Yamaha EPH-100 Slušalke: Pregled, opis, lastnosti in pregledi lastnikov

Slušalke že dolgo časa zavzemajo pomembno mesto v življenju mnogih ljudi, bodisi glasbenikov ali natakarjev. Ta naprava omogoča posamično poslušanje melodij. Slušalke so razdeljene na več vrst. Eden od najbolj priljubljenih se zdaj lahko imenuje vakuum. Nekoliko manj povpraševanja - ujeti. Gre za te slušalke in bo obravnavana v članku. Naprava Yamaha Eph 100 review, ki vam bo omogočila razumeti, ali ji lahko zaupate, je vključena v srednjo cenovno kategorijo. Približni stroški - 5 tisoč rubljev. Naprava ima veliko prednosti, ki zlahka prekrivajo vse obstoječe slabosti. Preden jih opišete, se morate malo seznaniti z značilnostmi slušalk.

Videz

Slušalke Yamaha Eph 100 lahko imenujemo top model tega proizvajalca. Videz je lep, ima trdne opombe in estetsko obliko. Nikoli ne bo sram, da bi se s takšno napravo pojavila družba profesionalnih glasbenikov. Na fotografijah, ki so v tem članku, lahko ocenite videz in razumete, ali je primeren za potencialnega kupca.


Uporaba Yamahe Eph 100 Silver je zelo prijetna. Razlog za to so šobe, ki so udobne v ušesih. Ne le udobno, temveč tudi čim bolj zaščito pred zunanjim hrupom.

Gradbeništvo

Prvotni sklop je presegel vsa pričakovanja. Ohišje je izdelano iz aluminija. Zaradi tega je struktura precej trajna in lahka. Zvočnik ima premer 6 mm, zato so slušalke čim bližjena membrano. Yamaha Eph 100, glede na proizvajalca, ki ima dokaj dober zvok, in vsaj ravni popačenja in refleksije. Zaradi nekaterih tehnologij se naprava popolnoma ukvarja z reprodukcijo visoko frekvenčnih tirnic.


Dolžina žice 1 meter. Trajen je iz elastomernega materiala. Zaradi slednjih slušalke ne tvorijo zank in se ne zvijajo. Na koncu žice je mini-jack. Ima obliko G in ima velikost 3,5 mm.

Paket

Proizvajalec pakira slušalke Yamaha Eph 100 v modro škatlo. Ima izrazit izgled, ki kupcem ne ovira. Če ga odprete, lahko vidite podaljšek 2 m, 5 šob, adapter (6,3 mm) in mehko ohišje za nošenje slušalk. Poleg navedenega je komplet dobil z navodili. Podaljšek za dva metra je precej velik plus, zlasti za tiste, ki pogosto poslušajo glasbo doma. Včasih je vrvica kategorično pomanjkljiva, tako da je enostavno doseči nekakšno stvar ali pohištvo, v tem primeru pa bo takšna naprava dobra rešitev.

Zvok

Karkoli rečete, in najmočnejša stran slušalk Yamaha Eph 100 (preberite spodnje ocene) - zvok. To je naravno in verjetno. Če je telefon še vedno pod njim, z uporabo izenačevalnika, bo zvok zelo dinamičen. Tudi z dejstvom, da razpon frekvenc, ki "zaznavajo" napravo, pušča veliko možnosti za željo, se vse skladbe igrajo brezhibno. Ta učinek se doseže s pomočjo nekaterih tehnologij. Naprava najbolje deluje s temi napravamizvrsti kot so rock, jazz, klasika.
Na splošno so slušalke vredne denarja. Vendar pa je pred nakupom, je bolje, da jih test, tako da potem ne obžalujem iz nekega razloga.

Ergonomija

Prvič, vtičnica za slušalke zagotovo ni podobna, toda od petih šob si lahko res izberete tistega, ki je popoln za vsakogar. Naprava ima nestandardni vir zvoka. To, na eni strani, omogoča, da se slušalke z lahkoto usedejo v ušesa in ne padejo ven ter se čim bolj izolirajo od okoliškega hrupa. Po drugi strani pa je na takšne zvočne vodnike težko namestiti "nestandardne" šobe. Žice so dovolj prožne. Ni zapleten in ni vezan na vozlišča. Nosilec, ki je vključen, deluje tudi kot ločilo. Z oblačili ni zmeden.

Specifikacije

Slušalke imajo obliko L. Pozlačeni konektorji, kot v mnogih drugih modelih tega proizvajalca. Po vrsti je naprava zaprta, dinamična in žična. Razpon frekvenc, ki jih lahko vzdržuje, se giblje med 20 in 20 tisoč Hz. Velikost kabla 1,2 metra. Membrana ima premer 6 mm. Impedanca je 16 ohmov. Občutljivost na normalni ravni je 104 dB. Dvosmerni kabel, ki zagotavlja udobje.

Koristi

Katere so prednosti, ki jih je treba poudariti? Tudi po uporabi ušes na monitorju imajo slušalke dober zvok. Podrobnosti in lokalizacija instrumentov sta na višini. Timber in pogon vseh hitrosti in žanrov so dobro vzdrževani, zato se bodo skladbe različnih stilov enako dobro slišale. V ušesih sedi precej udobno.Zvočna izolacija na najvišji ravni. Laconic Design in eleganten ob istem času. Minimalizem je dobro izražen. Model v celoti opravičuje porabljen denar, saj sta videz in občutek zvoka odlična.

Slabosti

Slabosti, čeprav v celoti upravičene s prednostmi, vendar nekaterim, morda ne bodo v najmanj. Osnove so resnične, o njih se lahko seznanite z branjem pregledov. Yamaha Eph 100 - slušalke (Yamaha - japonska blagovna znamka), ki imajo posebno barvanje bobnovskih serij. To se bo malo navadilo.
Na vtičnici za slušalke se lahko pojavi kondenzacija. Grozi, da ga bo zaprla, zato se obseg zmanjša. Garancija za napravo - le tri mesece. To je precej majhna za slušalke, ki stanejo približno 5 tisoč rubljev. Zato jih je treba obravnavati zelo skrbno.

Kitajska kopija: primerjava z izvirnikom

Pri naročilu kitajske kopije na prvi pogled nevidne razlike. Transportna škatla je zasnovana odlično in ugotavlja, da je ponarejena le z uporabo črtne kode in imena modela. V izvirniku bo indeks G, v kopiji - T, zapisan skozi frakcijo, po odprtju paketa pa bo takoj pokazal, da je naprava izdelana na Kitajskem. Komplet, sestava in priključki so popolnoma drugačni. Zadnji iz mehke penaste gume, ne drži oblike in se enostavno deformira. V originalu so izdelani iz trdnega materiala, ki dosledno ohranja življenjsko dobo. Razlike kupca čakajo tudi v navodilih, naslovnici, adapterju in drugih delih kompleta.Logotip na slušalkah je popolnoma narisan. Sploh ni razlik.

Ocene lastnikov

S kupci, ki kupujejo, se dodeli majhna velikost, dober zvok in odličen bas. Poleg navedenih, veliko, kot je celoten sklop, kovinski primeru. Slušalke lahko uporabite za poslušanje klasične glasbe. Od slabosti je treba opozoriti nenehno zamašena naprava Yamaha Eph 100. Ta problem je rešen precej hitro. Potrebno je očistiti zvočnik z alkoholom, nato pa bo mreža čista. Kontaminirana mreža povzroči zmanjšanje ravni zvoka ali popolno prekinitev predvajanja glasbe. Najnovejše gradnje pogosto naletijo na standardne težave: slušalke hitro ne uspejo.

Sklepi

Slušalke Yamaha Eph 100 so idealne za tiste, ki si ne predstavljajo življenja brez kakovostne glasbe. Kaj jih razlikuje od drugih? Prednosti te naprave dodajajo trpežno zasnovo, ki pri pravilnem ravnanju z njo nikoli ne uspe. Zagotovljena najvišja raven izolacije. Za naprave tega razreda je cenovna kategorija, v kateri se nahajajo slušalke, povsem sprejemljiva in dostopna vsem. Zvok je enakomeren in zvoni. Ni popoln, vendar se kupci ne pritožujejo zaradi tega. Vse potrebne podrobnosti, ki vam omogočajo, da izstopite in poslušate glasbo s čudovitim zvokom, kot ne en ljubitelj umetnosti.

Sorodne publikacije