Warframe Necros: gradnja, opis in nasveti

Nekros Warframe ni lik iz živega sveta. Ukaže prebivališče mrtvih, krade dušo in spretno manipulira s svojimi nasprotniki. Necros prejema in razvija veliko denarja, vendar je vredno. Pravilna igra značaja bo celotni ekipi zagotovila dodatne kredite, vire in energijo. Poleg tega Nekros za pokol nad komarji prejme več minicapsul z določbo, ki jih lahko uporabijo drugi sodelavci.

Nasveti in nasveti

Necros je nepogrešljiv dodatek vsaki ekipi, medtem ko je v enotnem boju bolj ranljiv in krhek. Seveda to ne pomeni, da je lik popolnoma brez obrambe - vedno se lahko zaščiti pred lastnimi veščinami. Kljub temu pa je glavni potencial nekrosa razkrit, ko ga obkrožajo drugi zavezniki.


Njegov glavni branilec je Shade, stražar, ki upravlja nevidnost in lahko skriva Nekrosa z vidika sovražnika.
Pri izbiri misij je junak bolj primeren za misije preživetja. Priporočamo vam, da to nalogo opravite s svojimi zavezniki, na primer iz Triniti. Mimogrede, zavezniki, ki vplivajo na to, s katerim orožjem bo naš junak šel na bojno polje, ker sama izbira ni bistvena. Nekros ima številne edinstvene sposobnosti: Poškodbe duši, Očiščenje, Sence mrtvih in Zastraševanje. Moč prve stavke je tako velika, da lahko sama preoblikuje dušosovražnika v smrtni lupini, ki bo uničil vse okoli. Ta sposobnost je priporočljiva za uporabo med samostojnimi igrami, še posebej, če lik nima podpore za klepetalnice in se bori za svoje življenje. V naslednjem razdelku bomo upoštevali tri spretnosti, kjer bomo govorili tudi o ustreznih stavbah.


Bildy na Necros v "Warframe"

Osnova gradnje na značaju so naslednje sposobnosti: Resentment, zastraševanje in sence mrtvih. Obrekovanje spada v prvo samostojno stavbo. Njegov cilj je, da dobite dodaten padec od vseh suženjskih mafij. Deluje tako v eni sami igri kot v ekipi, medtem ko je uporaba gradnje na Odtajanju Nekrosoma v ekipi dobičkonosnejši čas kot obratno.
Kar se tiče druge stavbe, se imenuje Univerzalno. Uporablja vse tri sposobnosti, od katerih vsaka dopolnjuje prejšnjo. Obrekovanje deluje po isti shemi kot neodvisna gradnja na Necrosu. Zastraševanje junaka lahko vsakega nasprotnika spremeni v pobeg, to spretnost je še posebej uporabna v času zasede ali okolja. Kar se tiče senc mrtvih, je ta sposobnost odgovorna za vstajenje ubitih sovražnikovih množic - uporniki se bodo borili na naši strani, dokler jih ne bodo ponovno ubili. Da bi zgradbe na Necrosi imele najboljšo funkcionalnost, bi moral biti igralec opremljen z inovativnim talentom. Prav tako ne pozabite na krepitev - to bo povečalo število vstali mobs, in bo tudi koristno, ko Scare. Za povečanje sposobnostiV nasprotju s tem bomo potrebovali Stretch Link s Stream, Stream, Transmit in Live.
Hranimo se z vsemi zgoraj omenjenimi veščinami in jih izboljšujemo skozi igro.

Skrivnosti sprejemanja nekroza

Ta znak lahko zaslužite v igri Warframe na tri načine:
 • Popolnoma pripravljen, Nekros se prodaja za 375 kosov platine.
 • Lahko ga dobimo skupaj z mega-območjem 10.
 • Tudi na Nekrosu obstajajo posebne risbe, od katerih vsaka stane približno 100 tisoč posojil. Če ne želite porabiti (ali nimajo dovolj denarja), jih lahko dobite kot nagrado za dokončanje naloge ubijanja lefantasyjevega šefa.
 • Kdo je tak nekrotični predsednik?

  Prime je izboljšana različica Nekrosa. Ima lažji oklep in visoko hitrost. Tako kot standardna različica, Prime nadzira temno stran moči in uživa nečistost kot svojo osrednjo sposobnost. Med dodatnimi razlikami je tudi dejstvo, da ima Prime posebno polarnost aure in boljšo zaščito. Kar se tiče gradnje Necros Prima, izgleda kot njegov predhodnik.
  Kako zaslužiti izboljšano različico junaka? Da bi v ekipi dobili Prime, morate izpolniti enega od naslednjih pogojev:
 • Preskočite nalogo pri razbitju brezna.
 • Pridobi Nekrosa Prime od drugih uporabnikov.
 • Sorodne publikacije