Igre o državljanski vojni v Rusiji: pregled

Vsako leto v igralništvu obstaja več projektov vojaških tem. Pogosto so igre povezane z drugo svetovno vojno. Obstajajo tisti, ki se spominjajo različnih revolucij v Španiji, Angliji in Franciji. Igre o državljanski vojni v Rusiji ni bilo tako enostavno najti. Veliko je projektov, ki govorijo o vpletenosti Rusov v vojaške zadeve. Toda to, kar se dogaja v začetku 20. stoletja, je zajeto le v nekaj igrah.

Povsod

Preden ugotovimo, ali še vedno obstaja seznam iger o državljanski vojni v Rusiji, si poglejmo vse obstoječe vojaške igralne projekte. Najbolj znana med njimi je Call of Duty: Modern Warfare. Igra se ukvarja z vključevanjem Rusov v zajemanje sveta, tretje svetovne vojne, okupacijo Evrope in Združenih držav.


Srca železa III domači igralci so navajeni, da imenujejo "dan zmage". Igra je strategija, ki nadzoruje dogodke druge svetovne vojne. Področje delovanja je nekoliko razširjeno: od 1936 do 1948. Battlefield 3 ima tudi omembo Rusov. Tokrat niso mogli ujeti sveta, ampak so poskušali uporabiti vse vrste manipulacij z jedrskim orožjem. Igra ni zasnovana, da bi užalila ljudi v Rusiji. Konec koncev, poleg villains je tudi pozitiven ruski junak - častnik GRU. Na splošno obstaja več deset iger, ki se ukvarjajo z Rusijo in bitkami. Toda med temi vojaškimi igralnimi projekti je težko najti igro o državljanski vojni v Rusiji.

Atmosfera

Čeprav poskusite, lahko še vedno "negujete" omemboDober projekt SEP REDS in AGEod. V Rusiji se je igra pojavila leta 2011. Uradno se imenuje Revolution Under Siege. V Rusiji se uporablja drugačno ime - "Heroes of the Civic: Red vs. White 1918-1923".


To je ena izmed redkih iger, ki ni bila ustvarjena zaradi igranja, ampak predvsem zaradi teme. Kljub dejstvu, da je ta projekt precej povprečen med vsemi ostalimi od AGEoda, je dragocen, ker v igrah o državljanski vojni v Rusiji ni bilo domačih igralcev.

Značilnosti

Ta projekt je zelo privlačen za ljubitelje vojaških iger. Prvič, presenetljivo je, koliko so razvijalci iger delali. Omogoča vam premik čipov iz Poljske na Daljni vzhod. Drugič, zanimiv scenarij. Poleg majhnih operacij, ki jih je mogoče zavleči le za 15-20 premikov, obstajajo ogromne vojaške akcije, ki zajemajo vse dogodke tega časa. Tretjič, različne naloge. Razvijalci so delali ne le na zgodovini projekta, ampak tudi na njegovi alternativi. V igri je nekaj obrobnih konfliktov, ki so pogosto pozabljeni in malo jih govori.

Cilji

Očitno ni boljše igre o državljanski vojni v Rusiji. Pregled Revolution Under Siege podrobno nima smisla, ker je projekt zelo individualen. V igri je veliko scenarijev. Glavni akterji ostajajo boljševiki, Denikin in Kolchakovtsy. Ta točka, mimogrede, ima tudi velik vpliv na igro, saj namesto običajnih dveh tekmecev obstajata tri strani.
Pred igralcem je veliko nalog, med katerimi je tudi onne bi smeli upravljati samo vojsk, temveč tudi voditi pogajanja, ki pomembno vplivajo na materialno pomoč. Prav tako morate paziti na svoje sorodne regije. Če bend palico s sodelovanjem prostovoljcev ali teror, lahko "cut" in notranji upor.

Posodobitev

Vojaški projekti se ne dobijo vedno, zato ne moremo pričakovati, da bo igra o državljanski vojni v Rusiji dopolnilo. Toda v letu 2015 se je pojavilo Revolution Under Siege Gold. To je nadgrajena in nadgrajena različica. To je mogoče kupiti pri Steam za 500 rubljev.
Glavne spremembe so vplivale na širjenje zgodovinskih dogodkov. Avtorji so dodali nove dogodke, možne politične odločitve. Tudi mehanika iger je postala bolj funkcionalna, izboljšala pa se je tudi strateška karta.

Druge možnosti

Seveda so se dogodki iz državljanske vojne v Rusiji našli ne samo v revoluciji pod obleganjem. Toda ta igra je edini samostojen projekt. Vse ostalo - samo mods in dodatki. Na primer, eden izmed najbolj priljubljenih modov je bil ustvarjen za Mount in Blade. Ukrajinska državljanska vojna vam omogoča, da se potopite v dogodke tega groznega časa. Igralec se bo seznanil s petimi frakcijami, preizkusil se bo v strateških bitkah. Vendar je treba razumeti, da je mod samo preobrazba zgodovinskih dogodkov, zato ga ni vredno čakati iz resničnih dejstev.

Sorodne publikacije