti prisotnost ruskega jezika v igri. Morate zagnati Maincraft in v glavnem meniju izberite Options. Uporabnik bo prenesen v naslednje okno, kjer boste morali izbrati Jezik.Naslednji korak je iskanje vrstice - ruski (ruski) /ruski (ruski), ime pa se lahko pojavi drugače, odvisno od različice igre. Sedaj morate aktivirati jezik in potrditi s klikom na gumb "Končano". Jezik vmesnika se mora spremeniti v ruski. To lahko preverite neposredno v igri.

Inovator za Minecraft

Če je ruski jezik iz nekega razloga izrezan iz igre, je treba namestiti Ukrainizator:
  • V iskalni vrstici brskalnika pišemo "The Ukrainianizer for Mainkraft".
  • Prikaže se seznam rezultatov iskanja.
  • Pred prenosom datoteke se prepričajte, da je vir zanesljiv in da je različica ukrainizerja enaka različici odjemalca igre.
  • Po uspešnem prenosu je treba namestitveni program namestiti s potjo, podano v imeniku igre, ali pa jo razpakirati v korenski imenik. To je odvisno od formata rusifierja, v vsakem primeru pa bi moral arhiv z datoteko vsebovati vodnik o tem, kako narediti ruski jezik v Minecraftu.
  • Po vseh nastavitvenih akcijah, pojdite v igro in preverite spremembo jezika. Če se jezik ne spremeni takoj, potem prek funkcije Možnosti. Poiščite element spremembe jezika. Na seznamu se mora pojaviti ruski jezik, ki se aktivira, ko pritisnete gumb "Končano".

    Sorodne publikacije