Kako Facebook doda glasbo in jo lahko naredim?

Imetniki računov na najbolj priljubljeni družabni spletni strani Facebooka pogosto želijo deliti svojo glasbo z nekakšno skladbo. Vendar, kot kaže praksa, to ni tako enostavno, še posebej, če je skladba shranjena na vašem računalniku ali mobilni napravi. O tem, kako "Facebook" dodaja glasbo in bo še naprej govoril. To lahko storite na več načinov.

Ali lahko dodam glasbo na Facebook?

Če menite, da glasba ni le avdio format, ampak tudi videoposnetki, tukaj ne bi smelo biti posebnih težav. Ampak s skladbami, recimo, v MP3 ni tako enostavno.


Dejstvo, da je preprosto nemogoče naliti kompozicijo iz računalnika ali mobilne naprave v katerokoli dobro znane avdio formate na "steni", ker ta možnost na začetku ni zagotovljena. Toda če se temu vprašanju posvetite s praktičnega vidika, je mogoče tako omejitev obiti.

Glasba v Facebooku: Kako dodati skladbo sporočilu?

Najlažji način za pošiljanje audiotreki prijateljem v sporočilih. Metoda, seveda, bo zahtevala veliko časa za pošiljanje, vendar je prav ta tehnika najpreprostejša.
Kako "Facebook" dodati glasbo v tej situaciji? Preprosto preprosto! Izberite prijatelja za pošiljanje sporočila, kliknite gumb, da dodate datoteko, označeno s posnetkom, navedite lokacijo avdio kasete na trdem disku ali izmenljivem mediju in pošljite. Po prenosu se v poslanem sporočilu prikažeta ime skladbe in mini-panelposlušanje


Metoda seveda ni zelo primerna, ker lahko samo člani vaših prijateljev, ki so poslali sporočilo, poslušajo skladbo. Če želite, da je pot dostopna vsem uporabnikom, jo ​​morate objaviti na steni. V tem primeru bo pesem, če ne bo imela varnostnih omejitev, sposobna poslušati ne le prijatelje, ampak tudi vsi drugi uporabniki, ki vnesejo vašo stran ali prijatelji prijateljev.

Dodajanje glasbe na "steno" s pomočjo povezav

Obstaja več načinov za dodajanje skladb na "steno". Klasična metoda je objava povezav do glasbe na internetu, uporaba posebnih dodatkov, ki omogočajo tudi objavo povezav do lastnih baz podatkov in pretvorbo zvoka v video.
Razmislite o prvih dveh možnostih. Kako dodati glasbo na "Facebook" na "steni"? Pojdite na spletno mesto z glasbenimi skladbami, izberite pravo, kopirajte povezavo in jo prilepite v objavo. V nekaterih primerih, ko gre za specializirane vire na internetu, ki so namenjeni samo za objavo glasbenih skladb in albumov, ni treba opravljati kopiranja povezav.
V tem primeru se lahko preprosto prijavite na spletno mesto s svojim registrom socialnih omrežij, izberete skladbo ali album in nato, kot v mnogih drugih primerih, uporabite gumb "Share". Snemanje v nekaj sekundah se prikaže v publikaciji na "steni".
Po drugi strani pa lahko uporabite svojestoritev socialne mreže s klikom na gumb "Glasba" na levi plošči (del aplikacij). Temu sledijo dodatki tretjih oseb v obliki programov, kot sta Spotify in Earbits. Kako dodati glasbo na "Facebook" z njihovo pomočjo? Prav tako je enostavno. Izberite skladbo ali album, pritisnite gumb za začetek poslušanja in nato uporabite gumba »Skupna raba«. Opomba: ko se prijavite v takšne storitve, boste morda morali zanje ustvariti nov račun, prijava v račun Facebook pa bo izvedena šele po registraciji v sami storitvi.

Dodajanje glasbe s pretvorbo

Končno, obstaja še ena univerzalna metoda, ki vam omogoča, da odgovorite na vprašanje, kako dodati glasbo na Facebook. Obliko zvočne datoteke lahko preprosto spremenite tako, da jo pretvorite v videoposnetek.
To lahko storite s pomočjo najpreprostejšega pretvornika, ki podpira pretvorbo MP3 v AVI. Najbolje je, da izberete MP4 samo za izhodni format, ker ima veliko manjši obseg kot AVI. Pravzaprav, tako kot pretvorbo je mogoče storiti z vsakim avdio ali video urednik, nato pa shranite datoteko na trdem disku računalnika. Kot smo že omenili, se video na "steni" doda brez težav. Kot programe lahko uporabite vse, kar želite. Na primer, isto Adobe Audition, v kateri morate samo izbrati funkcijo izvoza ali Batch Convert, mora dobro delovati. Uporabite lahko tudi kateri koli, celo najpreprostejši video urejevalnik, da vstavite zvok v projekt in ga shranite v projekt.zahtevani video format.

Namesto izida

Kot vidimo, so skoraj vse metode precej preproste. Ponavadi pa večina uporabnikov ne pretvarja, temveč preprosto deli povezave z glasbenimi skladbami in albumi, bodisi s kopiranjem povezav z interneta bodisi z uporabo pomožnih storitev. Pretvorite priložnost samo, če ni povezave do posnetka na internetu in je izvirna datoteka shranjena na trdem disku računalnika ali v pomnilniku mobilne naprave (na primer, ko je uporabnik sam napisal pesem). V tem primeru bo konverzija edina možna možnost za dodajanje skladbe (ne glede na prejšnjo objavo, na primer v YouTubu s samodejno pretvorbo).

Sorodne publikacije