Kako prenesti "Trollfire" - igro, ki bo vplivala na vse in vsakogar?

Pogosto se med prehodom priljubljenih video iger Trollface srečajo z različnimi težavami. Danes bomo poskušali razumeti, kako prenesti "Trollfire": pogovorimo se o najpogostejših težavah in nam povejte, kako se z njimi spopasti. Zdaj vsak igralec ne bo posebej težko najti vse potrebne informacije v eni ali drugi igri na internetu. Ampak hkrati, da bi našli kratek, in hkrati zelo podroben prehod je precej težko. Naš vodnik lahko pride v reševanje v podobni situaciji. Previdno preučite vse spodnje informacije in jamčimo, da boste lahko brez težav upravljali s kakršnimi koli težavami v igri.


Torej, kako prenesti raven "trollfix"? Prehod smo razdelili na dele, od katerih vsaka vsebuje opis več nivojev.

Prehodne stopnje 1-7

Prva raven bo igralca spodbudila, da ustreli eni izmed najbolj znanih iger Angry Birds ("Bird's Evil"). Ko potujete na drugi ravni, boste srečali nenavadnega Pokemon. Skriva se za levim kipom. Ko zberete vse Pokemon razpršene na tej ravni, lahko premaknete na naslednjo. Ujemanje vaš prvi cilj, bodite pozorni na kip, ki se nahaja desno od vas - za njim leži majhno steklenico. Dvigni ga. Sledenje drugi živali vas pripelje do drenažne postaje. Zgrabite ga hitreje in nato opazujte, kako pade v stranišče. Izvlecite in zaprite pokrov. Gremonaprej in si oglejte tabelo, pod katero se skriva naslednji Pokemon. Vendar, ujeti, ne boste rešili glavne naloge, da greste na raven "Trollfire" 6. Če želite to narediti, boste morali aktivirati dva portala. Eden od portalov se nahaja poleg velikana pod njegovo roko, drugi pa pod rdečo žarnico. Potem ko bosta oba aktivirana na portalu, se bo od tam pojavila ogromna pošast. Zaženi v praznično torto in razstreliš sveče.


Nato boste našli majhen kup kock. Kliknite na to in boste imeli grozne pošasti. Zaženi k otroku in potegni njegovo čelado. Naslednji del vam bo povedal, kako prenesti raven Trollfys od 8 do 15.

Prehodne stopnje 8-15

Vstopite v prostor, v katerem pošast uživa ob igranju plesa. Posnemite nekajkrat s tipko in nato rahlo spremenite grafične nastavitve v glavnem meniju igre. Nekaj ​​se je spremenilo, kajne? Na naslednji stopnji boste delovali kot spremljevalni piščanec, ki nosi dragocene artefakte. Potem raztegnite ptico v različnih smereh in preverite grmovje, pod katerim sedi naslednja žival. Spet boste morali odvračati stražarja. Kliknite na svoj lik in on bo stražarjem dal njegov neprijeten vonj. Vožnja se skriva v senu! Poglejte pod cevi in ​​razbijte novo zver. Nato odprite skrivni vhod v garderobo in začnite usposabljanje, po katerem bo vaš junak lahko sprejel videz grozne pošasti. Ali vidite stražarje, ki gredo v zavetišče skozi zapečatena vrata? Zdaj lahko zz njimi enostavno ravnati. Kliknite gumb "Start" in opravite nekaj nalog. Pred vami bodo plavali različni predmeti: najprej se ne dotikajte prvih dveh predmetov in nato izrežite tretjega. Izberite puško in jo napolnite s kroglami piščanca. Ustreli pošasti. Čas je za igranje bowlinga! Po igranju v občinstvu boste našli drugo žival. Poskrbite za prisotnost svojega junaka v reševalnem krogu, da se ne boste utopili v gomili smeti. Nahrani nekaj lačnih delfinov.

Prehodni nivoji 16-23

Čestitamo, do sredine vodnika smo prišli o tem, kako prenesti "Trollfys"! Izlijte globoko jamo, na dnu katere boste čakali na nešteto bogastvo. Uporabi lopato, tako kot na njej. Ko zapustite kolo, zapustite zatočišče. Ujemite nekaj Pokemon: eden od njih je pri kmetu, drugi je za hišo. Dobiš svetilko, ki jo je treba poslati na trole. Stavite na 100 dolarjev in zmagajte! Kako prenesti "Trollfire", če ste značaj igre Mortal Combat? Samo potegni hlače! Potem morate spremeniti svoj pogled: najprej na trolla in nato na mumijo. Potopite se v stranišče in nato spravite kozo na raketo.

Prehodne stopnje 24-31

Poskusite vsakega junaka za junaka. Nato vrzite stranišče v reko, potem pa bo zamašitev uničila vašega nasprotnika. Nato najdete zeleno kroglo, ki jo je treba napolniti z dejstvom, da leži pod njo. Kliknite na kocko in se povzpnite v cev. Morate ukrasti avto, pobarvan v rdeči barvi. Zaženi domogoče bo šele potem, ko bo oranžni avto potoval naprej in nazaj.

Prehodni nivoji 32-35

Zaženite igro na vašem računalniku in čakate na datum izdaje. Stopnja 33 bo odprta šele, ko boste zaslužili dovolj točk. Dress up pošast in kliknite na to. Zaprite tableto in neprijetne vonjave bodo izginile. Po zbiranju vseh Pokemon, boste odprli raven 35. Na njem boste morali ujeti zadnje bitje, ki se skriva v stranišču. Čestitamo! Lahko bi igral igro, kot je "Trollfys" in šel skozi to!

Sorodne publikacije