Battlefield Hardline: Igra, Sistemske zahteve, Goljufije, Vodnik

"Battlefield Hardline" - računalniška igra v žanru strelcev prve osebe. Za razliko od drugih iger v seriji, ki se osredotoča na vojaške spopade in vam omogoča, da upravljate poklicnega vojaka, medtem ko igrate Battlefield Hardline, igralec deluje kot policist, kar vpliva na igranje in splošno sedenje igre.

Opis igre

"Battlefield Hardline" je razvil isti studio, ki je sodeloval pri ustvarjanju prejšnjih iger serij "Battlefield 3" in "Battlefield 4". Igra je izšla 17. marca 2015. Razvijalci, po lastnih besedah, že zdavnaj podpirajo idejo o oblikovanju policijskega strelca. Posebnost igre se ne odraža samo v mehaniki iger. Vsi prehodi igre Battlefield Hardline so "stilizirani za klasične policijske serije." Ko se igralec po dolgi odsotnosti vrne na začetni meni, mu je prikazan izrez filmov v slogu "pretekle serije, ki ste jo zamudili", kot v mnogih televizijskih oddajah, po analogiji s nivoji televizijskih serij Pri ustvarjanju igre sodelujejo tudi znani igralci: v vodilnih vlogah si lahko ogledate Kelly Hu, znanega po franšizi "People X" in Benita Martineza, ki je igrala v več desetih uspešnih TV-serijah, vključno z "Card Card". biti Noč in "Kako se izogniti kazni za umor." V manjših sekundarnih vlogah se je pojavila Alessandra Duddario, znana po seriji "Real Detective" in Mark Rolson, ki je postal znan po vlogi v filmu "Pobeg iz čokolade".
Igra je na voljo v več različicah.Standardna različica omogoča igralcu, da igra igro v enem načinu in igra več igralcev na osnovni kartici. Delux Edition vam ponuja več prednosti v multiplayer igrah, vključno z Battalksi in karticami. Ko kupite Ultimate Edition "Battlefield Hardline", bodo vsi predvajani DLC-ji na voljo igralcu.

Igranje

Igranje se izvaja v slogu, podobnem prejšnji igri serije "Battlefield 4". Ko preidejo "Battlefield Hardline", igralec vrže v velike nelinearne nivoje, kjer se mora pogosto odločiti na svoj način, s čimer nevtralizira sovražnike in opravlja naloge. Prav tako obstajajo linearne ravni s skriptnimi kinematografskimi akcijskimi igrami.

Vse mimo "Battlefield Hardline" je namenjeno predvsem tajnim misijam. Igralec lahko nevtralizira sovražnike s pomočjo teaserja, v tesnem boju ali jih aretira. Za nezakonite načine nevtraliziranja sovražnikov, igralci dobijo dodatne točke, ki se lahko porabijo za nakup orožja in opreme. Igralec lahko odvrne sovražnike tako, da meče roke z orožjem in jih prisili, da se razdelijo in obrneta hrbta protagonistu.
Na vsaki ravni so razpršene škatle streliva in orožja, kjer lahko igralec po potrebi spremeni izbrano orožje. Količina strelnega orožja, ki je na voljo za hkratno nošenje igralca, je omejena. V igri so ravni, na katerih mora igralec obvladovati različne prevoze. Prav tako mora igralec poiskati dokaze in uporabiti policijski skener za označevanje sovražnikov na zemljevidu. VVsaka epizoda daje igralcu posebne naloge za prijetje, če lahko najde in aretira zadevnega sovražnika, potem prejme veliko število bonus točk. Prav tako ima vsaka raven majhen seznam posebnih dosežkov, ki sprostijo igralca, ki dobi bonus točke.

Prolog

Ta epizoda se začne s prizorom v zapornem avtobusu, ki nosi med drugimi zaporniki in protagonista. Po majhni sceni se igra pred tremi leti premakne, da bi igralcu pokazala, kako je bil lik v tej situaciji.
Prva epizoda Battlefield Hardlineja je poznavanje glavnega junaka, mladega policista Nicka Mendoze, ki je pred kratkim postal detektiv iz oddelka za droge in glavni akterji v mehaniki igre. Mendoza in njegov partner naredita napad na jamo trgovcev z drogami, sledi pa mu majhno streljanje in sledenje ulicam Miamija. Ta epizoda je precej kratka in ne bi smela prinašati nobenega igralca z velikimi težavami.

Nazaj v šolo

V katodi Nick Mendoza postane spremljevalec eksperimentalnega detektiva Kai Hw Dao. Kapitan Dawes jim naroči, naj najdejo in aretirajo trgovce z drogami Tysona Lachforda. Po manjšem potovanju v avtu policisti zapustijo prevoz in se še naprej skrivajo med hišami. V naslednjih prizorih se igralec nauči glavne mehanike igre, ki bo koristna pri kasnejšem prehodu igre "Battlefield Hardline": kako uporabljati skener, odvračati sovražnike, aretirati in nevtralizirati. Po odstranitvi nekajPrizorišče lokacij se konča z veliko puško na Tyson Mansionu, kjer igralec ne sme biti ustreljen iz več valov trdega sovražnika, ampak pomaga tudi poškodovanemu sodelavcu.

Plačevanje računov

V drugi epizodi se morata Mendoza in Dao v imenu Dawesa srečati z informatorjem Leo Reemom. Srečanje v podzemni garaži pa ni tako, kot je bilo načrtovano. Ubijalci, ki so jih poslali še en poskus kaznivega dejanja, da bi zaprli Lea, potem je pobegnil pred policisti.
Igralec mora slediti Leu, medtem ko se spopada s sovražniki. Ko partnerji končno aretirajo storilca kaznivega dejanja, morajo slediti prevozu in iti iz zasledovanja pod gostim ognjem.

Krmila za aligatorje

Kapitan Dowes naroči Mendozi in Daoju, naj najdejo preprodajalce drog na jezerih in močvirjih v Floridi. Igralec čaka na izlet z ladjo in bitke z aligatorji. Na samovoljen način Mendoza in Dao očistita bazo preprodajalcev drog in pustita vodjo, Remija Neltza, v brlog. Na zapuščenem stadionu se mora igralec spopasti z velikim številom sovražnikov. Kot rezultat te epizode Nick ugotovi, da je njegov partner iz prologa v dogovoru s Slackom, ki ga ubija, da bi skril svojo vpletenost v zločine. Tudi Tao ni tako jasen na roki.

Zadeva je zaprta.

Kapetan Dawes zagotavlja Nicku, ki ga je ponudil njegov nekdanji spremljevalec, Stoddard, denar pa je bil le test njegove zvestobe po zakonu. Glavni protagonist začne preiskavo vpletenosti umazanega policistapromet z mamili v Miamiju. Igralec mora storiti napad na skladišče zločincev in pridobiti dokazilo o Stoddardovi vpletenosti.
Nick prispe na srečanje umazanega policista z nekdanjim improviziranim Neeltsom, ki ga je ubil, da bi aretiral nekdanjega partnerja, vendar je prisiljen rešiti svoje življenje. Ko se Mendoza pripravlja na aretacijo Stoddarda, pridejo Douz in Dao, ki se pojavita v dogovoru z storilcem. Kapitan uniči dokaze o vpletenosti častnika v trgovino z drogami in aretacijo Nicka, obešanje vseh zločinov poveljstva proti njemu.
Ta epizoda je konec prvega dela bitke. Po njem se časovni skok zgodi za tri leta naprej, igralec pa se vrne na točko, ki je prikazana na začetku prologa igre.

Kazen

V zaporniškem avtobusu Nick Mendoza najde Tysonovega kolega iz prve epizode. Protagonista opozarja, da se bo kmalu zgodilo nekaj velikega. Sam Tyson na motornem kolesu vozi do avtobusa in mu pripne eksplozivno polnjenje. Po eksploziji in nesreči Tysonov čarovnik potegne Nicka iz ruševin in odpre ključavnico lisic. Igralec mora skrivaj priti do vodnega stolpa in se skriti pred policijo. Odlična izbira bo eksplozija narkolaboratorija v eni od domov v okrožju, kar bo ustvarilo sabotažo in izklopilo organe pregona od iskanja Nicka.
Ko se je Mendoza odlomil od policije, je ugotovil, da je bil izločen iz zapora Tao. Kapitan Dawce je Tysona iztaknil iz trgovine z drogami in izdal Tao, zato se odločijose mu maščite in prosi za pomoč od Nicka. Za protagonista ni izbire in se pridruži svojim nekdanjim sovražnikom.

Neuspeh

V tej epizodi bojišča Hardline se mora igralec soočiti s korejsko mafijo. Tao naroči Nicku in Tysonu, da se srečata s hekerjem po imenu Boomer, vendar se ne znajta, da bi se njegovi liki odločili za vdor šefa korejske skupine. Tihi alarmni sistem deluje in igralec mora biti ustreljen iz množice sovražnikov in po odhodu iz športnega avtomobila. Junaki najdejo Bumerja na korejskem odlagališču avtomobilov, vendar morajo znova zapustiti zasledovanje, tokrat za volanom Tysona, igralcu pa je dodeljeno neskončno zalogo streliva in naloga, ki jo je treba izsiliti od zasledovalcev. Po zaključku zasledovanja se junaki odločijo, da bodo ubili šefa skupine in prikrajšali Douzo zvestemu partnerju. Uspešen napad in ubijanje kriminala še končata to epizodo.

Steklene hiše

V tej misiji mora igralec skrivaj prodreti v dvorcu milijonarja Nila Rorka, ki opere denar za Dawa in Stoddard. Po vstopu v hišo in zbiranju dokazov je igralec ujet. Rork pošlje množico sovražnikov in igralec mora biti ustreljen od njih, medtem ko Tao prodre v rob Rorka in odvede milijonarja v ujetništvo. Po uničenju dvorca se junaki začnejo pripravljati na dokončno uničenje Dawe in Stoddarda.

Suverena Zemlja

Ena najbolj znanih misij v igri. Prehod v epizodi 8 "Battlefield Hardline" je bil prvič prikazan na eni od iger v kakovostiPrikaz možnosti igranja. Boomer predlaga, da se Dowov varovalec razbije s posebnim robotom. Lahko ga dobite v puščavi Mojave v očetu nekdanjega dekleta. Vendar pa je Stoddard imenoval veliko nagrado za ujetje Mendoze, in junaki so ujeti. Ko so se obrnili, obrnili orožje in opremo ter odstranili sovražnike, so junaki poslani na letališče. Medtem ko Boomer poskuša popraviti letalo za pobeg, ima igralec dvoboj, ki ga je izdal trgovec z orožjem. Po izstopu iz puščave z robotom, ki ga želijo, se liki pripravljajo na rop skladišča Dowase.

Dan neodvisnosti

Nick, Tao, Tyson in Boomer se pripravljajo na rop, vendar Stoddard in njegovi prijatelji najdejo svoj azil. Po kratkem boju Mendoza ubije nekdanjega soigralca.
To je rop, ki poteka na dan neodvisnosti v Združenih državah. Igralec s partnerji mora prodreti v nebotičnik in prekiniti varovanje Dow-a. Dokler je robot taksist, mora igralec odbiti ogromno količino zaščite. Potem ko je prodrl v sef, Nick najde lokacijo nekdanjega kapitana in ga ubije, medtem ko Tao in Boomer skrbita za ranjenega Tysona.

Podedovanje

Igralec mora vstopiti v dvorec Douza na velikem otoku. Pretečena epizoda 10 iz "Battlefield Hardline" je resnično spremenljiva, lahko ubijete vsakega sovražnika ali neopaženo vstopite v hišo. Po umoru svojega sovražnika vstopi Nick v skladišče vseh opranih denarja, zlata in nakita, ki ga je Dawes zapustil. KončnostSamostojna akcija ostane odprta.

Sistemske zahteve

Minimalne sistemske zahteve:
 • OS: Windows Vista SP2 (samo 64-bitna različica s posodobitvijo KB971512).
 • Procesor: Intel Core i3 /i524 GHz ali Athlon II /Phenom II 2,8 GHz.
 • RAM: 4 GB.
 • Video kartica: NVIDIA GeForce GTX 260 ali ATI Radeon HD 5770.
 • Prostor na trdem disku: 60 GB.
 • DirectX 11.
 • Priporočene sistemske zahteve:
 • OS: Windows 8 (samo 64-bitna različica s posodobitvijo KB971512).
 • Procesor: Intel Core 2 Quad ali AMD Six-Core.
 • RAM: 8 GB.
 • Video kartica: NVIDIA GeForce GTX 760 ali AMD Radeon R9290.
 • Prostor na trdem disku: 60 GB.
 • DirectX 11.
 • Multiplayer načini

  Multiplayer načini "Battlefield Hardline" so spremenjeni načini iz preteklih iger s posebnostmi policijskega strelca. Spremenjene frakcije, kartice, skripte iger.
  Pregledi igre "Battlefield Hardline" so bili popolnoma drugačni. Mnogi so omenili inovacije v mehaniki iger in nenavaden način snemanja zapleta, vendar so kritizirali precej povprečen scenarij, znake in nelogične kraje igranja.

  Sorodne publikacije