Braun J700 Multiquick 7 Sok Extractor: pregled, funkcije in pregledi

citat v gospodinjstvu, izberejo le res dobro in kakovost ni vedno enostavno. Danes bi rad, da ti povem o zelo zanimiv model, ki poleg čudovite zasnove, ima pomembno funkcijo - Braun J700. Naj spoznajo bližje s to napravo.

Opis

Za začetek - malo opis. Sokovnik Braun J700 - to ni novost na trgu malih gospodinjskih aparatov. Ta model je bil izdelan leta 2012 in, mimogrede, takoj prejel številne prestižne nagrade v oblikovanju in inovacijah. Načeloma je zaslužil nagrado tako za zunanjo enoto izgleda elegantno in njegove specifikacije so osupljive.


Med mnogimi pohvale od uporabnikov tega izdelka, si lahko ogledate njihovo neskončno veselje. Sokovnik brez težav ali spopadanje s citrusi prelivom, jabolka, hruške, korenje in drugega sadja, zelenjave in jagod. Postopek traja tudi čas - nekaj minut, je lahko dokaj pereč vsaj liter svežega soka. Vendar pa nas naj od besed na posel, in bo postal "junak današnjega pregleda.

Pridobivanje

Sokovnik Braun J700 prihaja v majhni kartonski škatli v črni barvi, obiskoval različne barvite slike. Poleg tega pa je tudi opis glavna značilnosti in specifikacije sokovniki. načeloma nič posebnega, pakiranje več kot standard za topodjetij in za večino konkurentov.


V paketu lahko najdete pravega oblikovalca, s katerega boste zgradili fuzijski pin Braun J700. Poleg podrobnosti vsebuje škatla tudi majhno navodilo za sestavljanje, čopič za čiščenje in garancijsko kartico. Pravzaprav zdaj za dele sokovnika. Skupaj 12:
 • Pogonska enota se imenuje tudi del motorja.
 • Hitro stikalo.
 • Posebne zadrževalne sponke.
 • Posoda za kašo.
 • Pladenj za odvajanje soka.
 • Filtrirajte z finim očesom in posebnim nožem.
 • Pokrov s predalom za prtljago.
 • Potiskalo.
 • Ustnik, skozi katerega teče sok.
 • Posoda za sok.
 • Ločevalnik za ločevanje pene (vstavljen v posodo).
 • Pokrov kontejnerjev za sok.
 • Glavna naloga je združiti vse dele v eno celoto. Pravzaprav o tem ni nič zapletenega in celo otrok ga lahko obvladuje z montažo - le slediti navodilom.

  Videz

  Oblika in videz Braun Multiquick J700 sta preprosto elegantna. Kot materiale se tukaj uporabljajo kovinski (nerjaveče jeklo) in visoko kakovostna plastika. Večina ohišja je izdelana iz nerjavečega jekla, vse ostalo pa je narejeno iz plastike. Sokovnik se prodaja samo v eni barvi in ​​je zelo primeren za napravo.
  Desno je krmilnik hitrosti, ki je tu le 2, vendar več kot dovolj. Spredaj je sledilni žleb, skozi katerega bo iztekel sok. Lahko jeuporabo na dveh mestih. Najprej - nos je popolnoma enak. Drugič - nos se upogne pod majhnim kotom. To je zelo priročno, za kar bi morali razvijalci povedati posebno zahvalo.

  Za njimi ni nič zanimivega. Spodaj so le noge z gumijastimi sesalniki, ki zagotavljajo zelo dobro trdnost sokovnika na vsaki površini. Prav tako obstaja majhen utor, kjer lahko žico skrijete, ko se tehnika ne uporablja. Prav tako je zelo priročna rešitev. Zgornji del sokovnika je odstranljiv pokrov s predalom za prtljago. Sam zaliv ima dober premer, na prvi pogled pa mora brez težav postaviti vsa jabolka in hruške srednje velikosti. Pod pokrovom so filter, ki je sestavljen iz zelo majhne kovinske mreže in posebnega noža.
  Zadnja stvar, ki je ostala, je posoda za sok. Njegov volumen je 1250 ml, poleg tega pa ima pokrov in ločilo za ločevanje pene od soka. Kot kažejo izkušnje številnih sokovnikov, se takšni separatorji ukvarjajo s svojim delom izjemno povprečno, zato je brez njih mogoče popolnoma.

  Specifikacije

  Čas je, da se seznanite s tehničnimi lastnostmi sokovnika Braun Multiquick J700. Tukaj so:
 • Sokovnik za moč - 1000 W.
 • Upravljanje - mehansko.
 • Število vrtljajev - 2.
 • Zmogljivost prostora za kašo (pogače) - 2000 ml
 • Zmogljivost posode za zbiranje sokov - 1250 ml
 • design - da.
 • Možnost pranja v pomivalnem stroju je na voljo.
 • Zaščita pred preobremenitvijo - da.
 • Sistem "drop-stop" je tam.
 • Poleg tega je na voljo tudi ležišče za omrežni kabel, čopič za čiščenje, gumijaste noge.
 • Na splošno nič posebnega. Ljubitelji uporabe pomivalnega stroja bodo zadovoljni, ker se lahko po "sesanju" sokov iz sokovnika (poleg dostave motorja) namesti v avto, ki ga bo sam opral. Ločeno je treba omeniti veliko moč 1000 W.

  Sokovnik v uporabi

  Zdaj lahko podrobneje pogledate, kako deluje Braun J700 Multiquick 7. Precej preprosto je. Ko vklopite sokovnik, je opazno, da je telo zaradi zelo močnega motorja rahlo zavito. Majhna in srednje velika jabolka in hruške bodo brez težav zdrsnile v prtljažnik. Knife-Rende praktično nemudoma drgne sadje, tako da jim ostane le majhna peščica pogače. Recikliranje 1 kg jabolk traja največ 5 minut, kar je izjemno priročno. Kliknila in takoj popila.
  V zvezi s hitrostmi se prvi vrtljaji pojavljajo bolj previdno, vendar se lahko pri drugi hitrosti pojavijo nepredelani kosi, včasih pa tudi kosi. To je še posebej očitno, če je filter nekoliko overclockan. Meso, ki ostane po predelavi, je precej majhno in spominja na nekakšno smeti. Nekateri gospodje ne želijo, da bi vrgli pridobljeno torto, ampak jo pustili za kuhanje palačinke. Brez odpadkov, tako rekoč.

  Ocene

  Ocene sokovnika Braun J700 Multiquick 7 kažejo, da je ta modelpraktično brez napak. Glavna pomanjkljivost, po mnenju uporabnikov, je, da ko je mreža (filter) zamašena, se sadje ali zelenjava začenja slabšati, in veliki kosi in deli se začnejo nabirati v predelu za zbiranje kaše. Obravnavali vse to preprosto čiščenje, tako da ne preveč kritično. Še vedno se nekateri uporabniki pritožujejo, da se torta (meso) izkaže za malce slastno, kar pomeni, da ni povsem poln stisk. Žal se s tem še nič ne da storiti, edini, na prvi hitrosti sokovnik deluje veliko bolj učinkovito.

  Stroški

  Stroški Braun J700 so danes približno 7000–8000 tisoč rubljev. Pogosto so predlogi v okrožju 10 tisoč. Da, cena še zdaleč ni majhna, vendar je popolnoma upravičena. Edina stvar, seveda, je, da bi se izognili ceni več kot 11 tisoč rubljev. Nekatere trgovine na splošno prodajajo sokovnike za 17-18 tisoč. Takšna cena je neupravičeno precenjena in očitno je, da je ne bi bilo vredno kupiti na takšnih ponudbah.

  Sklep

  Iz današnjega pregleda lahko sklepamo naslednje: sokovni vijak Braun J700 je odlična možnost za tiste, ki resnično radi pijejo naravne sokove. Kljub precejšnji ceni se tehnika popolnoma upraviči, tako da brez težav predelamo različne sadje (tudi s pilingom), jagode in zelenjavo. Celoten postopek ne traja veliko časa - 1-2 litra lahko "kliknete" v samo nekaj minutah. Zahvaljujoč udobni zložljivi zasnovi, tudi sokovnik ne bo problem. Pravzaprav o temvse. Pijte sveže sveže sokove in bodite zdravi!

  Sorodne publikacije