Kako postaviti zvonjenje na iphone preko iTunes: opis po korakih, navodila

Pri nakupu novega telefona vsak od njih konfigurira sam: izbere sliko na glavnem ozadju, spremeni melodijo, ki se bo predvajala med klicem, namesti programe in še veliko več. Iphone, tako kot drugi mobilni pripomočki, ima vnaprej določeno število standardnih zvokov. Vsako od teh se lahko nastavi za opozarjanje na različne dogodke, kot so SMS, sporočila ali klici. Mnogi pa med klicem raje poslušajo najljubšo melodijo. V iPhone-u je namestitev zvokov drugih proizvajalcev nekoliko drugačna od drugih telefonov. V tem procesu obstajajo nekatere nianse. Pridobite podrobna navodila o tem, kako postaviti ringtone na iphone, kot tudi izvedeti vse možne načine, ki jih obravnava ta članek.


Načini namestitve

Obstajajo različni načini za ustvarjanje in namestitev melodij zvonjenja v telefonu. V običajnih pametnih telefonih je dovolj, da prenesete melodijo zvonjenja prek povezave Wi-Fi, prenesete iz računalnika prek programa za sinhronizacijo ali pa samo prenesete iz interneta. Postopek ustvarjanja in nameščanja melodije zvonjenja za klic v iphone je nekoliko drugačen. Obstaja več načinov, kako lahko najljubšo melodijo zvonjenja vstavite v Appleove pripomočke. V trgovini lahko kupite melodijo zvonjenja, jo ustvarite sami ali pa uporabite standardno aplikacijo za sinhronizacijo vašega telefona in računalnika - iTunes.

Tune up

Kako postaviti zvonjenje na iphone in namestiti glasbo na klic? Če želite, da telefon med klicem prepozna in predvaja pesem,najprej ga je treba pretvoriti. Kot veste, naj bodo melodije v takih pametnih telefonih v posebnem formatu - m4r. Te datoteke so zaradi posebnih načinov stiskanja podatkov manjše velikosti. Poleg tega je izguba kakovosti stiskanja minimalna. Zato se štejejo za najboljše melodije zvonjenja za iPhone telefone.


Programi tretjih oseb

Kako namestiti melodijo zvonjenja za klic iPhone? Eden od načinov je uporaba posebnih programov za urejanje glasbenih datotek. To so lahko tako dobro znani programi, kot je Wave Editor ali Audacity. Vsako od njih lahko brezplačno prenesete na internet. Odprite želeno datoteko v programu, izberite najljubši odrezek in obrežite skladbo. Nato melodijo shranite v format MP3. Nato je treba datoteko pretvoriti v M4R. Lahko tudi prenesete aplikacijo drugega izdelovalca ali jo pretvorite v spletno mesto.
Lahko greš tudi na enostavnejši način. V tem primeru morate prenesti aplikacijo, ki lahko ustvari in pretvori melodije zvonjenja v zahtevano obliko za iphone. Na primer, NowSmart Cut. Prav tako je brezplačen in na voljo za prenos. Ko je melodija ustvarjena in pretvorjena, jo morate prenesti v telefon.

Iskanje po internetu

Kako postaviti zvonjenje na iphone prek iTunes? Če ne želite porabiti časa za rezanje in pretvorbo melodij, lahko prenesete že pripravljene melodije v obliki m4r. To naredite tako:
 • Ustvarite ustrezno poizvedbo iskalnika.
 • Poslušajte in izberite želeno skladbo.
 • Prenesite glasbeno datoteko.
 • Prenesite zvok v iTunes in ga shranite v svoj iphone.
 • Sinhronizacija po telefonu

  V starejših različicah iTunes, da bi iPhone prepozna melodije, je bilo treba izvesti veliko število dejanj. Zdaj, z nadgradnjo, ti koraki niso več potrebni. Če želite dodati že pretvorjeno melodijo zvonjenja za iphone, priporočamo naslednje:
 • Odprite iTunes.
 • Telefon povežite prek kabla USB ali Wi-Fi.
 • Pojdite na zavihek "Zvoki" v meniju telefona v programu.
 • Premaknite končno zvočno datoteko z desnim klikom miške.
 • Po izvedbi teh dejanj se bo izbrana melodija pojavila na seznamu melodij zvonjenja telefona.

  Nakup melodije zvonjenja

  Kako postaviti zvonjenje na iphone prek iTunes? Če ne želite nastaviti enega od privzetih zvokov, ki so na voljo v napravi iPhone, je lahko to preprosto in uporabno. ITunes Store ima ogromen katalog melodij, ki so jih ustvarili tako profesionalci kot amaterji. Če prenesete enega od njih, lahko zvonjenje spremenite v 8-bitno zmogljivost katere koli pesmi, ki jo želite. Na primer, tema o igri prestolov ali rock balada Hedwigova tema iz serije Harry Potter. Če želite kupiti melodijo zvonjenja, zaženite iTunes in pojdite na kartico Store. Nato boste videli razvrščene melodije, izberite svojo priljubljeno in opravite nakup. Strošek tega zvonjenja je majhen.

  iTunes

  Če pa ne želite plačati za 40-sekundni odrezek pesmi, obstaja način, da v telefon brezplačno dodate nove zvoke. Kako postaviti zvonjenje za iPhone z iTunes? Zaza to bo moral uporabiti program, ki je nameščen v računalniku. V njej lahko dodate želeno melodijo, jo spremenite v melodijo zvonjenja in jo nato namestite na klic. Tukaj je nekaj načinov, kako postaviti zvonjenje na iphone preko iTunes, odvisno od različice programske opreme. Če želite izvedeti, katera izdaja programa je nameščena v vašem računalniku, morate klikniti na pojavni meni »Pomoč« in izbrati »O aplikaciji iTunes«.

  Ustvarjanje zvočne datoteke

  Kako postaviti zvonjenje na iphone prek iTunes? Vsako skladbo ali zvok lahko pretvorite v nekaj preprostih korakih. Tukaj je podrobno navodilo o tem, kako postaviti zvonjenje na iphone preko iTunes:
 • Zaženite program.
 • Preverite različico, da jo posodobite.
 • Na seznamu skladb z desno miškino tipko kliknite melodijo in izberite "Informacije o skladbi". Če želena pot ni v knjižnici iTunes, kliknite »Datoteka« - »Dodaj datoteko v knjižnico«.
 • V pojavnem oknu izberite zavihek "Možnosti".
 • Nastavite začetni in končni čas, da ustvarite segment skladbe, ki ga želite nastaviti kot melodijo zvonjenja. Poskrbite, da trajanje zvonjenja ne bo trajalo več kot 40 sekund. Če uporabljate druge metode, na primer ustvarite zvočno datoteko za klic s pomočjo programov drugih proizvajalcev, lahko prehod podaljšate. Čeprav najpogosteje ni potrebe, saj po navadi skoraj vse dvigne slušalko po nekaj sekundah. In tako dolga melodija ne bo imela časa za popolno izgubo.
 • Z desno miškino tipko kliknite skladbo. Nato v kontekstnem meniju kliknite "Datoteka". Na spustnem seznamu izberite Pretvori - Ustvari različico AAC. Trenutno iTunes samodejno izvleče določen del skladbe, ki ste ga omenili v prejšnjem koraku. Potem se bo v knjižnici pojavil ton zvonjenja.
 • Nato kliknite na desni gumb miške in izberite "Prikaži v Raziskovalcu Windows." Na ta način boste našli pretvorjeno melodijo v formatu m4a.
 • Preimenovanje končnice datoteke iz m4a v m4r.
 • Nato morate prenos zvonjenja prenesti v knjižnico iTunes Sound. Če želite to narediti, kliknite »Dodaj datoteko v knjižnico« v kontekstnem meniju »Datoteka«.
 • Sinhronizacija iPhonea.
 • Na koncu

  Mnogi uporabniki, ki kupujejo iphone, ne želijo namestiti novih melodij zvonjenja namesto standardnih melodij zvonjenja, ker menijo, da je to težko in dolgotrajno. Dejansko, kot izhaja iz zgoraj navedenega, obstaja veliko načinov. In če to uredite, v tem procesu ni nič zapletenega. Ne izbirajte najprimernejšega zase. Odločite se ali sami ustvarite melodije zvonjenja na iTunes, uporabite programe tretjih oseb, prenesete na internet ali kupite že pripravljeno melodijo v trgovini, ni pomembno. Ne glede na izbrano metodo, lahko na koncu med dohodnim klicem ustvarite in uživate v čudoviti melodiji. Po branju tega članka, zdaj veš vse načine, da se zvonjenje na iphone preko iTunes.

  Sorodne publikacije