Kako povečati promet mobilnega interneta: pogoji in načini povečanja

Pred nekaj leti mobilni operaterji svojim naročnikom niso mogli ponuditi tarifnih načrtov z neomejenim dostopom do interneta. Danes se vse spreminja. Vsako leto se poveča število dobičkonosnih tarif. Med njimi so se začeli pojavljati takšni tarifni načrti, pri katerih dostop do interneta ni omejen na noben paket. Vendar pa vsi ljudje nimajo neomejenih ponudb mobilnih operaterjev. Mnogi naročniki še naprej uporabljajo tarife z omejenimi gigabajti in megabajti ter pogosto postavljajo vprašanja o tem, kako povečati promet mobilnega interneta, ko je glavni paket popolnoma izčrpan.

Nadaljevanje prometa na "Beeline"

"Beeline" zagotavlja dve različici nadaljevanja interneta. Na seznamu storitev mobilnega operaterja obstajajo možnosti »Stalna hitrost« z različnimi prometnimi paketi. V Moskvi, na primer, se lahko povežete s tarifo 1 GB ali 4 GB. Dodaten promet je zagotovljen na najvišji možni hitrosti. Ko ta paket poteče, se storitev začne izvajati s hitrostjo 64 Kbitov /s do konca obračunskega obdobja.


Drug način za povečanje prometa na "Beeline" je povezava možnosti "avtomatsko podaljšanje hitrosti". To je zelo priročno, saj po izčrpanju glavnega paketa ne potrebuje ničesar. Vse se samodejno aktivira, če je v bilanci stanja dovolj sredstev. S to možnostjo naročniki nikoli ne zapustijo interneta. V Moskvi in ​​MoskviPri povezavi "Auto-speed" lahko izberete najprimernejšo količino paketa:
 • 100 MB. Ta količina prometa je primerna za naročnike, ne preveč aktivna uporaba globalnega omrežja. V družbi Beeline je možno povečati promet mobilnega interneta na tak način, da se tisti, ki se večinoma družijo s prijatelji na družabnih omrežjih, aplikacijah.
 • 5 GB. To je dokaj obsežen paket. Hkrati pa je zelo koristno. Možnost za 100 MB v Moskvi in ​​Moskvi regiji stroški 100 rubljev., In možnost za 5 GB - 150 rubljev.
 • Povezovanje možnosti iz Beeline

  Pred povečanjem prometa preverite združljivost izbranih možnosti s svojim tarifnim načrtom in povezanimi storitvami. Možnost »Stalna hitrost« ni mogoče povezati s tarifami, kot so »Internet za PC«, »Internet za tablični računalnik«, »Nič dvoma«, »Dobrodošli«. Ta seznam vključuje tarifne načrte vrstice »Vse«, označene s številkami 123 4 in 5.


  »Samodejno podaljšanje 100 Mb« je na voljo, če je eden od naslednjih tarifnih načrtov povezan s telefonom - » 1 "," Vse 2 "," Vseshechka "," Dobrodošli "," Nič dvoma "," Vse v enem 1 "," Vse v enem 2 ". Možnost samodejnega podaljšanja hitrosti 5 GB, je seznam združljivih tarif drugačen. Lahko je priključen na vse v enem 3, vse v enem 4, vse v enem 5, vse 3, 4, 5, internet za osebni računalnik, internet za tablete. " Ukazi, ki vam omogočajo povečanje prometa na "Beeline" v Moskvi in ​​Moskvi, so naslednji:
 • "Med hitrostjo 1 GB" - * 115 * 121 #;
 • "Med hitrostjo 4 GB" - * 115 * 122 #;
 • "Samodejno podaljšanje hitrosti 100 MB" - * 115 * 23 #;
 • "Samodejno podaljšanje 5 GB" - * 115 * 23 #.
 • * V drugih regijah se paketi internetnega prometa lahko razlikujejo po velikosti, zato je priporočljivo preveriti ukaze za njihovo predhodno povezavo z operaterjem.

  Možnosti v "MTS"

  Družba "Mobile Telesystems" svojim naročnikom, ki so naleteli na omejitve dostopa do interneta, uporabljajo storitev "+ internet". Predstavljen je v več različicah, ki se razlikujejo glede na pakete prometa in stroškov. Tukaj je seznam možnosti, ki odgovarjajo na vprašanje, kako povečati promet na "MTS":
 • "+ 3GB" za 300 rubljev.;
 • "+ 5GB" za 400 rubljev;
 • "+ 10 GB" za 500 rubljev.
 • "+ 20 GB" za 600 rubljev.
 • Navedene možnosti mesečno povečujejo glavni paket internetnega prometa. Pri prvi povezavi se naročnina za naslednjih 30 dni takoj odšteje od telefonske številke. Ob koncu tega obdobja se naročnina začne zaračunavati dnevno. Na prvi možnosti, njena velikost je 10 rubljev.Na drugem - 13 rubljev.Na tretjem - 16 rubljev, in na zadnji - 20 rubljev.
  Možnosti "+ internet" se med seboj izključujejo s široko paleto storitev. Te vključujejo naslednje:
 • "internet VIP";
 • Internet Maxi;
 • Internet Mini;
 • "Internet-Super";
 • "BIT";
 • "SuperBIT" in drugi.
 • Kako povečati promet na "MTS" lahko še vedno? Poleg možnosti »+ Internet« ima mobilni operater še eno priložnost za nadaljevanje dostopa do svetovnega spleta. Pokliče se ustrezna storitevTurbo gumb. Obstaja v več različicah:
 • pri 100 MB. Stroški priključka - 30 rubljev. Čas ukrepanja je 24 ur.
 • 500 MB, kakor tudi 125 in 20 GB. Te možnosti so podobne dejstvu, da se aktivirajo 30 dni. Razlika med njimi ni le v količini prometa, temveč tudi v stroških, ki jih je priporočljivo pojasniti z operaterjem za njihovo regijo. V Moskvi je strošek od 95 rubljev. do 900 rubljev
 • Neomejeno za 3 in 6 ur. Ti "Turbo Button" vam omogočajo, da porabite neomejen promet v določenem časovnem obdobju. Možnost za 3 ure stane 95 rubljev, in za 6 ur - 150 rubljev.
 • Kako povezati "MTS" možnosti

  Kako povečati internetni promet "MTS"? To lahko storite tako, da povežete možnosti prek osebne pisarne ali uporabite naslednje ukaze:
 • "+ Internet" na 3 GB- * 111 * 1417 * 1 #;
 • za 5 GB- * 111 * 1517 * 1 #;
 • za 10 GB- * 111 * 1617 * 1 #;
 • z 20 GB- * 111 * 1817 * 1 #;
 • "Turbo gumb" na 100 MB- * 111 * 05 * 1 #;
 • pri 500 MB - * 167 #;
 • z 1 GB * 467 #;
 • za 2 GB - * 168 #;
 • za 5 GB - * 169 #;
 • za 20 GB * 469 #;
 • "Neomejeno za 3 ure" - * 637 #;
 • "Neomejeno za 6 ur" - * 638 #.
 • ​​Še vedno lahko uporabljate posebno aplikacijo za pametne telefone "My MTS". To je priročen program. S svojo pomočjo naročniki ne morejo le upravljati svojih storitev, temveč tudi izbrati in spremeniti tarifo, dopolniti bilanco mobilnega telefona, nadzorovati stroške, upravljati več številk hkrati. Vmesnik je preprost in aplikacija deluje zelo hitro.

  Storitve Tele2

  Beeline in MTS so zelo priljubljeni izvajalci, vendarveliko število ljudi izbere Tele2. Naročniki te družbe pogosto radi sprašujejo, kako povečati promet. Na "Tele2" nadaljevanju dostopa do interneta je možno zahvaljujoč povezovalni možnosti bodisi za mesec ali do konca dneva. V storitvah, izračunanih za mesec, se praviloma ponudi dovolj obsežen paket prometa. V Moskvi in ​​Moskvi lahko naročniki povežejo pakete 5 in 3 GB. V drugih regijah Rusije lahko pogoji določijo drugi. Na Altajevskem ozemlju na primer ni na voljo preveč možnosti za razsuti tovor - samo 2 GB in 500 MB. Možnosti do konca dneva vključujejo majhne pakete internetnega prometa. V Moskvi in ​​Moskvi, naročniki aktivirajo 500 in 100 MB. Takšni paketi so najprimernejši, če je ostalo nekaj dni za obnovitev glavne vozovnice. Če je pred začetkom novega obračunskega obdobja še zelo daleč, je priporočljivo, da prenehate z izbiro možnosti, izračunanih za en mesec. Možno je popolnoma prekiniti tarifni načrt z glavnim paketom internetnega prometa in ga ponovno povezati.
  Tisti naročniki, ki niso določili svojega tarifnega načrta in niso odklopili dodatnih storitev, morda niti ne razmišljajo o tem, kako povečati promet. Tarifni načrti in internetne možnosti omogočajo samodejno nadaljevanje dostopa. Do tarifnega načrta po izteku glavnega prometa se začnejo priključevati dodatni paketi. Naročniki pred samodejnim nadaljevanjem so običajno obveščeni s sporočili SMS, da bodo po določenem času povezani z dodatnim paketom. Da bi prihranili denarMožnost računa z avtomatskim nadaljevanjem je mogoče onemogočiti in aktivirati v vsakem trenutku v prihodnosti.

  Načini povezave do Tele2 in nekatere nianse

  Možnosti na Tele2 so povezane na enak način kot pri drugih mobilnih operaterjih. Zelo priročno je aktiviranje storitev v vaši osebni pisarni, saj lahko po potrebi primerjate različne možnosti, preberite podrobne pogoje. Ko ni dostopa do interneta in osebnega kabineta, je vprašanje, kako povečati količino prometa, še pomembnejše. Povezavo lahko opravite z ukazi. Skupini priporočamo, da jo vnaprej najdejo in jo dodajo v imenik, tako da kasneje te kombinacije številk ne bo več treba iskati. Vsaka služba ima svojo ekipo za vsako storitev. Če ste se odločili prvič uporabiti možnost, na spletni strani mobilnega operaterja določite kombinacijo številk in preberite pogoje. Dejstvo je, da ima vsaka regija svoja pravila. Tukaj je primer nekaterih razlik, s katerimi se lahko srečate:
 • Ena od storitev v kombinaciji z imenom "Dodaj promet" se poveže z ukazom * 155 * 231 #. Po pošiljanju te kombinacije številk naročniki iz Moskve in Moskovske regije prejmejo paket 5 GB dodatnega interneta za 30 dni. Saldo se odpiše v višini 250 rubljev.
 • Pri vnosu podobnega ukaza naročniki Altajevega ozemlja prejmejo paket v velikosti 2 GB. Pristojbina za povezavo - 200 rubljev.
 • Kaj ponuja MegaFon?

  V možnosti MegaFon,še naprej dostopati do interneta, ki je na voljo za različne naprave - pametne telefone, tablice in modeme. Naročniki lahko aktivirajo »Prek interneta XS«. Ta storitev je ustvarjena za povezovanje minimalnega paketa dodatnega prometa. Zagotavlja le deset megabajtov. Stroški so odvisni od regije. Neobvezni promet je zagotovljen v dveh različicah (odvisno od regije) - do konca dneva ali v obdobju poravnave prvotne opcije (tarifni načrt). Povezava storitve je možna neomejeno. Še en odgovor na vprašanje, kako povečati internetni promet na MegaFon - je povezati možnost "Over Internet 1 GB." Ustvarjena je za številne internetne možnosti iz vrstice "Internet" (S, M, L, XL). Deluje tudi na nekaterih drugih možnostih in tarifah. Na združljivost storitve "Preko interneta 1 GB" z drugimi tarifnimi načrti lahko najdete na uradni strani mobilnega operaterja v njegovi osebni pisarni. Tretja možnost, ki jo je ustvaril mobilni operater, je "preko interneta 5 GB." Te in prejšnje storitve se zagotavljajo v obdobju poravnave prvotne opcije ali tarifnega načrta. Za novo obdobje se ostanki ne prenesejo. Samo izginejo.

  Priključitev možnosti na "MegaFon"

  Za osebne možnosti priključitve je najbolje, da uporabite osebno pisarno. Tam lahko vidite, da je izbrana storitev na voljo za aktiviranje. Lahko se obrnete tudi na katerikoli bližnji komunikacijski salon Megaphone. Opišite svojo težavo. Hitro vam bodo priporočili najprimernejše možnostibo povezal izbrano storitev, pojasnil vse pogoje in nianse. V "MegaFon", kot tudi v drugih mobilnih operaterjev (iz "MTS", "Tele2", "Beeline"), je mogoče povečati promet mobilnega interneta z uporabo ukazov:
 • za povezavo možnost "Za Internet XS" za pošiljanje kratek ukaz * 372 #;
 • Če želite povezati storitev "prek interneta 1 GB", pokličite na telefonu * 370 * 1 * 1 #;
 • Za aktiviranje največjega paketa internetnega prometa (5 GB), pošljite kombinacijo * 370 * 2 * 1 #.
 • Operater "MOTIVE"

  Le malo ljudi ve za obstoj takega mobilnega operaterja kot "MOTIV". Deluje le v štirih regijah naše države - v regijah Sverdlovsk, Kurgan in Yamalo-Nenets, Hanty-Mansi avtonomni Okrug. Skoraj vsi tarifni načrti tega operaterja so internetni paketi. Ob izčrpanju se hitrost zmanjša na 64 Kbit /s. Za njegovo obnovo na seznamu storitev je operater "Turbo gumb." Deluje le 24 ur, vendar omogoča internetni promet brez omejitve pasovne širine. Stroški aktivacije "Turbo gumb" - 60 rubljev. Za tiste, ki ne vedo, kako povečati hitrost prometa, tukaj je več načinov:
 • Z ukazom * 114 * 151 * 1 #. Ko je vzpostavljena uspešna povezava, se na zaslonu mobilnega telefona prikaže sporočilo.
 • S pomočjo storitve SMS. Vpišite sporočilo tako, da vnesete "1" in ga pošljete na številko 1005.
 • V servisni pisarni ali prek kontaktnega centra. Zaposleni v podjetju lahko pomagajo povezati "Turbo gumb". Potrebovali boste stiknavedite telefonsko številko, številko pogodbe, številko osebnega računa, podatke o potnem listu, kodno besedo.
 • Prek IVR-storitve. Pokličite # 914 in pritisnite klicno tipko. Slišali boste avtoinformacije, ki vas bodo obvestili, da ste vstopili v storitev "Service Management". Nato pokličite 1 #, da se pomaknete na razdelek za naročila storitev in 150 #, da aktivirate neposredno gumb Turbo.
 • Upravljavec "Yota"

  Niso vsi ljudje prenehali z izbiro za znane izvajalce. Nekateri izberejo »Yota«. Ta mobilni operater ponuja precej ugodne tarifne pakete za privabljanje naročnikov. Za primere, ko je promet končan, podjetje ni zagotovilo popolnega blokiranja dostopa in omejilo hitrost na 64 Kbps. Da bi še naprej normalno uporabljali internet, upravljavec svetuje, da povežete možnost "5 Gb", ki velja do konca obračunskega obdobja. To lahko storite v svoji pisarni.

  Nizke prihranke pri prometu

  Hitri promet je eden od najbolj perečih problemov za uporabnike interneta. Rešljiva je s storitvami in možnostmi mobilnih operaterjev, vendar ne želi posebej porabiti dodatnih zneskov za povezovanje paketov z megabajti ali gigabajti. Zato je priporočljivo, da prihranite promet. Sodobni brskalniki imajo posebne funkcije in programe, ki pospešujejo nalaganje in stiskanje vsebine. Z uporabo teh funkcij lahko le redko razmišljate o tem, kako povečati hitrost in promet na "Beeline" ali kateri koli drugidrugemu operaterju. Določena količina prometa se porabi za prikazovanje reklamnih oglasov, transparentov, ki obilujejo mesta. Da bi prihranili denar, priključite posebne programe, ki blokirajo takšno vsebino. Najdete jih v brskalnikih. Imenujejo se razširitve. Brskalniki podpirajo razlog, da prispevajo k razširitvi funkcionalnosti in zadovoljevanju potreb in zahtev uporabnikov. Velik del prometa lahko porabite s samodejnim predvajanjem videoposnetkov, GIF-jev v družabnih omrežjih. Na primer, VK se soočajo z uporabniki. Stroškov prometa v tej smeri se je mogoče izogniti. V nastavitvah za to družabno omrežje je onemogočeno samodejno predvajanje te vsebine.
  Če razmišljate o tem, kako povečati promet mobilnega interneta, se najprej seznanite s pogoji tarifnega načrta. Nekateri operaterji imajo izmenjalne minute in sporočila SMS. Če imate preveliko število minut ali sporočil po tečaju, jih zamenjajte. Namesto tega boste prejeli majhen paket z internetnim prometom. Možno je, da bo odpravila potrebo po priključitvi dodatne plačane opcije ali storitve za nadaljevanje dostopa do svetovnega spleta.

  Sorodne publikacije