Kako se odjavim s računa za tržno igro na napravah Android?

Mnogi uporabniki naprav, ki poganjajo operacijski sistem Android, so dobro znana trgovina z aplikacijami, preko katere lahko prenesejo vse potrebno za pametne telefone ali igre za tablične računalnike. Če želite namestiti aplikacije, se morate prijaviti v svoj osebni račun. Za vse uporabnike Androida je ta račun Gmail. Z registracijo nabiralnika na tej storitvi lahko postanete polnopravni uporabnik z dostopom do vseh programov. Kaj pa, če vaš račun že ima račun? Kako se odjavim s svojega računa Marketplace in uporabim svoj osebni račun?


Kateri račun se uporablja v Market Plot?

Ko bo prvič odprt Marketplace, bo uporabnik pozvan, da vnese podatke z Gmailovim računom. Brez dovoljenja bodo nadaljnji ukrepi nemogoči. Zato je dobro, da vnaprej nastavite podatke v nastavitvah naprave. To vam omogoča popolno delo s pametnim telefonom. Preden preidemo na glavno vprašanje v tem članku in vam sporočimo, kako zaprete svoj račun v Market Plotu, bi vas ponovno opozorila, zakaj vam Gmailov račun daje pravico do uporabe trgovine.

Kdaj se moram odjaviti iz svojega Google Računa?

Pri nakupu novega pripomočka ste lahko prepričani, da ni obstoječih računov inshranjene račune, kot tudi odsotnost shranjenih predstavnostnih datotek, itd. Toda, ko kupite pametni telefon ali tablični računalnik z rokami ali v salonih, ki uporabljajo uporabljeno napravo, je preprosto uporabiti Gmailov račun. Kako v tem primeru zapustiti račun v tržnem vtičniku? Ali je v redu, da uporabite isto klicanje, ki je že v nastavitvah telefona? Kar se tiče drugega vprašanja, se kategorično ne priporoča uporaba podatkov drugih ljudi. Konec koncev lahko to privede do nepričakovanih posledic. Eden od njih lahko spremeni geslo za račun prejšnjega lastnika. V tem primeru vse storitve ne bodo na voljo, vključno s pošto, stiki (če je sinhronizacija podatkov nastavljena).


Kako priti iz svojega računa v Market Plot na vašem telefonu?

Edini način, da prenehate uporabljati »Market Plot« na mobilni napravi, je izbrisati Google Račun iz nastavitev pripomočka. Naredite to precej enostavno. Pojdite na nastavitve naprave, nato odprite razdelek »Računi in sinhronizacija« (na nekaterih pametnih telefonih lahko seznam računov najdete na glavni strani obrazca za konfiguracijo). Nato poiščite želeni račun, ga poiščite ali kliknite gumb za izbiro (če je na voljo). Na seznamu razpoložljivih dejanj morate izbrati operacijo brisanja in potrditi svoj namen s klikom na ustrezen gumb. Po tem lahko na odprti seznam dodate nov račun. Poleg tega je na voljo tudi možnost ne samo vložkaobstoječe podatke o računu, pa tudi ustvarjanje novega.

Kako zapustiti račun v Market Plot na tabličnem računalniku?

Če uporabljate tablični računalnik in se morate znebiti zastarelega ali neveljavnega računa, morate slediti istim korakom kot pri telefonu. Kako se odjavim iz svojega računa Marketplace, ne da bi izbrisal celoten račun? Trenutno Google Račun nudi celovit dostop do različnih storitev. Opustitev tržne plošče, pri čemer se ohrani sposobnost uporabe drugih, je nerealistična. Tako je izbris podatkov za avtorizacijo neizogiben. Ko dodate nov zapis na seznam, se bo obnovil dostop do storitve Google Play.

Drugi načini za odjavo iz računa

Lahko se tudi znebite svojega računa, tako da preprosto spremenite geslo računa: to lahko storite v nastavitvah profila v drugi napravi. V tem primeru se ob poskusu prijave v »Play Market« objavi sporočilo, da morate vnesti podatke za avtorizacijo.

Sorodne publikacije