Uporaba črpalke v "Minecraftu"

Če igrate Mincraft s takšnimi modi, kot sta Industrial Craft in Build Craft, potem potrebujete samo puško! Prav tako je v "Industrial" in "Build Kraft". Črpalka "Maincraft" opravlja najpomembnejšo vlogo, kar lahko ugotovite z branjem članka.

Kako namestiti?

Če igrate v načinu za več igralcev z modi, potem dodatna namestitev ni potrebna. Toda, če se želite igrati z moduli za Build Craft, jo boste morali namestiti ročno. Namestitev je odvisna od zaganjalnika, ki ga uporabljate. Pogosto lahko v zaganjalniku samo pritisnete za nastavitev moda. Vendar, če ni, boste morali sami prenesti v korensko mapo. Mimogrede, kot za prenos mods. Morate biti bolj previdni v tem primeru in prenesti samo iz dokazanih virov, ker je zelo verjetno, da z mod črpalko v "Maincraft" prihaja z setler. Če je dobro skrita, potem tudi najboljši protivirusni program ne more najti. Stiller krade gesla, zato bodite previdni pri prenosu. V glavnem je zelo enostavno namestiti mod na črpalko pri Maincraftu.


O črpalki

Črpalka je odlično orodje za črpanje tekočine. Deluje lahko iz motorja DIC ali rdečega kamna. Od ICE, seveda, več moči, ampak rad se pregreje. Zato morate s pomočjo črpalke takoj črpati vodo. Kar zadeva črpalko, lahko deluje v polmeru 64 blokov. Poleg tega črpalka odvaja tekočino iz sredin do robov.Tudi s pomočjo lesenih voskovnih cevi je primerno, da se tekočina prenaša na pravih mestih. Če cisterna ni priključena na cisterno ali kateri koli drug potrošnik, se bo zbrala v skladišču, to je približno 20 vedra.

Uporaba

Črpalka se lahko zelo pogosto uporablja v avtomatizaciji. Na primer, če postavite motor z notranjim zgorevanjem, ki potrebuje gorivo, ga lahko trajno črpate s črpalko. Glede na to, da so motorji z notranjim zgorevanjem močno segreti, lahko ob jezeru postavite črpalko in na vse motorje nanesete vodo, da se ohladi. Tako se izkaže popolna avtomatizacija. Prav tako se lahko postavi poleg vira lave in vroči na geotermalne generatorje, tako da pošljejo energijo generatorju snovi in ​​prejmejo snov. Črpalka ima tudi rafinerijo nafte, ki prejema gorivo za motorje. In če uporabljate v spodnjem svetu, potem bo neskončen vir lave! Na splošno, brez črpalke v igri z mods ne more storiti brez! Z njim lahko avtomatizirate številne procese.

Sorodne publikacije