Popravi napako pri prenosu komponent komponente iz Fogame

Sodobna industrija iger se nenehno izboljšuje, toda fundacija ima vse enake stare, preizkušene tehnologije, tako da igralniška skupnost hitro najde rešitve tudi v najtežjih situacijah, npr. Ta članek bo obravnaval kodo napake 6194310, ki se pojavi zaradi napačnih nastavitev operacijskega sistema Windows v aplikaciji za igro Fogame - Frost Security. V nadaljevanju bomo podrobno preučili, zakaj se je pojavila ta napaka in kako jo učinkovito rešiti.


Vzroki za napako pri prenosu komponent igre. Stanje: 6194310

Arhitektura operacijskega sistema Windows je zelo občutljiva na onesnaženje registra, kar povzroča številne težave, od katerih bomo obravnavali v tem članku. Po vsaki namestitvi katerega koli programa ostane praktično neizbrisna madež v obliki registrskega ključa. To pomeni, da če izbrišete program, je zelo verjetno, da je razvijalec preprosto pozabil odstraniti isti ključ med postopkom odstranitve. Zato bo ključ ostal v vašem registru, vendar je to le najboljša možnost za razvoj dogodkov, v najslabšem primeru pa bo to vplivalo na pravilno delo drugih programov.
Pri preverjanju vašega sistema posebna aplikacija Frost Security skenira vaš računalnik za injektorje, datoteke, goljufije in druge programe, ki lahko poškodujejo integriteto drugih aplikacij. Ko bere register in vidi, da obstaja nekaj napak, ki so z njim narobezapisi, ostanki neobstoječih programov, itd.), potem izda napako pri prenosu komponent igre s statusom 6194310. V tem primeru se predpostavlja, da bo uporabnik poslal zahtevo za tehnično podporo in problem bo rešen.


V naslednjem delu članka vam bomo podrobno povedali, kako se popolnoma znebite problema, in opisali bomo več možnosti, ki bi lahko bile primerne za mnoge računalnike.

Ravnanje z napakami pri prenosu komponent igre 6194310

Malo višje smo pozornost uporabnikov usmerili na glavni problem - motnost registra. To je znano kot posebna baza podatkov, v kateri je vse urejeno hierarhično in vsaka napaka v njej vodi do slabih posledic za uporabnika. Na srečo obstaja veliko programskih orodij, ki lahko zaznajo napake v registru in jih varno odstranijo. Nezvestoba v registru se praviloma odstrani ali zdravi. Čistilo se šteje za dobro uporabnost. Ona je svobodna in se profesionalno spopada s tem problemom in obstaja možnost izbire med zdravljenjem poškodovanih predmetov ali njihovo popolno odstranitvijo z ustvarjanjem obnovitvene točke.
Napaka pri obdelavi komponent igre brez posebnih programov vključuje naslednje korake:
 • Poskusite očistiti sistem s čistilnim ali podobnim čistejšim programom. Če rezultat ni, potem morate obnoviti register.
 • Če ni posebne datoteke registra, ki bi jo bilo mogoče obnoviti v prvotno stanje, lahko sistemsko čiščenje dokončate z obnovitveno storitvijo,dovolj je, da greste na "Nastavitve". Mimogrede, datoteko, ki je govorila o njej, lahko prenesete na internet, vendar samo iz zaupanja vrednih mest.
 • V možnostih boste videli gumb "Update and Restore". V tem zavihku morate najti postavko "Obnovitev", kjer bo gumb "Obnovi". Ne pozabite, da so vsi vaši podatki izgubljeni iz računalnika, zato vam priporočamo, da jih pred tem postopkom shranite v ločen del sistema.
 • Zdaj lahko igro ponovno namestite iz »Fogame« in ponovno preverite prisotnost napak.

 • Posodobitev voznika

  Mnogi uporabniki se prav tako pritožujejo, da je Frost Security zelo zahtevna za voznike. Če imate zastarelo različico programske opreme, na primer grafično kartico, lahko pride do napake 6194310. Priporočamo, da najprej nadgradite na operacijski sistem Windows (to je mesto, kjer ga želite obnoviti). Nato pojdite na mesta proizvajalcev komponent računalnika, prenesite najnovejše gonilnike in namestite. Na koncu je vredno ponovnega zagona, nato pa poskusite ponovno vstopiti v igro.

  Na koncu

  Upamo, da ta članek reši vašo težavo pri prenosu komponent igre iz Fogayma. Priporočamo tudi, da se obrnete na tehnično podporo, če vam nobena od možnosti ni pomagala. Nujno bo glavni vzrok za neuspeh. Poleg tega je treba spomniti, da pravočasno računalniško nego je zagotovljeno, da vas rešim iz nepredvidenih težav.

  Sorodne publikacije