Priljubljeni mobilni operaterji v Rusiji

Pred nekaj desetletji je bil mobilni telefon v enotah, izgledal je kot velika škatla z anteno in povezavo je ujel le na hribih. Zdaj se zdi kot utopija, ker si mnogi ljudje ne predstavljajo svojega življenja brez mobilne komunikacije in mobilnih telefonov. Poslovanje, povezovanje s sorodniki iz drugih mest in držav, hiter dostop do interneta je nekaj, kar je mogoče s telefonom in dobrim mobilnim operaterjem. V Rusiji je veliko podjetij, vendar obstajajo tisti, ki so pridobili veliko popularnost in občinstvo.


Beeline

Beeline, eden najboljših mobilnih operaterjev v Rusiji, je postal blagovna znamka družbe Vimpelcom dd, ki je začela delovati leta 1992. Do danes je operater imel več kot 235 milijonov naročnikov Beeline, ujetih po vsej državi, vključno z redko poseljenimi območji, kot so Commander Islands. Cilj podjetja je olajšati življenje svojih naročnikov z združevanjem več mobilnih storitev, kot so: internet na telefonu in doma, SMS, glasovna, mobilna in domača TV. Nenavadno je, da je družbi Beeline uspelo povezati vse na eno samo tarifo, ki jo lahko uporablja več naročnikov (družinski tarifni načrt). Glede na obseg razpoložljivih paketov, se stroški razlikujejo: "Vse v enem 2" stane 550 rubljev na mesec, in "Vse v enem 4" - 1500 tisoč rubljev.

MegaFon

Leta 1993 se je na trgu pojavil CJSC "North-West GSM", ki je postal največji mobilni operater naročnika.več kot 76 milijonov ljudi, s pokritostjo v vseh regijah države, v Abhaziji, Tadžikistanu in Južni Osetiji.


Razvite tarife zagotavljajo različne zahteve sodobnih naročnikov.
 • Tarifa «Vklopite! Watch "je aktivna uporaba spletnega mesta YouTube (20 GB), dnevni pregled 50 kanalov TB, kot mesečni bonus, MegaFon vam ponuja 4 filme brezplačno; 15 GB je mogoče porabiti za vse storitve, neomejene klice na številke naročnikov "MegaFon". Naročnina - 800 rubljev na mesec.
 • Tarifa «Vklopite! Komunicirajte "je primeren za tiste, ki preživijo veliko časa v socialnih omrežjih, stane 450 rubljev na mesec. Viber, WhatsApp, eMotion, VKontakte, Facebook, sošolci so neomejen internetni promet, ni omejitev za klice znotraj omrežja, za ruske številke pa 650 minut.
 • "Vklopi! Poslušaj!" - cenik za ljubitelje glasbe. Vključuje neomejeno uporabo glasbenih storitev, pa tudi sporočil; 10 GB prometa za druge storitve in 350 minut pogovora v omrežju. Cena: 420 rubljev na mesec.
 • Podobne tarife, oblikovane za različne potrebe naročnikov: "Vklopite! Reci "," Vklopi! " Napiši! "," Vklopi! " Premium ». Megaphone je mobilni operater v Rusiji, razvija priročne tarifne načrte za različne kategorije uporabnikov.

  MTS

  Ta mobilni operater je svojo zgodovino začel leta 1993. Le malo jih ve, da MTS pomeni "Mobile TeleSystems". Podjetje je v upravljanju javnih delnic. Mobilni operater ne delujesamo v Rusiji, pa tudi v Armeniji, Belorusiji, Ukrajini, Turkmenistanu. Na splošno je naročnikov MTS več kot 110 milijonov ljudi. Poleg opravljanja komunikacijskih storitev se družba ukvarja tudi s trgovino na drobno s specializiranimi mobilnimi napravami in pripomočki ter s finančnimi in bančnimi posli za stranke. Da bi bila povezava na najvišji ravni, je operater pričel s postavitvijo lastnih optičnih komunikacijskih vodov, dolžina je že dosegla 213 tisoč kilometrov. Posebna pozornost je namenjena podjetju, v katerem se bo naprava uporabljala za mobilno komunikacijo, saj je že dolgo znano, da telefon in tablični računalnik porabita različne pakete storitev. Za telefone in pametne telefone bodo optimalne tarife:
 • ULTRA;
 • "Ena sekunda";
 • "Super MTS".
 • Za računalnike in tablice:
 • "MTS Tablet";
 • "MTS Connect-4".
 • Tarifa "Inteligentna naprava" je namenjena specializiranim napravam: alarmnim sistemom, pametnim domom ali pametnim uram.

  Tele2

  Tele2 je mobilni operater v Rusiji, ki deluje na ozemlju 65 subjektov Ruske federacije. Približno 40 milijonov naročnikov vsak dan uporablja storitve in možnosti, ki jih ponuja podjetje. Ena od značilnosti Tele2 je aktivna promocija spletne prodaje prek spletnih trgovin. Glavni poudarek je na napravah in pametnih telefonih. Ta operater je eden redkih, ki ima zmerno cenovno politiko, zlasti kar zadeva internetne storitve. Najbolj priljubljena tarifa za danes - Moj Tele2, ki vključuje 8 GB interneta na spletnih mestih tretjih oseb, neomejena uporabakurirji in socialne mreže, neomejeni klici v omrežju po vsej Rusiji, dnevno plačilo - 10 rubljev na dan.

  Yota

  Ocena mobilnih operaterjev v Rusiji je verjetno najhitreje rastoča moderna blagovna znamka Yote. Leta 2007 je podjetje začelo svoj obstoj, in v letu 2008, družba "Scartep" (uradno ime podjetja je že začela namestiti opremo za prenos podatkov WiMAX - nova tehnologija za Rusijo.Yota je prvo podjetje za namestitev opreme za internetno povezavo 4G Danes, Yota je virtualni brezžični operater, ki teče skozi uporabo na telefonu, vendar je družba samo pridobiva zagon v državi, vendar enostavnost uporabe, možnost ustvarjanja najbolj priročno tarifo, pritegniti več in več naročnikov. byraty število minut pogovorov in količine internetnega prometa, odvisno od posameznega plačila, to mesečno plačilo.

  Sorodne publikacije