Kako preklicati glasovanje v anketi VC? Načini in nasveti

Vsak uporabnik omrežja se lahko zanima, kako preklicati glasovanje v raziskavi VC. Med brskanjem po novicah in publikacijah se lahko vsakdo raztresen, ne prebere pravilnih vprašanj in odgovorov, slučajno klikne na napačno možnost. Zaradi tega boste morda želeli popraviti vse, še posebej, če je glasovanje odprto. Včasih se lahko misel iz nekega razloga spremeni za nasprotno. V tem članku boste izvedeli več načinov, kako lahko rešite ta problem.

Zakaj potrebujete anketo?

Zakaj potrebujete ankete? Preden ugotovimo, kako preklicati glasovanje v anketi VC, ni odveč omenjati, kaj je na splošno potrebno za glasovanje. Obstaja veliko razlogov, zakaj so skrbniki zadovoljni z anketami. Omogoča vam analizo trga, spoznavanje razpoloženja ljudi, izdelavo napovedi ali analizo.

Nekateri založniki izberejo ankete kot glavno vsebino. Glasovanje z več možnostmi je preprost način, da preizkusite svoje znanje in si zapomnite nove informacije. Z eno besedo se lahko za vsakega uporabnika pojavi potreba po znanju, kako preklicati glasovanje v VK anketi. Kdo želi, da se njegova izbira prikaže pod napačnim odgovorom v kognitivni javnosti? Zato je treba spomniti, kako rešiti ta problem.

Kako preklicati glasovanje v raziskavi VC s pomočjo posebnih služb?

Če se odločite izbrati drug rezultat v anketi, in potemste premislili, da izrazijo svoje mnenje o kateri koli zadevi, lahko situacijo popravite z eno od spletnih mest. Preden začnete, poiščite kodo za pozivanje. Naslednja ilustracija prikazuje, kje jo lahko iščemo:
Kopirajte kodo v okno. Po tem odprite stran, ki se nahaja na www.hinw.ru/po, spustite kazalec, pomaknite se navzdol. Pred vami se bo prikazalo polje, da vstavite obstoječo kodo. Na njem se prikaže gumb "Ponovno glasovanje" in pritisnite. Potem je vaš glas preklican. Obstaja še en priljubljen vir, ki vam bo pomagal najti odgovor na vprašanje, kako preklicati glas v raziskavi VC iz računalnika. Njegovo ime je JS Bin. Na spletnem mestu morate v ustrezno polje vstaviti kodo za izbiranje, ki ste jo kopirali v polje, in izberite ukaz Run with JS, ki je na desni strani. Ta spletna stran vam omogoča, da ne samo prekličete glas, ki ga daje ena od možnosti odgovora, temveč tudi takoj izberete drugo možnost.

Kot lahko vidite, nič zapleteno v vprašanje, kako preklicati glasovanje v raziskavi VC s pomočjo zunanjih strani, št. Vedno bo pomagalo popraviti situacijo.

VKontakte lastne priloge

Upoštevali smo nekaj virov, včasih pa je bolj primerno uporabiti sredstva socialne mreže. Če še ne veste, kako glasovati v anketi VC, ne pozabite, da to še vedno lahko storite v aplikaciji. Nahaja se na strežniku socialne mreže "VKontakte".
Najprej odprite svojo stran. V vrstici za hitro iskanje, ki se nahaja zgoraj, vnesite besedo »Glasuj«. Iskalnikponudil več aplikacij. Izberite tistega, katerega naslov vsebuje besede "Ponovno glasovanje v anketi". Kliknite gumb "Zaženi" in sledite spodnjim navodilom. Običajno so preproste, celo neizkušen uporabnik bo lahko razumel intuitivno.

Sorodne publikacije