PSN ne deluje. PlayStation Network: težave, napake

Mreža Playstation Network (PSN) kljub svoji priljubljenosti pogosto prejme negativne odzive igralcev iz vsega sveta. Del trditev je resnično utemeljen - spomniti se je treba na slavno tri tedensko zaustavitev strežnikov, ki se je zgodila leta 2011. Tako se izkaže, da je PSN skoraj vedno povezan s slabo hitrostjo, neskončnimi posodobitvami in tehničnimi prekinitvami.

Z uporabo Playstation omrežja lahko igralci uporabljajo spletno igralno funkcijo, kupujejo digitalne kopije iger v PSStore in izvajajo različne druge akcije. Ni presenetljivo, da so težave s povezljivostjo in druge napake resno razburile uporabnike, saj so prekinile pomembne tekme.


Kaj izgleda kot problem? Kliknite ikono PSStore (ali pa samo pojdite v sistem), nato pa odprite sporočilo, da trgovina PSN ne deluje. Pogosto lahko vidite posebno kodo, s katero lahko določite vir ene ali druge napake.

Težava z internetom?

Napačne nastavitve omrežja so morda najpogostejši razlogi, zakaj PSN ne deluje. Gre za usmerjevalnik in konzolo. Če želite začeti, preverite nastavitve povezave na drugih napravah. Če ni mogoče povezati samo predpone, druga tehnika deluje pravilno, potem internet tukaj nima nič opraviti s tem.

Težava z usmerjevalnikom?

Včasih lahko pride do napake PSN zaradi nepravilnih nastavitev usmerjevalnika. Pogosto to greši usmerjevalnik serije TPlink, vendar druge naprave ne morejo biti popolnoma zavarovane. Če želite začeti, preveriteEthernetni kabel lahko zamenja povezavo WiFi. Če se je vse izteklo, potem težava ni v usmerjevalniku, ampak v brezžični povezavi.


 • Odprite nastavitve.
 • Izberite kategorijo "Omrežje".
 • Poiščite enoto WAN.
 • Nato pojdite na zavihek "Napredno".
 • Skupaj s parametrom MTU postavite ikono na 4000.
 • Ko končate vse zgornje korake, poskusite znova vzpostaviti povezavo s sistemom. Če pred vašim PSN-om ni uspelo, je zdaj treba rešiti problem.

  Problem DNS?

  Prav tako lahko poskusite spremeniti vrsto DNS-ja s standardnega na skupni. Znova odprite zavihek z nastavitvami in izberite WAN. Zdaj določite naslednje parametre:
 • Nasproti glavnemu DNS-8888.
 • Nasproti dodatnemu DNS-8844.

  Nekaj ​​drugih pomembnih razlogov

 • Prav tako se zgodi, da je razlog, zakaj PSN ne deluje, posledica začasne onemogočitve njegovih strežnikov. To je običajno posledica preprečevanja ali načrtovane odprave morebitnih težav. Lahko preverite, če so strežniki trenutno v tehničnih delih, na internetu, na uradni strani Playstation Network.
 • Težava se lahko skrije v vašem računu, zato je vredno poskusiti prijaviti PSN preko stacionarnega računalnika. Odprite spletno mesto prek brskalnika in preverite, ali deluje.
 • Ugotovite vir napake, ki se še vedno pojavlja, ko se poskušate prijaviti v PSN. Večina kod je določena na uradni strani "Playstation", zato je varnapojdite s pomočjo tam.

 • Poskušali smo razumeti glavne razloge, zakaj PSN ne deluje. Zdaj pa poglejmo najpogostejše kode napak, s katerimi se srečujejo uporabniki. Ker so precej številni, smo velik del razdelili na dva dela.

  Kode napak. Del 1

  Koda CE328070 Napaka, povezana z licenco. Če ste že opravili osnovno aktivacijo sistema na predponi, pojdite na nastavitve in jo izklopite. Nato znova omogočite in znova zaženite licenco. Koda CE329206 Napaka, povezana s prenosom zgodnje preklicane vsebine. Poskusite obnoviti licenco. Nato preverite dostopnost vsebine v izbrani igri. V primeru nakupa Sezonskega vozovnice, pojdite na nastavitve in poglejte njegovo aktivacijo. Ponovno zaženite sistem, če objektov ni bilo mogoče najti. Kode CE337430 in CE339454 Napaka pomeni, da se ni mogoče povezati s strežnikom. Preverite stanje strežnika na uradni strani. Koda CE339836 in CE339847 Testna povezava z internetom je izvedena z napako. Ponovno se povežite. Napaka je lahko povezana tudi s tehničnim delom. Koda CE348612 Neuspešna povezava s strežnikom. Če se morate povezati z napako, se prepričajte, da je stanje strežnika aktivno. Če se napaka ponovi, preverite SSL. Koda E800085D1 Druga napaka, povezana z neuspelim povezovanjem s strežniki.

  Kode napak. 2. del

  Koda E82000138 Denarja ni mogoče prenesti s kartico PSN.Zagotoviti je treba, da skupni znesek na računu na koncu ne bo presegel dovoljenih sto petdeset ameriških dolarjev. Koda E82000163 Nedoslednost naslova na kreditni kartici z naslovom, navedenim v vašem računu. Še ena napaka, ki jo lahko popravite samo z brskalnikom (lahko uporabite brskalnik na predponi). Koda E82F001F7 Napaka, ki označuje popravilo. Strežniki PSN so v vzdrževanju. Preverite stanje in počakajte. Koda NP319520 Neuspešna povezava z omrežjem. Preizkusiti morate internetno povezavo in preveriti možnosti. Ne izključujte možnosti preprečevanja. Koda NP350008 Tehnična dela na strežnikih. Koda NW311948 Ne morem vzpostaviti povezave z omrežjem. Preverite stanje strežnikov s spletno statistiko na uradni strani. V primeru delovanja strežnika preizkusite preskus internetne povezave. Morda boste morali na usmerjevalniku namestiti najnovejšo vdelano programsko opremo. Izklopite vse naprave, ki jih ne potrebujete, vendar so prej povezane z omrežjem.
  Code NW312006 Napaka v povezavi je povzročila neuspešno posodabljanje programske opreme. Poskusite nadgraditi s stacionarnim računalnikom tako, da povežete predpono prek kabla USB. Če v tem trenutku ne morete delati z računalnikom, zaženite test internetne povezave. Ko se prepričate, da vaša internetna povezava deluje stabilno, znova posodobite programsko opremo. Če povezave ni mogoče dokončati, preveritestatus strežnikov na uradni strani. Prepričajte se, da ste trenutno izključili vse naprave, ki jih ne potrebujete. Upamo, da vam bodo naši podatki pomagali pri reševanju problema povezovanja s PSN. Prav tako ne pozabite na tehnično podporo, na katero se lahko obrnete na to ali tisto vprašanje.

  Sorodne publikacije