Čit na Deus Ex: Human Revolution v več vzorcih

Po prvem pogledu na protagonista se zdi, da prevare na Deus Ex: Human Revolution sploh niso potrebne. Močan človek se bori z vojaško protetiko, samo od svojih nasprotnikov ni manj impresivna? in še veliko več. Z njimi se pogosto pojavljajo težave, nato pa običajno poslanstvo postane prava muka, s katero se je težko spopasti. Goljufije delno ali popolnoma razbremenijo igralce tega bremena. Z njimi v neposrednem soočenju se lahko borite s celo vojsko.

Prednosti uporabe goljufij

Če uporabnik izbere tihi stil umora, bo Deus Ex: Human Revolution Directors Cut odprl vse ključavnice, označil rešetke in skrite poti. Njihova uporaba je po eni strani način za premagovanje težav brez nepotrebnega napora, po drugi strani pa skrajni ukrep za dosego cilja.


Kaj lahko dosežemo s goljufijami

Če bi se Adam Jensen preselil v drugo igro, bi bil to velik napredek. To še posebej velja za strelce in akcijske igre s poudarkom na realizmu.
Njegovo znanje, videz, orožje ustvarja podobo velikega vojaka. V svetu iger lahko Deus Ex: Human Revolution celo zahteva takšnega univerzalnega bojevnika. Obstaja več področij, kjer kode pomagajo uporabnikom. Gre predvsem za lik. Lahko je neranljiv, doda nekaj uporabnih veščin, vključuje večni način nevidnosti in še veliko več. Na primer, če igralec ne želi, da bi bila igra preveč enostavna, ampak pustitepriložnost za sovražnike, naj uporabi kodo za avtomatsko vodenje orožja ali ubijanje z enim samim strelom. Ne naredijo znaka neranljivega, ampak samo povečajo nekatere parametre.


Deus Ex: Human Revolution lahko vidimo kot ločeno obliko za pridobivanje stvari.
Razvijalci so v svojem projektu ustvarili neverjetno količino orožja v stilu cyberpunk. Vse lahko poskusite le, če uporabljate posebne kode. Da bi dobili vsak pištolo na običajen način, morate porabiti veliko časa, in večina ljudi si ne more privoščiti. Klepeti na Deusu Ex: Human Revolution se lahko uporabljajo kot majhno pomožno orodje. To je uporaba zahtevanega zneska posojil, pomoč pri vlomnih ključavnicah, neskončne vložke in druge manjše koristi.

Metode aktiviranja goljufij

Če želi uporabnik dobiti orožje, je treba odpreti konzolo, ki je dodeljena s tipko, in tam vnesti niz znakov, ki je odgovoren za pridobitev predmeta. Za druge lastnosti boste morali prenesti trenerja. To je majhen pripomoček, zasnovan za določeno igro. Omogoča vam, da pritisnete določeno tipko, da jo aktivirate in nato kadarkoli spremenite parametre (tipke Numpad, F1-F12). Tako se aktivirajo vsi goljufije Deus Ex: Human Revolution. Njihovo število je trenutno težko izračunati. Vlaki se nenehno izboljšujejo, pojavljajo se nove različice, ki dodajajo posodobljeno kodo za parametre, elemente in še več. Tudi po izidu naslednjega dela, oboževalci tudi tega projekta niso vrgliše naprej delati na vsebini. Vključuje tudi pripomočke za vnos kod. Morda bo v prihodnosti še več različnih goljufij.

Sorodne publikacije