Hunterjeva paluba v igri ognjišča

Vsi navijači Rexarja v igri Hearthstone so zainteresirani za to, kateri lovski krov je najboljši in katere kartice naj se uporabljajo ob določenem času tekme. Boj za ta lik vključuje predvsem uporabo močnih razrednih kart in njihovih kombinacij, hitro uničenje nasprotnikov ali bitja na mizi. V času dejanskega popravka obstajata dve najmočnejši strategiji.

Sredozemski žleb: splošna taktika

Lovski dimnik je usmerjen v agresivno igro in se imenuje midreyng. Ta taktika pomeni največjo škodo za sovražnika. Vse kartice so postavljene na mizo izključno za ta namen. Majhni stroški številnih bitij vam omogočajo, da hitro ujamete nadzor in ne zamudite prednosti pred nasprotnikom do konca tekme. Sovražnik ne bo mogel zadržati bitja pred zamenjavo zaradi močnih razrednih zemljevidov. Zaradi tega je ta strategija ena izmed najmočnejših v igri.Izbor kartic za agresijo

V tej igri obstaja nekaj urokov. Glavno orožje proti močnim kartam sovražnika bo "Lovac na oznake", zaradi česar je zdravje bitja enako. Hunterjeva luknja naj vsebuje dve taki kartici. Obvezno je treba vzeti dve karti razreda "Patronymic" in "Desert Dogs". To bo mnogim živalim omogočilo, da bodo klicali in prejemali naključno povečanje za ekipo ali zmožnost, da takoj napadeta kretena. Druga koristna bitja bodo "Gvineja-čarovnica", "Wandering cat" in "Psar". Prvi prejme dobiček za vsako ubito žival. Druga kartica zahteva tudi drugo zverTretji omogoča okrepitev vsakega učenca in ga izzove. Če na začetku lahko prevzamete pobudo, postavite veliko živali, vključno s hijeno, potem bo v nekaj poteh sovražnik premagan. Med dražje kartice za tako log je vredno omeniti "Vysokogriv Savanny" in "Gibanje". Te živali bodo zaradi velikega učinka izgubile veliko izgubo.Strategija nadzora nad tabelami

Najboljši lovski dnevniki za ognjišča bodo uporabniku omogočili, da se dvigne visoko na lestvici in med njimi je nabor za nadzor tabele. Bistvo te taktike je, da v zgodnji fazi zgrabite desko in ne dovolite, da bi sovražnik spoznal svoja bitja. Igralec mora vedno počistiti polje in šele nato narediti škodo. Ponavadi se tekme s takšno strategijo raztegnejo v času, saj lahko Hunter uporablja samo proste bitja za napad. Mnoge živali bodo morale biti izsušene na mizi, vendar pa bo uporabnik zaradi svoje poceni bivanja vedno sposoben obnoviti vrste svojih borcev. Večina bitja v setu bo stala eno enoto mane, zato bo igralec vedno našel, kaj bo dal na mizo. Mnoge živali v ekipi so nagradne kartice za opravljene naloge, zato jih je treba predhodno dokončati.
Kartice za nadzor tabel
Najprimernejša paluba lovcev za taktiko, opisano v prejšnjem odstavku, mora nujno vključevati zemljevid "kraljica močvirja" in množico bitij s ceno na enoto manije. Ko igralec igra sedem takih hišnih ljubljenčkov, bo lahkos pomočjo te kartice pokličite "Queen of the Carnation". V dnevniku bo 15 kuščarjev z enakimi značilnostmi in uporabnik - neomejene možnosti za nadaljnji nadzor nad mizo. Nekatere ustrezne živali vključujejo celo osnovni Hunterjev krov. Med njimi je izbrati "Gozdni volk", "Potujoča mačka", "Lažni brlog" in "Tundra flyer". Zadnji dve kartici sta dražji, vendar imata koristne učinke. Kanjon vam omogoča, da vzamete bitja iz dnevnika za vsak klic zveri, in Frost bo omogočil učencem, ki so poklicani, da takoj napadajo, zahvaljujoč superponiranemu učinku kretena.

Sorodne publikacije