Kako ponastaviti Google Račun na »Android«: nasveti

Uporabniki se pogosto soočajo z vprašanji, povezanimi s pametnim telefonom ali tabličnim sistemom. Vsak lastnik ne more upravljati, kako ponastaviti Google račun na Android. In to ni presenetljivo, saj je to vprašanje mogoče rešiti z več metodami.

Račun

Google Račun je uporabnikova stran v istem iskalniku. Z njim lahko hkrati uporabljate vse ponujene storitve brez ustvarjanja za vsak račun. Google ne integrira samo pošte in iskalnika, temveč tudi omogoča dostop do oblakov in priljubljenega video gostovanja. Isti račun je sidro naprav v operacijskem sistemu Android. Brez tega pripomoček ne bo deloval pravilno in tudi ne bo dovolil, da bo delo začelo z njim.

Zakaj?

Zakaj razumeti, kako ponastaviti Google Račun za Android? Najpogosteje se uporabnik sooča s to težavo, ko se odloči prodati pametni telefon ali tablični računalnik. V tem primeru morate prekiniti povezavo računa, tako da lahko novi lastnik prilagodi vse na svoj način. Na ta način lahko zaščitite svoje osebne podatke.


Ta možnost bo pomagala tudi, če pozabite geslo računa. Dovolj je, da izbrišete in ustvarite nov račun. Vprašanje, kako ponastaviti Google Račun na Android, bo potrebno tudi, če boste morali vnesti nov račun. Vprašanje je pomembno tudi za resnejše primere, na primer, če sumite, da so bili vaši podatki v rokah vsiljivcev. VV tem primeru lahko goljufi preberejo podatke o kreditnih karticah in imajo dostop do gesel za druge vire. Nujno morate izbrisati profil ali prekiniti povezavo z njim.

Težavnost

Razumevanje, kako ponastaviti nastavitve Google računa na "Android", je pol. Pomembno je, da poznamo še en odtenek. Dejstvo je, da se brisanje računa zgodi ne samo s telefona, ampak tudi iz Googla kot celote. Po tem postopku ne boste mogli spremljati svojih naročnin ali prejemati e-poštnih sporočil.


Če tega profila ne želite izgubiti, morate ustvariti novega. Starega lahko začasno onemogočite. Tako bo na vseh drugih napravah delovalo.

Načini

Kako ponastaviti Google Račun na "Android" 7.0 in katero koli drugo različico OS? Da bi to naredil, ima Google svojo možnost izbrisa. Odločite se lahko tudi, kaj storiti, če profila ni mogoče izbrisati. Drug način je izbrisati podatke programa. V skrajnih primerih lahko uporabite ponastavitev na tovarniške nastavitve. Obstaja možnost za tiste, ki so namestili korenske pravice. Zadnja možnost je prevara sistema.

Standardna metoda

Kako ponastaviti Google? V ta namen ima Google svojo rešitev. Primerna je, če:
 • prodajate napravo ali jo boste dali nekomu od prijateljev ali sorodnikov;
 • želijo popraviti napako sistema;
 • želijo uporabiti nov račun.
 • Pomembno je razumeti, da ta postopek nikakor ne bo vplival na ohranitev vaših osebnih podatkov. To je, obImeli boste dostop do dokumentov, fotografij, videoposnetkov in drugega. Spremembe bodo vplivale tudi na vaše stike in sistemske nastavitve.
  Za začetek obiščite nastavitve naprave. Glede na različico sistema morate najti seznam vseh povezanih računov. Ponavadi so v istem meniju. Seznam je lahko dolg, ker se tu dodajajo računi za sporočila in drugi viri. Med njimi morate najti zapis z ustrezno ikono. S klikom nanj uporabnik vstopi v drug meni. Tukaj je seznam vseh sinhroniziranih particij. V zgornjem desnem kotu izberite lastnosti mape in kliknite »Izbriši račun«.
  Naprava bo začela brisati. Ko se izklopi. Novi zagon bo zahteval, da lastnik pripomočka vnese nove podatke.

  Težave pri odstranitvi

  Ta postopek lahko poteka hitro in uspešno in lahko ne uspe. To se zgodi zelo redko, tako da uporabnik ve, kako ponastaviti Google račun na Android 6.0. Ker pa včasih pride do napake, se morate z njo boriti. Ko ga odstranite, se telefon ali tablični računalnik zamrzne in lahko ostane v tem stanju, dokler lastnik ne shrani računa trajno. V tem primeru račun ostane v napravi. V tem primeru lahko poskusite narediti naslednje:
 • vnesite G-mail;
 • kliknite na "hamburger", ki se nahaja v zgornjem levem kotu;
 • Nato kliknite vrstico "Dodaj zapis";
 • na seznamu izberemo Google;
 • Če imate drugo pošto, lahkoizberite možnost "Obstoječe";
 • Na seznamu aplikacij bo G-mail zdaj prejel dva računa, izbrati morate novega, da ga preklopite;
 • se lahko zdaj vrne v proces izbrisa profila.
 • Običajno ta metoda pomaga rešiti problem. Naprava preneha utripati in izbriše račun.

  Brisanje podatkov

  To je še ena možnost, ki vam bo pomagala ponastaviti Google Račun na Android 5.0. To storite tako, da izberete nastavitve naprave. Nato poiščite meni "Aplikacije". To je seznam vseh programov, ki so nameščeni v pripomočku. Potem je vse preprosto: najdemo uporabo Google Računov »in kliknemo gumb» Izbriši podatke «. Včasih ima lahko program drugačno ime, "Google".

  Ponastavitev na tovarniške nastavitve

  Mnogi menijo, da je ta možnost rešitev za vse težave. V bistvu je tako, še posebej, če napake povzročijo sistemske napake. Zato se lahko takšna vprašanja zlahka rešijo s Factory Reset. Ta metoda bo delovala, če:
 • bo naprava prodana, da se izogne ​​kraji podatkov;
 • izgubljeno geslo in ime računa;
 • Obstajajo virusi in sistemske napake.
 • Ponastavitev na tovarniške nastavitve se lahko izvede na dva načina. Prvi je najpreprostejši. Morate iti na nastavitve, in tam, da bi našli meni "Pomnilnik in backup", "telefon", itd V tem primeru, iščemo oddelek "Ponastavi na tovarniške nastavitve", ki bo pomagalo pri vprašanju, kako ponastaviti " Google "račun na" Android "7.

  V tem primeru bodo vsi osebni podatki, nastavitve in konfiguracija izbrisani.Naprava bo postala prodajana v trgovini. Zato je vse pomembne datoteke najbolje prenesti v računalnik ali vnaprej. Sistem bo začel brisati. To lahko traja nekaj minut. Po vnovičnem zagonu pripomočka boste lahko z njo začeli znova delati. Z uporabo kombinacije lahko tudi ponastavite na tovarniške nastavitve. Včasih pomaga, če nimate dostopa do sistema in nastavitev. V tem primeru morate pritisniti gumb za vklop in povečati glasnost. Logotip se bo pojavil na zaslonu in občutili boste vibracije.
  Nato se odpre poseben meni. Skoraj vedno je v angleščini. Seznam ukazov mora poiskati niz Wipe Data /Factory Reset. Ta možnost se ponastavi na tovarniške nastavitve in začne brisanje vseh podatkov iz telefona ali tabličnega računalnika.

  Lastniki korenskih pravic

  Tega koncepta ne poznajo vsi uporabniki, zato ne nameravajo namestiti te možnosti. Korenske pravice so napredne funkcije upravljanja. Omogočajo upravljanje naprave na ravni programske opreme. Če imate korenske pravice, lahko poskusite ponastaviti račun z njimi. To storite tako, da namestite upravitelja datotek, na primer Root Explorer. Zahvaljujoč mu lahko prideš do določenih map na napravi. Morate iti v /data /system in odstraniti datoteko accounts.db.

  Sistemi za goljufanje

  Kako ponastaviti Google Račun na »Android«? Lahko poskusite nadmudriti sistem naprave. Odprite brskalnik za vse pripomočke in pojdite na google.com. Nato morate obiskati račun z računom. Obstajala bo vrstica "Varnost in varnost."prijava ", ki ga posredujete, boste morali vnesti svoje geslo. Sistem bo tudi potrdil, da ste lastnik tega računa.
  ​​Po tem, ko bo vir ponudil spremembo gesla. Sledite navodilom. Napravo lahko znova zaženete. Če je vse uspešno, bo pripomoček zahteval, da vnesete podatke o računu. V tem primeru lahko za povezavo novega računa vnesete nove podatke.

  Rešitev

  Očitno je najlažji način poskusiti in prevarati sistem. Poleg tega bo to pomagalo lastniku naprave, da shrani vse svoje osebne podatke. Če vas ne motijo ​​osebne datoteke, jih lahko ponastavite na tovarniške nastavitve. Traja le nekaj minut, medtem ko deluje učinkovito. Mimogrede, spomnite se, da lahko ponastavitev računa povzroči izgubo vseh procesov iger. Pogosto se vsaka igra samodejno sinhronizira z Google Računom. To uporabniku omogoča, da shrani opravljeno in ga ne izgubi niti v primeru izgube ali spremembe pripomočka.

  Sorodne publikacije