Team Liquid Dota 2 - sestava obstoječih prvakov Mednarodne zveze

Team Liquid je velika organizacija za kibernetski šport, ustanovljena leta 2000. Pojavil se je na Nizozemskem, zdaj pa vključuje predstavnike številnih držav in ne samo iz Evrope. Ekipa iz Dote 2 se je leta 2012 pojavila, ni pokazala posebnih rezultatov in se je izvajala predvsem na manjših tekmovanjih. Toda najnovejše skladišče Team Liquid Dota 2 je zmagalo na mednarodnem turnirju 2017. Ta turnir je bil največja denarna nagrada v zgodovini cyberportov.

Nastop na strokovni stopnji

Ekipa je svojo zgodovino začela leta 2012. Takrat je bila Team Liquid Dota 2 popolnoma drugačna. Po neuspešnih nastopih se je organizacija odločila, da bo prekinila pogodbo z ekipo in takrat ne bo sodelovala v novi disciplini.


Toda naraščajoči letni nagradni sklad je povzročil, da so spremenili svojo odločitev. Leta 2015 je organizacija podpisala svojo ekipo 5Jungz pod svojim imenom. Kapitan v njem je bil že znan celotnemu kapitanu igralniške skupnosti KuroKy. Še vedno drži to delovno mesto, še vedno se kaže na najboljši strani.

Pot do uspeha

Po ustanovitvi nove ekipe so se začele prve predstave. In takoj je vse šlo narobe. Prvi neuspeh je bila izguba kvalifikacij za udeležbo v frankfurtski maju. Nova ekipa Team Liquid Dota 2 se ni mogla udeležiti novih tekmovanj v formatu, ki so imela tudi dobre nagrade. Kljub temu pa je bila ekipa na vseh poznejših podobnih dogodkih odlična. Postali so favoriti na naslednjih kvalifikacijah in se uvrstili na druga mesta v ŠanghajuMajor Major in Manila. To je novo sestavo ekipe Liquid Dota 2 zvestih navijačev in slave. Bili so, da se naučijo in vzdrževanje. Ventilatorji pogosto v igri naj avatarje ekipa logotip in organiziranih skupin ventilatorja.


pa organizacija ostal nezadovoljen s temi rezultati. Vodstvo želel ekipi vedno mislil, kot srebrne medalje. Sem bila ponovno sprejeta, da si vzamete kratke rokada igralcev. Sestava Team Liquid Dota 2, v letu 2016 je bil povabljen igralca Bulba. Toda pozitivnih rezultatov brez uspeha. Poleg tega je ekipa začela igrati slabše. V vrstah navijačev začela pistryavyty pripombe, da igralci ne ustrezajo skupaj.
Tudi organizacija je šel do sprememb. Končno odločitev ekipo in poslušanje željami kapetana, sestava ekipe Liquid DOTA 2 2017 je, kot sledi, ki jim ni uspelo osvojiti prvenstvo v glavni turnir leta - The International. Ekipa je bil povabljen, da GH. Zahvaljujoč njemu in kapetan ekipe KuroKy bodo dobro disciplino in visoko moralo. Ti dve osebi imeli veliko izkušenj v cybersport ozadju in igrala v številnih skupinah. To dejstvo in poznavanje različnih stilov in taktike igre so bili sposobni za dosego tega cilja. Skladišče Team Liquid Dota 2 je najbolj priljubljen. Lahko bi celo zasenčiti njegove uspešnosti celotne priljubljene - ukaz OG.
Po tej zmagi med igralci drugih poklicnih igralcev govorice, da Team Liquid komaj izobražuje. Vse se je začelo razmišljati, da bi bilo lepo, da bi jih premagal v bližiniturnirji Ampak fantje niso bili tako preprosti. Kljub pomanjkanju stalnega in vztrajnega usposabljanja in sprostitvi posodobitve v Doti 2, ki je močno spremenila ravnotežje, so lahko branili svoj naslov na turnirju StarLadder.
Nihče še vedno ne ve, kaj je skrivnost ekipe, vendar je veliko lažje zmagati s svojimi besedami. Morda je vse v razpoloženju in vzdušju v ekipi in ne v številu ur, ki jih preživimo v treningu.

Team Liquid Dota 22017

Iz zgodovine tekem je jasno, da organizacija ni bila vedno dobro vodena. Najboljši rezultati kažejo najnovejšo sestavo discipline Dota 2. Kljub prejšnjim neuspehom so se menedžerji odločili, da ne spremenijo ničesar in dajo fantom igro in vzpostavijo dober odnos v ekipi. Trenutna ekipa ekipe Team Liquid z Dota 2 v letu 2017:
 • Kapitan, ki igra navijače petega mesta - KuroKy.
 • Četrti igralec je GH.
 • Igralec v zahtevni liniji zavzame tretji položaj - MinD_ContRoL.
 • Srednji igralec, ki je na drugem mestu - Čudež-.
 • Najnižji igralec, ki je prevzel prvo mesto, je MATUMBAMAN.
 • Prav ta skupina je lahko postala svetovni prvak. Dolgo in trmasto so šli na ta naslov. Organizacija je tudi povedala, da spremembe v ekipi niso načrtovane in da bodo vsi oboževalci lahko uživali v čudoviti igri svoje najljubše ekipe.

  Zaščita naslovov

  Nekdo upa na hitro zmanjšanje priljubljenosti Team Liquid, saj meni, da se bodo posodobitve iger spremenile. Toda dogodki zadnjih dni kažejo, da je tako preprostone predajo se. Na zadnjem turnirju Dota Pit lige so prvaki šli skozi vse spore, ne da bi izgubili karte.
  Toda v končnem računu je bilo 2: 0 v njihovo korist. Oboževalci so že mislili, da je to konec, vendar nepričakovano, saj so se vsi skupaj zbrali in osvojili tri karte zapored. S to zmago so spet dokazali, da so osvojili naslov prvakov ne le tako, temveč jo dajo nikomur.

  Sorodne publikacije