Najbolj zanimivi pripomočki: pregled, funkcije, proizvajalci in pregledi

Trenutno izberete darilo - ni problema. Trgovine imajo široko paleto izdelkov. Najbolj priljubljeni pripomočki so najbolj priljubljeni. Idealne so tako za moške kot za ženske. Večina staršev jih izbere kot darilo za svoje otroke. Nič manj pomembno je dejstvo, da so pripomočki zasnovani za različne starostne kategorije. Kaj bi lahko bile boljše tehnološke novosti? Uporabno bo tako doma kot iz zabave. V tem članku bodo obravnavani pripomočki, ki so pomembni v obdobju 2016–2017. S temi informacijami lahko vsakdo najde najboljše darilo za svoje ljubljene, prijatelje in sodelavce.

DVR Xiaomi Yi Wi-Fi DVR

Vsaka ženska se je vsaj enkrat v življenju spraševala: "Kaj dati človeku za počitnice?" Trgovine imajo zanimive pripomočke za moške. V tej kategoriji je veliko izvirnih pripomočkov. Eden od teh je video snemalnik. Vsakdo, ki ima avto, bo z veseljem za takšno predstavitev.

V letu 2017 je priljubljen videorekorder od znanega podjetja Xiaomi. Model Yi Wi-Fi DVR je primer optimalne kombinacije cene in kakovosti, po mnenju strokovnjakov pa je popoln. Samo približno 4500 rubljev lahko kupite napravo, ki lahko snema videoposnetke s fotoaparatom s 3 milijoni slikovnih pik z ločljivostjo 1920 x 1080 px. Hitrost snemanja je 60 slik. Razgledne točke so čudovite - 165 stopinj.Material leče je steklo. Ta DVR ima nočni način. Naprava je opremljena z 27-palčnim zaslonom. Ima možnost povezave z internetom z uporabo Wi-Fi. Prilepljen na kozarec z naivnežem. Napaja se z baterijo 240 ma.

Očala virtualne realnosti HTC Vive

Če iščete zanimive pripomočke za najstnike, je priporočljivo, da ste pozorni na očala virtualne realnosti. Trenutno je HTC zaslužil dober ugled. Model Vive je razvit v povezavi z igralnim velikanom Valve. Ta naprava se lahko resnično imenuje popolna. Hitrost osveževanja je 90 Hz. Zaradi tega indikatorja lahko očala imenujemo polnopravna igralna naprava.

Nič manj pomembna tehnologija je sposobnost sledenja gibanja glave in gibanja v prostoru. Zahvaljujoč takšnemu razvoju je bilo mogoče doseči polno potopitev. Na žalost, pripomočki ne vključujejo slušalk in gamepad v kompletu. Kupiti jih boste morali dodatno. Za naprave z blagovno znamko boste morali plačati 50 $.

Najboljše darilo za otroke

Zanimive pripomočke za otroke se prodajajo v velikem izboru. Od leta 2017 prevzame vodilno vlogo igralna konzola Sony PlayStation 4. Proizvajalec, kot vedno, je uporabnikom ponudil široko paleto tehnične opreme. Del strojne opreme je močan. "Polnjenje" v popolni skladnosti s sodobnimi zahtevami. Uporabljena baterija zagotavlja do 8 ur delovanja z enim polnjenjem. Ni slabša od priljubljenosti in predpone Nintendo 3DS. S to konzolo igralec uživa v tridimenzionalni grafiki. Diagonalzaslon je 488 palcev. Zahvaljujoč tej opremi so otroci preprosto navdušeni nad igro.
Pri izbiri igralne konzole lahko pazite na model Xbox 360, ki ga izdeluje dobro znano podjetje Microsoft. Razvijalci so ponudili širok izbor zanimivih iger. Vsi so reproducirani v odlični kakovosti. Malo prekoračitev občutka nizke produktivnosti, vendar popolnoma prekrivajo možnost, da nastavite igre brezplačno. To storite tako, da se prijavite za Xbox Live.

Zanimivi pripomočki za dom

 • Žarnica Philips Hue. Tisti, ki želijo urediti svoj "pametni" dom, je treba začeti z žarnicami. Na prvi pogled ta pripomoček izgleda zelo preprost, vendar je sposoben zagotoviti velika in spektakularna očala. Trenutno veliko proizvajalcev dobavlja na trg različne žarnice. Po mnenju strank pa je Philips najboljši. Če izberete model Hue, bo uporabnik resnično prejel ničesar primerljivega z užitkom. Te žarnice lahko upravljate z mobilno aplikacijo. Izbere odtenek odbite svetlobe in svetlosti.
 • Varnostna kamera NetGear Arlo Q. Težko si je predstavljati "pameten" dom brez varnostnega sistema. Strokovnjaki priporočajo, da bodite pozorni na model fotoaparata NetGear Arlo Q. Tehnične specifikacije te naprave so zelo visoke. Kakovost fotografiranja je brezhibna. Pripomoček je opremljen s sistemom za zaznavanje gibanja, ki ga je skoraj nemogoče zavajati. Videoposnetke lahko pretočno prenašate ali posnete v računalniku. Shranjena je v shrambi v oblaku. Zaza povezavo z internetom lahko uporabljate samo Wi-Fi, v napravi ni kabla za napravo.
 • Pametna ključavnica Castle August. Kamera ne bo zadostovala, če bo nekdo želel nedovoljeno vstopiti v hišo. To bo zahtevalo nakup posebnega gradu. Avgustovski model Smart Lock se upravlja s pomočjo pametnega telefona. Ker je nameščen na notranji strani, je ključavnica z mostičem preprosto nemogoče zlomiti ali odpreti. Upravljanje s pripomočki se izvaja na daljavo z "Bluetooth".
 • Pripomočki za kuhinjo

  Vsaka ženska kot darilo bo z veseljem sprejela sodobne pripomočke. Malo ljudi ve, vendar so tudi v kuhinji.
 • Nosilec tabličnega računalnika. Lastniki iPad-a ne poškodujejo, da so opremljeni s posebnim nastavkom. Med kuhanjem lahko poslušate glasbo, preverite recept, celo gledate film v priročnem kotu. Ta nosilec je nameščen na poljubni višini in na različnih površinah: hladilnik, stene, omare.
 • Ločilo za rumenjake. Tisti, ki spremljajo njihovo zdravje, ne bodo preprečili, da bi pripomoček enostavno in preprosto omogočil ločevanje beljakovin od rumenjaka. Lahko se uporablja tudi za posebne recepte.
 • Univerzalni drobilnik. Vsaka ljubica sanja, da ne bo porabila toliko časa za rezanje. In zdaj je postala dostopna vsem. Zahvaljujoč univerzalnemu drobilniku lahko izrežete celo kosov katerega koli izdelka in porabite najmanj časa. V kompletu so 3 zamenljiva rezila.
 • InteligentnoUteži Yunmai

  Zanimive pripomočke lahko najdete v kateri koli kategoriji naprav. Tisti, ki bodo sledili svoji številki, bodo potrebovali "pametno" težo Yunmai blagovnih znamk. Ne samo, da lahko pokažejo težo, ampak tudi merijo raven kostnega tkiva, maščob in mišične mase. Devays so opremljeni s posebnimi programi, preko katerih lahko načrtujete vadbo, izberete najboljšo prehrano in še več. Za skupno $ 50 lahko kupite tako zanimiv pripomoček.

  Poleg funkcionalnosti bo presenetil tudi njegovo zasnovo. Obstaja več barvnih možnosti v razponu: od bele do svetlo rožnate. Slednje je večinoma izbrano kot darilo za dekleta. Pripomoček bo uporaben ne samo za tiste, ki se ukvarjajo s športom - koristno bo v vsakdanjem življenju. Z uporabo teh "razumnih" lestvic je mogoče prepričati, da telo deluje 100%.

  Pulsometer za nosečnice Shell

  Za ženske, ki so v zanimivem položaju, lahko izberete tudi zanimiva darila. Bellabeat pripomočki, ki merijo otrokov utrip, so dobrodošlo darilo za vsako nosečnico. Od 18 tednov lahko s to napravo slišite, kako srce utripa otroka, in posnamete zapis v spomin.
  Ker je iPhone trenutno zelo priljubljen, je ta proizvajalec razvil otroški pulz Shell. Sinhroniziran je s pametnimi telefoni, ki jih je izdal Apple. Žal je ta pripomoček mogoče uporabljati z drugimi blagovnimi znamkami.

  Akcijska kamera SJCAM SJ4000

  Medtem ko iščete izvirno darilo, lahkorazmislite o zanimivih pripomočkih s porcelana. Nebeški proizvajalci trenutno dobavljajo na trg zelo zanimiv model. Ena izmed njih je akcijska kamera SJ4000 SJCAM. Ta pripomoček bo idealno darilo za tiste, ki se odločijo za aktivni življenjski slog. Po mnenju nekaterih uporabnikov je kopija dragega pripomočka GoPro Hero 3 Plus. Vendar pa je proizvajalec na Bližnjem vzhodu lahko maksimiziral stroške fotoaparata, kar je nedvomno prednost.
  SJ4000 lahko kupite za samo $ 80-100, njegov prototip pa stane od 300 $, medtem ko uporabnik v tehničnih specifikacijah ne izgubi ničesar. Gadget je opremljen z zaslonom 15 palcev. Fotodioda omogoča fotografiranje z ločljivostjo od 5 do 12 MP. Video je posnet v odličnem formatu - 1080 str.

  Sorodne publikacije