Kako prenesti denar od Kyivstar na Kyivstar? Kdo je na voljo storitev "Mobilni prevod"?

Operater mobilne telefonije Kyivstar skupaj z drugimi priljubljenimi sodobnimi podjetji za mobilno komunikacijo omogoča prenos sredstev med računi. Če potrebujete za dopolnitev ravnotežje prijatelja, kolega ali prenos denarja, da sorodniki, ki nimajo možnosti v tem trenutku, da to storite sami, potem taka možnost ne bo za vas. Kako prenesti denar od Kyivstar na Kyivstar in o pogojih, ki jih je mogoče opraviti, bomo opisali v tem članku.

Kdo lahko uporablja storitev prenosa?

Vsi naročniki mobilnega operaterja Kyivstar imajo dostop do storitev, ki jih razmišljamo. Hkrati pa je za tiste ljudi, ki so po oktobru 2013 kupili sedem kartic, določen pogoj, po katerem bo funkcija prenosa sredstev na račun drugega naročnika na voljo.
Pod katerimi pogoji lahko pošljete denar iz telefona na telefon (Kyivstar)?
 • Prenos sredstev iz bilance je lahko le v znesku, ki je večkratnik enega (to je, samo celo število, penijev v prevodu ne more sodelovati).
 • Po zaključku operacije za dopolnitev računa druge osebe v bilanci pobudnika mora ostati vsaj tri grivna. V nasprotnem primeru prenos ne bo izveden.
 • Pri izvedbi transakcije je pomembno vedeti, da obstaja najmanjša in največja vrednost zneska prenosa. V prvem primeru je ta vrednost 1 grivna, ynaslednji - 200 grivna.
 • Ne glede na to, kako nameravate prenesti prijatelja na račun, se provizija ohrani. Njegova velikost je 3 grivne. Torej, da je bila operacija izvedena pravilno, bi morali imeti na bilanci: znesek prenosa + znesek provizije (UAH 3) + minimalno stanje na bilanci po prenosu (UAH 3).
 • Pogodbenica prejemnica lahko sprejme prevode največ 10-krat na dan. Pri izvedbi enajstega prenosa bo sistem izdal ustrezno opozorilo. Pogoj velja tudi za situacije, kjer imajo pobudniki prevoda več naročnikov.
 • Kako prenesti denar od Kyivstar na Kyivstar?

  Po pregledu pogojev za prenos sredstev iz bilance enega naročnika določenega operaterja na drug račun, se lahko obrnete na opis postopka izvedbe same operacije. Skupno imamo dve različici prenosa: s potrditvijo in brez nje. V drugem primeru gre za vprašanje, da po izpolnitvi zahteve za prenos sredstev naročniku, ki jo izvede, ne bo potrebno dodatno potrditi dejanja z dodatno zahtevo. Kako prenesti denar od Kyivstar na Kyivstar brez take potrditve? To je dovolj za omejitev zneska prenosa denarja na 20 grivna. Samo v tem primeru vam ni treba pošiljati kode za preverjanje. Če se odločite, da boste našteli večji znesek, boste morali z dodatnim ukrepom potrditi svojo namero.

  Navodilo za prenos med računi do 20 UAH

  Če moramo uporabiti storitev Kyivstar (za prenos denarja iz številke na številko, na primer vv višini 15 grivn), sledite naslednjemu zaporedju dejanj:
 • V mobilnem pripomočku vnesite poizvedbo: * 124 * * #. Ker se trenutni članek ukvarja s prenosom na račun stranke Kyivstar, bomo spomnili, da je vnos številk potreben preko 380. Na primer, za pošiljanje zahtevka za prenos sredstev, morate vnesti * 124 * 15 * 380YYYYYYYYY #.
 • Počakajte na prejem obvestila o sprejetju zahteve za prenos iz bilance stanja trenutne številke za drugo stranko.
 • Prejmite besedilno sporočilo, ki vas obvešča, da je bil prenos sredstev opravljen pravilno.
 • Navodilo o prenosu med računi za več kot 20 UAH

  Kako prenesti denar na drugo številko Kyivstar, če morate to storiti v višini več kot 20 UAH? :
 • Izvedite transakcijo, da pošljete zahtevo za prenos, ki zahteva isti ukaz * 124 * * #.
 • Sprejemajte sporočila s številke storitve s kodo za potrditev operacije. digitalno zaporedje, ki bo potrebno za naslednjo fazo prevoda
 • Klicno številko Identiteta: * 125 * #.
 • Počakajte na poročilo o sprejetju vloge (kot v prejšnjem primeru, bo poslan kot besedilno sporočilo).
 • Prejmite sporočilo o denarnem toku na stanje naročnika.
 • Zaključek

  Tu smo se naučili, kako prenesti denar od Kyivstar na Kyivstar. Torej, da bi jih delilDrugi naročnik tega operaterja s sredstvi, ki so nakazana na njegovo bilanco, mora opraviti preprosto operacijo: vnesti določeno zahtevo in poslati potrditev. Če vaše plačilo ne presega 20 grivn, operacije ni treba potrditi.

  Sorodne publikacije