Podrobnosti o tem, kako se vrniti za gradnjo hiše

Če ste pred kratkim začeli igrati Unturned, potem verjetno imate veliko vprašanj, ki se vam zdijo zelo zapletena. V bistvu so vsi hitro rešeni, če na to zadevo pridete resno. Ponoči bo vaš lik v nevarnosti, da bo na prostem, saj se v takih trenutkih začenjajo potepati valovi zombijev. Da bi se izognili različnim nevšečnostim, morate zagotovo vedeti, kako zgraditi železno hišo v Unturned, ki je sposobna zaščititi vaš lik.

Priprava

Preden začnete študirati, kako zgraditi hišo v Neokrnjenem, se morate seznaniti z različnimi vrstami materialov, kot tudi spoznati navodila, ki vam bodo pomagala zgraditi stavbo. Če ste se igrali več mesecev, se vam seveda ta točka zdi smešna, in verjetno še niste imeli nobene stavbe.

Material

Zato preidimo na vprašanje, kako urediti hišo. Primer bo obravnavan na leseni različici doma. Ker obstaja potreba po bolj dostopnih materialih, ki jih lahko pridobi tudi začetnik. Preden razmislite o tem, kako zgraditi hišo v Unturned, bi morali zbrati nekaj predmetov, ki vam jih bomo zdaj pokazali.

Navodilo

Seveda bo za gradnjo potreben glavni vir - drevo. Ta postavka lahko vključuje plošče, nosilce in dnevnike. Da bi lahko začeli graditi dom, dobite tudiorodje, s katerim bomo zgradili stavbo. Pri odločanju o tem, kako zgraditi hišo v neokrnjenem, je treba ugotoviti, kje naj bi zgradili temelje. Priporočamo vam, da to storite z drvami, veliko jih boste potrebovali. Torej, v našem primeru, ne moremo storiti brez sekiro. To bo koristno pri gradnji in žaganju. Torej ustvarjamo temelje treh obdelanih hlodov. Nato moramo izdelati stebre, iz katerih bo izdelana nosilna podpora. Nato nadaljujte z montažo sten prihodnjih stanovanj. Ustvarite vrata. V ta namen na steno dodajte lesen nosilec. Na enak način lahko dobite okno luknjo. Postopek namestitve strehe je zaključen. Shrani

Sorodne publikacije